Πώς να τον ορθογραφικό έλεγχο όπως πληκτρολογείτε στον Mozilla Thunderbird

Είναι μια αναπόφευκτη αλήθεια: Αν πληκτρολογείτε, κάνετε λάθη. Καθώς τα δάχτυλα βιάζονται πάνω από ένα πληκτρολόγιο, μερικές φορές βιάζονται πολύ γρήγορα και πολύ μακριά. Μερικές φορές, δεν είναι τυπογραφικό λάθος. μάλλον, είναι θέμα να μην ξέρεις πώς να γράψεις μια λέξη με την οποία δεν είσαι εξοικειωμένος. Όποια και αν είναι η περίπτωση, συνήθως μπορείτε να βασιστείτε στον ορθογραφικό έλεγχο του Mozilla Thunderbird για να πιάσετε και να διορθώσετε τα λάθη σας. Με τον ορθολογιστικό έλεγχο ορθογραφίας, το κάνει αμέσως, καθώς πληκτρολογείτε.

Ελέγξτε την ορθογραφία σας καθώς πληκτρολογείτε στον Mozilla Thunderbird

Για να έχετε τον Mozilla Thunderbird να ελέγξει την ορθογραφία στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που γράφετε καθώς τα γράφετε:

  1. Επιλέξτε Προτιμήσεις από το μενού στο Mozilla Thunderbird.
  2. Μεταβείτε στην κατηγορία Σύνθεση .
  3. Επιλέξτε την καρτέλα Ορθογραφία .
  4. Βεβαιωθείτε ότι είναι ενεργοποιημένη η επιλογή Ενεργοποίηση ελέγχου ορθογραφικού όπως εσείς .
  5. Κλείστε το παράθυρο προτιμήσεων.

Κατά τη σύνταξη ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τον ορθογραφικό ορθογραφικό έλεγχο μόνο για αυτό το μήνυμα, επιλέγοντας Επιλογές> Ορθογραφικά ενώ πληκτρολογείτε από το μενού.

Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Μπορείτε επίσης να καθορίσετε τη γλώσσα που θα χρησιμοποιηθεί ο Thunderbird για ορθογραφικό έλεγχο κάτω από την επιλογή Προτιμήσεις> Σύνθεση> Ορθογραφία .