Τι είναι το Catster;

Μια εισαγωγή στο δημοφιλές site για κάθε γάτα εραστή

Δεν χρειάζεται να συνδεθείτε σε μεγάλο βαθμό στον ιστό για να μάθετε ότι το Διαδίκτυο αγαπά απολύτως τις γάτες. Και αν αγαπάτε και τις γάτες, τότε ο Catster μπορεί να αξίζει τον έλεγχο.

Τι είναι το Catster;

Ο Catster ήταν γνωστός ως κοινωνικό δίκτυο για ιδιοκτήτες γάτας, αλλά σήμερα θεωρείται ως ένας μεγάλος πληροφοριακός πόρος και ευημερούσα κοινότητα για όποιον κατέχει ή αγαπά γάτες. Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με την ιδιοκτησία της γάτας ή απλά θέλετε να συνδεθείτε με άλλους ομοϊδεάτες, που αγαπούν τους γάτες, τότε η κοινότητα Catster είναι σίγουρα κάτι που θέλετε να ενταχθούν!

Ας δούμε σύντομα μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά των πόρων του ιστότοπου προτού βυθιστούμε στο τμήμα της κοινότητας. Στο Catster, μπορείτε να απολαύσετε:

Ενημερωτικά Άρθρα στην κορυφή

Πιάστε τις εποχιακές τάσεις γάτας, γεμάτες ζωντάνια ιστορίες γάτας και ενημερωτικά γεγονότα γάτας με την περιήγηση στην πρώτη σελίδα του ιστότοπου.

Βίντεο γάτας

Παρακολουθήστε διασκεδαστικά και ενημερωτικά βίντεο "Ρωτήστε μια γάτα γατούλα".

Το βιβλίο της γάτας & # 34; Ενότητα

Αποκτήστε πόρους για τις φυλές γάτας, τα γατάκια, τα τρόφιμα, τις μεταχειρίσεις, την υγεία, τη συμπεριφορά και την κατάρτιση.

Η ευκαιρία να ρωτήσετε μια συγκεκριμένη ερώτηση

Στην καρτέλα " Απαντήσεις ", μπορείτε να υποβάλετε μια ερώτηση σχετικά με γάτες, ώστε τα μέλη της κοινότητας να μπορούν να σας βοηθήσουν.

Cat φωτογραφίες

Απλά θέλετε να δείτε χαριτωμένα γατάκια; Περιηγηθείτε στην καρτέλα Φωτογραφίες και επιλέξτε ποιες φωτογραφίες θέλετε να προβάλετε ανά κατηγορία.

Η ευκαιρία να υιοθετήσετε μια γάτα

Η καρτέλα υιοθεσίας του Catster σας δείχνει στο Petcha.com, το οποίο σας επιτρέπει να ψάξετε για γάτες που χρειάζονται υιοθεσία στην περιοχή σας.

Η ευκαιρία να εγγραφείτε στο περιοδικό Catster

Εάν δεν μπορείτε να πάρετε αρκετές γάτες στο διαδίκτυο, μπορείτε να εγγραφείτε στο Catster Magazine και να πάρετε περισσότερες πληροφορίες που αγαπούν τα γατάκια και στην εκτύπωση.

Κοινότητα Catster

Δεδομένου ότι το site ήταν ένα κοινωνικό δίκτυο εμπνευσμένο από γάτες, ο Catster εξακολουθεί να έχει μια άγρια ​​ενεργή κοινότητα σήμερα. Όταν συμμετέχετε ως μέλος της κοινότητας, λαμβάνετε:

Η δική σας κοινοτική αρχική σελίδα

Με εμφανή φόρουμ, εμφανίζονται ομάδες, η «γάτα της ημέρας» και πολλά άλλα.

Πρόσβαση σε ομάδες

Οι χρήστες μιας ομάδας μπορούν να αλληλοενημερώνονται, να μοιράζονται φωτογραφίες, να δημιουργούν ημερολόγια εκδηλώσεων και να συζητούν θέματα στα φόρουμ.

Πρόσβαση στα Φόρουμ

Τα φόρουμ περιλαμβάνουν πίνακες για θέματα σχετικά με το θέμα της γάτας, όπου μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις, να διερευνήσετε ιδέες, να μοιραστείτε ενδιαφέροντα και να προσφέρετε υποστήριξη σε άλλους χρήστες.

Τοπικές καταχωρίσεις

Βρείτε φιλικές προς τις γάτες υπηρεσίες κοντά στην τοποθεσία σας και διαβάστε κριτικές ή γράψτε τη δική σας για να βοηθήσετε άλλους ιδιοκτήτες γάτας.

Ένα κέντρο παιχνιδιών

Παίξτε τρία διαφορετικά online παιχνίδια για γάτες.

Το δικό σας ημερολόγιο

Γράψτε καταχωρήσεις ημερολογίου για τις γάτες σας και διαβάστε μέσω άλλων δημόσιων καταχωρήσεων από άλλα μέλη της κοινότητας Catster.

Εκτός από όλα αυτά τα εξαιρετικά κοινά χαρακτηριστικά, μπορείτε επίσης να πάρετε μια δέσμη των προσωπικών ρυθμίσεων λογαριασμού και των επιλογών όταν εγγράφεστε με την Catster. Προσθέστε τους χρήστες ως φιλαράκια, διαβάστε το "ταχυδρομείο με τα πόδια", ελέγξτε το κατάστημα δώρων, δείτε τη δική σας δραστηριότητα στο φόρουμ ή ακόμα και να δείτε την πρόσφατη δραστηριότητα του φίλου σας.

Catster είναι πραγματικά το απόλυτο μέρος για να είναι σε απευθείας σύνδεση για όλα τα πράγματα γάτες. Και hey, αν εξακολουθείτε να θέλετε περισσότερα, τότε εξετάστε το τι πρέπει να προσφέρουμε και σε μας.

Επόμενο συνιστώμενο άρθρο: 10 Απίστευτα πράγματα Grumpy Cat έχει επιτευχθεί