Τα 15 καλύτερα μνημεία σχολείων

Πάρτε ένα διάλειμμα μελέτης και ελέγξτε έξω αυτά τα ξεκαρδιστικά σχολικά μιμίδια αντ 'αυτού!

Σχολικά μίμεις είναι αστεία αν είστε μαθητής γυμνασίου, φοιτητής, δάσκαλος ή ακόμη και γονέας με παιδιά που πηγαίνουν στο σχολείο. Πρακτικά ο καθένας έχει τις δικές του εμπειρίες με το σχολείο και την εκπαίδευση, έτσι τα μίμεις που αναδεικνύουν πραγματικά τη σχετική φύση αυτών των εμπειριών μπορούν να δημιουργήσουν πολλές προσωπικές αναμνήσεις.

Τι σημαίνουν τα σχολικά Memes;

Σχολικά μίμεις συνήθως σημαίνουν κάτι για τα συναισθήματα ενός μαθητή απέναντι σε κάτι που έχουν βιώσει στο σχολείο. Σχολικά μίμεις μπορεί να σημαίνουν κάτι για την εργασία, τις παρουσιάσεις στην τάξη, τις εξετάσεις, τους φίλους, τις ρομαντικές συντριβές, τις εξωσχολικές δραστηριότητες, τις σχολικές αθλητικές ομάδες ή άλλα σχολικά θέματα.

Πώς χρησιμοποιούνται τα σχολικά μνήματα;

Σχολικά μίμεις χρησιμοποιούνται για να υπερβάλλουν τις σκέψεις, τα συναισθήματα και / ή τις ενέργειες ενός μαθητή σε μια σχολική κατάσταση. Δεδομένου ότι τα παιδιά και οι έφηβοι αναπτύσσουν συνήθως ένα μεγάλο μέρος της κοινωνικής ζωής τους μέσω του σχολείου και επομένως συχνά είναι πολύ απασχολημένοι με την απλή προσπάθεια να ενταχθούν, κάποια από τα πιο αστεία σχολικά μέμματα εξέρχονται από την υπερβολή των εμπειριών που έχουν στους κοινωνικούς τους κύκλους.

Παραδείγματα σχολικών μνημών

Παράδειγμα # 1:
Εικόνα: Επιτυχία πρότυπο παιδιών meme.
Κείμενο: "Πηγαίνει στο σχολείο την πρώτη μέρα. Ανακαλύπτει ότι ο δάσκαλος δεν παρευρίσκεται."
Σημασία: Επιτυχία Το παιδί είναι ένα μίμωμα που χρησιμοποιείται για να εκφράσει μικρές και μεγάλες νίκες. Σε αυτό το συγκεκριμένο παράδειγμα meme, η μικρή ή μεγάλη νίκη θεωρείται ότι είναι η ευκαιρία να παραλείψετε την τάξη χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για να την πιάσετε.

Παράδειγμα # 2:
Εικόνα: Η μαμά στέκεται με τα παιδιά της καθώς επιβιβάζονται στο σχολικό λεωφορείο.
Κείμενο: "Το καλύτερο μέρος για τα ψώνια στο σχολείο ... είναι τα παιδιά επιστρέφουν στο σχολείο".
Σημασία: Οι γονείς αγαπούν τα παιδιά τους, αλλά μπορεί να τους αγαπούν λίγο περισσότερο όταν μπορούν τελικά να κάνουν ένα διάλειμμα μετά την επιστροφή τους στο σχολείο από τις καλοκαιρινές διακοπές.

Παράδειγμα # 3:
Εικόνα: Ο καθηγητής Snape από τον Χάρι Πότερ που φαίνεται συγκεχυμένος και λίγο θυμωμένος.
Κείμενο: "Το πρόσωπο που φτιάχνετε όταν ο σύντροφος του γυμνασίου σας παντρεύεται την καμάρα σας."
Σημασία: Μερικές φορές οι παλιοί φίλοι γυμνασίου γίνονται εραστές αργότερα στη ζωή και αυτό μπορεί πραγματικά να τσιμπήσει όταν διαπιστώσετε ότι κάποιος που σας άρεσε πραγματικά κατέληξε με κάποιον που πραγματικά δεν σας άρεσε.

Ελέγξτε την παρακάτω λίστα για πιο αστεία σχολικά μιμίδια!

Τι είδους μάθημα επιστήμης είναι αυτό, ούτως ή άλλως;

Εικόνα από το KnowYourMeme.com

Οι δάσκαλοι δεν είναι γνωστοί για το ότι είναι δροσεροί, αλλά ο δάσκαλος της επιστήμης Rasta σίγουρα είναι. Ποτέ δεν γνωρίζετε αν θα πάτε στην τάξη να αισθάνεστε αρκετά χαλαρά ή να αισθάνεστε αρκετά μορφωμένοι - ή ίσως και οι δύο! Περισσότερο "

Η Περίπτωση των Εξαφανιστικών Στυλό

Εικόνα από το KnowYourMeme.com

Οι περισσότεροι μαθητές ξεκινούν τη σχολική χρονιά με μια πρόσφατα εφοδιασμένη προσφορά σταθερών αντικειμένων, αλλά τελειώνουν το έτος με ουσιαστικά τίποτα. Θα μπορούσε αυτό να είναι κάποιο είδος εξωγήινης συνωμοσίας ;! Περισσότερο "

Όταν η μέση σχολή σου συντριβή σημαίνει ότι όλα σε σας

Εικόνα από το TheB9.com

Πίσω από το Facebook , το Snapchat , το Instagram και ολόκληρο το κοινωνικό δίκτυο δημιουργήθηκε, τα παιδιά είχαν ένα μόνο μέσο επικοινωνίας εκτός σχολείου: τα σταθερά των γονιών τους. Αυτές ήταν οι μέρες, ε; Περισσότερο "

Δεν είναι καθυστέρηση αν το χρησιμοποιείτε ως ανταμοιβή

Εικόνα από το Tumblr.com

Τώρα που οι κίνδυνοι που διαταράσσουν τον κοινωνικό ιστό μιλάνε τους φοιτητές από τις κινητές τους συσκευές που συνδέονται για πάντα, μπορούν να μεταμφιέσουν τον εθισμό τους στο διαδίκτυο, καθώς και τις αμειβόμενες ανταμοιβές για την ολοκλήρωση ακόμη και των μικρότερων σχολικών καθηκόντων. Περισσότερο "

Είναι αυτή η τάξη χημείας ή τέχνης;

Εικόνα από το Cheezburger.com

Γιατί οι μαθητές πάντοτε καταλήγουν να θυμούνται τις πιο άχρηστες πληροφορίες από τις τάξεις τους; Αυτά τα εξάγωνο δεξιότητες σχεδίασης σίγουρα θα έρθουν σε πρακτικό όταν ... ας περιμένουν, πιθανότατα δεν θα έρθουν ποτέ βολικοί. Περισσότερο "

Όταν οι δάσκαλοι θέλουν απλώς να κάνουν το δικό τους τρόπο

Εικόνα από το KnowYourMeme.com

Τα βιβλία του κολλεγίου και του πανεπιστημίου σας κοστίζουν βασικά ένα χέρι και ένα πόδι - ειδικά όταν αγοράστηκαν ολοκαίνουργια. Και το χειρότερο μέρος όλων είναι ότι ποτέ δεν ξέρεις πότε θα πάρετε εκείνο τον έναν καθηγητή που βασίζεται δίπλα σε τίποτα από το μάθημα του εγχειριδίου παρά το γεγονός ότι αναφέρεται ως ένα ουσιώδες ουσιώδες μάθημα. Περισσότερο "

Κάθε τάξη είχε τουλάχιστον έναν κ. Ή την κυρία Know-It-All

Εικόνα από Ranker.com

Κάποιος πρέπει να σπάσει τις ειδήσεις σε αυτόν τον τύπο (ή gal) ότι η λήψη ενός μόνο μαθήματος σε οποιοδήποτε θέμα δεν τους κάνει εμπειρογνώμονα. Πείτε τους να επιστρέψουν και να κηρύξουν τα πράγματα τους όταν έχουν τουλάχιστον μια δεκαετία εμπειρίας που εργάζονται σε αυτόν τον τομέα. Περισσότερο "

Έχετε τελειώσει τελείως, Φρ

Εικόνα από το Pinterest.com

Η παράκαμψη του σχολείου πάντα φαίνεται σαν μια καλή ιδέα πριν το κάνετε (και ακόμα και ενώ το κάνετε) μέχρι να γυρίσετε την επόμενη μέρα και να ανακαλύψετε ότι χάσατε κυριολεκτικά κάθε ενδιαφέρον γεγονός που θα μπορούσε να συμβεί κατά τη διάρκεια ενός ενιαίου ημέρα. Περισσότερο "

Δεν μπορούμε όλοι να κάνουμε μαζί για αυτό το ένα έργο;

Εικόνα από το Tumblr.com

Τα ομαδικά προγράμματα είναι αρκετά σκληρά για να τα κάνετε όταν φτάσετε στην επιλογή των φίλων σας, αλλά είναι ακόμα πιο σκληρά όταν ο δάσκαλος αποφασίζει να σας ενώσει με τυχαίους συμμαθητές που έχουν αντιφατικές προσωπικότητες και διαφορετικές εκπαιδευτικές αξίες. Περισσότερο "

Σας ευχαριστώ που με ξέρετε, μαμά

Εικόνα από το Tumblr.com

Όταν είσαι παιδί, το σχολείο μπορεί να αισθάνεται σαν φυλακή. Και μπορεί να αισθάνεται σαν ένδοξη, ψυχή-διευρυνόμενη ελευθερία όταν οι γονείς σας έρχονται για να σας βγάλουν έξω από το σχολείο νωρίς για να σας οδηγήσουν σε ένα ραντεβού ή κάτι τέτοιο. Περισσότερο "

Η νοημοσύνη είναι υπερτιμημένη, έτσι κι αλλιώς

Εικόνα από το Tumblr.com

Τίποτα δεν είναι χειρότερο από το να νομίζεις ότι μελετήσατε αρκετά για μια δοκιμασία πριν συνειδητοποιήσετε ότι θα πρέπει να βασιστείτε σχεδόν εξ ολοκλήρου σε εικασίες και αυτοσχεδιασμούς για τις μικρότερες πιθανότητες να κερδίσετε βαθμούς. Περισσότερο "

Όταν οι πρωινές ώρες είναι οι πιο επίπονες

Εικόνα από το Tumblr.com

Μετά από μια καθυστερημένη νύχτα να κρεμάσετε με τους φίλους σας ή να περιμένετε μέχρι την απόλυτη τελευταία στιγμή για να ολοκληρώσετε μια αποστολή, ο ύπνος φαίνεται να έχει πολύ μεγαλύτερη λογική από το να πηγαίνετε σε μια πρώιμη πρωινή τάξη. Περισσότερο "

Απλά προσπαθήστε να ενεργήσετε δροσερά

Εικόνα από Me.me

Η δημόσια ομιλία είναι γεμάτη νευρικότητα, αλλά όταν πρέπει να το κάνετε μπροστά από τη συντριβή σας σε ένα θέμα που μόλις καταλαβαίνετε και δεν μπορεί να σας ενδιαφέρει λιγότερο, πρέπει πραγματικά να κάνετε το καλύτερό σας για να αντισταθμίσετε την αμηχανία σας. Περισσότερο "

Ο αγώνας είναι πραγματικός

Εικόνα από το Tumblr.com

Παραδεχτείτε ότι: Δεν έχει νόημα να ψάχνετε το καλύτερο στο σχολείο σας, αν η φλερτ σας δεν είναι εκεί. Θα μπορούσατε να έχετε σώσει τον εαυτό σας πολύ χρόνο το πρωί αν ήξερε ότι δεν θα παρευρεθεί. Περισσότερο "

Όταν είσαι σπουδαστής για τη ζωή

Εικόνα από το KnowYourMeme.com

Είναι δύσκολο να μην παρατηρήσετε εκείνους τους φοιτητές που είναι σημαντικά μεγαλύτεροι από τους τυπικούς 18, 19, ή 20-χρονών ηλικίας σε οποιοδήποτε κολέγιο ή πανεπιστημιακή τάξη. Στην πραγματικότητα, είναι κάτι το ταπεινό και εμπνευσμένο για να τα δείτε εκεί ως απόδειξη ότι δεν έχει σημασία ποιος είσαι, ποτέ δεν σταματάς να μαθαίνεις όσο είσαι ακόμα ζωντανός. Περισσότερο "