'Κρατήστε την ηρεμία και το πασχαλινό' Σημασία

Το KCCO είναι η φετινή έκδοση του 'Be Cool'

Το βλέπετε σε όλα, από τα μπλουζάκια και τα καπέλα μέχρι τα blog και τα sidebars του ιστότοπου, αλλά τι σημαίνει το KCCO;

Το KCCO αντιπροσωπεύει το "Keep Calm, Chive On". Δεν είναι υπερπληροφόρα, αλλά αξίζει ακόμα μια εξήγηση.

KCCO Έννοια

Ενώ η φράση KCCO προέκυψε με διαφορετική διατύπωση κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, όταν η βρετανική κυβέρνηση δημοσίευσε αφίσες με "να ηρεμήσει και να συνεχίσει" για να ενισχύσει το ηθικό των πολιτών μετά από επιθέσεις εναντίον πόλεων της Αγγλίας, πρόσφατα μεταμορφώθηκε σε μια σύγχρονη ποπ κουλτούρα αναφοράς την ιστοσελίδα.

Το KCCO είναι τώρα μια σύγχρονη έκφραση slang με τον ίδιο τρόπο Hang Loose , Be Cool , και Live και Let Live ήταν δημοφιλείς εδώ και δεκαετίες. Το KCCO είναι ένας νεανικός και σύγχρονος τρόπος να πει κανείς να μην τονίζεις πάρα πολύ για τη ζωή. απλά απόλαυσέ το.

Όταν βλέπετε την έκφραση, πρέπει να επικαλεστεί ένα καλό συναίσθημα. Για παράδειγμα, εάν έχετε έναν σκληρό χρόνο στη δουλειά, απλά να διατηρήσετε την ηρεμία και να πασπαλίζετε. Παραμείνετε άνετοι, αλλά συνεχίστε να περνάτε. Η ίδια ιδέα μπορεί να εφαρμοστεί κατά τη διάρκεια κυριολεκτικά οποιασδήποτε περιόδου άγχους ή υπερεκμετάλλευσης.

Τι είναι το THECHIVE;

Το THECHIVE είναι ένας ιστότοπος γεμάτος φωτογραφίες, βίντεο και ειδήσεις που αναδεικνύουν περίεργα νέα και περίεργες ιστορίες σε όλο τον κόσμο. Είναι επίσης ένας τόπος διεξαγωγής προκλητικών φωτογραφιών και νέων που θέλουν να κάνουν showboat online.

Η περιέργεια και η νεανική ελκυστικότητα του CHIVE έχει συγκεντρώσει μια τεράστια λατρεία στο διαδίκτυο και εκατομμύρια αναγνώστες παντού επισκέπτονται το THECHIVE κάθε μέρα για να πάρουν την καθημερινή τους δόση γέλιου και χαμόγελου.

Προσοχή: το CHIVE δεν είναι για όλους και σίγουρα όχι για μικρά παιδιά. Ωστόσο, ανοιχτόχρωμοι έφηβοι και ενήλικες όλων των ηλικιών θα απολαύσουν το blog. Οι ιστορίες και οι περίεργες ανθρώπινες αναφορές που μπορείτε να βρείτε είναι συναρπαστικές, και οι φωτογραφίες των γυναικών που φορούν μπικίνι και των μυών ανήκουν σε μερικούς αναγνώστες.

Η αφήγηση και η ανθρώπινη εμπειρία που μοιράζονται στο THECHIVE την καθιστούν ένα απρόσκοπτο μέρος για τους ανθρώπους να βιώσουν τον κόσμο αντιπροσωπευτικά.

Υπάρχουν άλλες ιστοσελίδες όπως το THECHIVE;

Πολλές δημοφιλείς ιστοθέσεις blog προσφέρουν περίεργες ειδήσεις όπως το KCCO.

Ποιες είναι οι άλλες σύγχρονες εκφράσεις όπως η KCCO;

Η έκφραση του KCCO, όπως και πολλές άλλες εκφράσεις στο διαδίκτυο, είναι μέρος του πολιτισμού της διαδικτυακής συνομιλίας. Υπάρχουν πολλές άλλες κοινές συντομογραφίες και διαδικτυακές φρασεολογίες που χρησιμοποιούνται στο διαδίκτυο, όπως το FLBP και το DAR .

Πού μπορώ να αγοράσω ενδύματα KCCO;

Μπορείτε να αγοράσετε μπλουζάκια, μπλούζες, εξωτερικά ενδύματα, παντελόνια, πουκάμισα με μακριά μανίκια, μαγιό και καλύμματα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της TheCHIVE, The Chivery.

Ενώ μπορείτε πιθανώς να αγοράσετε KCCO ενδυμασία αλλού, η ιστοσελίδα του CHIVE είναι το καλύτερο μέρος για να πάρετε τις πιο πρόσφατες επιλογές.