Τα καλύτερα πρότυπα γενεθλίων της Microsoft

01 από 09

Γενέθλια κερί κάρτα πρόσκληση πρότυπο για το Microsoft Word

Γραφείο. (γ) JGI Jamie Grill / Blend Images / Getty Images

Μπορείτε πιθανώς να γιορτάσετε πολλά γενέθλια στους προσωπικούς και επαγγελματικούς κύκλους σας. Η εύρεση εργαλείων για να γίνει αυτό πολύ πιο εύκολη είναι πάντα μια μεγάλη ιδέα.

Αυτή η παρουσίαση σάς δείχνει μερικά από τα καλύτερα δωρεάν πρότυπα γενεθλίων από τη Microsoft. Ψάχνετε για διακοπές templates;

Δείτε τα καλύτερα πρότυπα της Microsoft από τις διακοπές.

Όταν εξετάζετε πρότυπα, θυμηθείτε ότι εικόνες ή άλλα στοιχεία μπορούν συνήθως να τεθούν εκτός λειτουργίας ή να εξαλειφθούν, καθιστώντάς τα μια εξαιρετική επιλογή για την προσαρμογή ενός δώρου γενεθλίων, μιας κάρτας ή μιας διακόσμησης.

Το πρότυπο πρόσκλησης για τα γενέθλια των κεριών για το Microsoft Word είναι μια μεγάλη επιλογή για τη διαφήμιση της μεγάλης ημέρας κάποιου.

02 του 09

Πρόσκληση για πάρτι γενεθλίων για το Microsoft Word ή το PowerPoint

Είτε στέλνετε ταχυδρομικά μια πρόσκληση καρτών ή τα παραδίδετε, μπορείτε να διαδώσετε τη λέξη χρησιμοποιώντας αυτή την Πρόσκληση για Birthday Party για το Microsoft Word ή το PowerPoint.

Για να προσαρμόσετε τις προσκλήσεις για παιδιά ή ενήλικες, αλλάξτε το κείμενο και τα χρώματα καθώς και τη δική σας εικόνα.

03 του 09

Πρότυπο πρόσκλησης Cupcake γενεθλίων για το Microsoft Word

Είναι όλα σχετικά με το κέικ με αυτό. Χρησιμοποιήστε το πρότυπο πρόσκλησης Cupcake Birthday για το Microsoft Word ως ένα διασκεδαστικό τρόπο για να ανακοινώσετε ένα πάρτι γενεθλίων για φίλους, οικογενειακές ή επαγγελματικές επαφές. Όπως συμβαίνει με όλα τα πρότυπα πρόσκλησης, μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε αυτό για μια κάρτα γενεθλίων.

04 του 09

GiftCertifcates.com Πρότυπο κάρτας γενεθλίων για το Microsoft Word

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα πρότυπο που μπορεί να δώσει σε κάποιον χρηματική αξία; Μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας αυτό το πρότυπο κάρτας σημείων γενεθλίων GiftCertifcates.com για το Microsoft Word.

Μπορείτε να ρυθμίσετε την πληρωμή στο GiftCertifcates.com online και στη συνέχεια να προσαρμόσετε το πρότυπο για τον παραλήπτη. Στη συνέχεια, στείλτε με email ή εκτυπώστε την κάρτα σημειώσεων Εύκολος! Περισσότερες λεπτομέρειες είναι διαθέσιμες κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο προτύπου.

Κάντε κλικ στην επόμενη διαφάνεια για τα παραδοσιακά εκτυπώσιμα πιστοποιητικά δώρων που δεν συνδέονται με την αξία των μετρητών.

05 του 09

Πρότυπο πιστοποιητικού δώρου γενεθλίων για το Microsoft Word

Μια άλλη επιλογή για την παροχή εμπειριών, χρόνου ή άλλων προσαρμοσμένων δώρων διατίθεται με αυτό το εκτυπώσιμο πρότυπο πιστοποιητικού δώρου γενεθλίων για το Microsoft Word.

εάν θέλετε να συνδέσετε ένα πιστοποιητικό δώρου γενεθλίων με μια χρηματική αξία, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει την επιλογή στην προηγούμενη διαφάνεια.

06 του 09

Εκτυπώσιμο πρότυπο κουπονιών γενεθλίων για τον εκδότη Microsoft

Δώστε το χρόνο σας με αυτό το Πρότυπο Κουπονιών Γενεθλίων για εκτυπωτές για εκδότες Microsoft Publisher. Χρησιμοποιήστε τις εργασίες που έχουν ήδη εκτυπωθεί σε κάθε κουπόνι ή προσαρμόστε τις δικές σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για να δώσετε σε κάποιον περισσότερα πράγματα που ίσως δεν χρειάζονται.

07 του 09

Περίγραμμα περιτύλιξης για τα γενέθλια Candy Wrapper για τον Microsoft Publisher

Αυτό το διασκεδαστικό εκτυπώσιμο εξωτερικό χώρο γενεθλίων Party Candy Wrappers πρότυπο για Microsoft Publisher σας επιτρέπει να διακοσμήσετε τα καραμέλα μπαρ και περισσότερο με το θέμα του πάρτι γενεθλίων σας.

Αυτός ο σύνδεσμος θα σας οδηγήσει επίσης σε ένα συντονιστικό Πρότυπο Πρόσκλησης Κόμματος Διαστήματος.

08 από 09

Γενέθλια Όνομα Ετικέτας Ετικέτες Πρότυπο για το Microsoft Word

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το Έγχρωμο Πρότυπο Ετικετών Όνομα Γενεθλίων για το Microsoft Word για κάρτες τόπου ή πολλά άλλα στοιχεία κόμματος, όπως δώρα ή παιχνίδια για πάρτι. Αυτές είναι μια ωραία επιλογή για τη χρήση αυτοκόλλητων ετικεττών Avery ή κανονικού χαρτιού που στη συνέχεια κόβετε.

09 του 09

Καλό πρότυπο κάρτας γενεθλίων για το Microsoft PowerPoint

Εάν θέλετε μια εκλεπτυσμένη κάρτα που μπορείτε να προσαρμόσετε και να εκτυπώσετε, δοκιμάστε αυτό το πρότυπο κάρτας γενεθλίων για το Microsoft PowerPoint.

Τα πρότυπα μπορούν να σας βοηθήσουν σε κάθε είδους έργα και καταστάσεις στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή. Για περισσότερες κατηγορίες προτύπων, ανατρέξτε στα αγαπημένα πρότυπα του Microsoft Office ή αναζητήστε τις προσφορές του λογισμικού σας μέσω του ιστότοπου προτύπων.