Τα 9 καλύτερα τηλέφωνα Sprint να αγοράσουν το 2018

Αγοράστε τα κορυφαία τηλέφωνα που είναι διαθέσιμα στο δίκτυο της Sprint

Η Sprint είναι ένας από τους μεγαλύτερους μεταφορείς κινητής τηλεφωνίας στις ΗΠΑ, προσφέροντας γρήγορη κάλυψη 4G LTE σε όλη την χώρα. Τόσο οι απόγονοι της Apple όσο και του Android θα βρουν ένα τηλέφωνο που θα τους ικανοποιεί στο κατάστημα της Sprint. Καλύτερα, η εταιρεία προσφέρει συχνά σημαντικές εκπτώσεις και ελκυστικές προσφορές σε νέους πελάτες, συμπεριλαμβανομένης μιας συμφωνίας buy-one-get-one στα iPhones και το Samsung Galaxy. Είτε είστε υποψήφιος νέος πελάτης είτε υφιστάμενος που επιθυμεί ακριβώς να αναβαθμίσει, αυτή η λίστα θα σας καθοδηγήσει σε μερικά από τα καλύτερα τηλέφωνα Sprint που διατίθενται σήμερα στην αγορά.

Ο σχεδιασμός σχεδόν χωρίς στεφάνη του iPhone X είναι όμορφος χωρίς αμφιβολία, αλλά δεν είναι κάτι καινούργιο σε σύγκριση με κάποια από τα τηλέφωνα της Samsung. Αν μη τι άλλο, η οθόνη AMOLED των 2,436 x 1,125-pixel, 5,8-ιντσών, 458ppi κάνει ακριβώς κάθε άλλη εμφάνιση iPhone. μόλις μεταβείτε στο Χ, θα ανατραπεί όταν είστε αναγκασμένοι να babysit παλαιότερο μοντέλο του φίλου σας.

Όπου αυτό το τηλέφωνο μας βγάζει μακριά, είναι με την κάμερα που βλέπει προς τα εμπρός επτά-megapixel. Χρησιμοποιεί έναν προβολέα κηλίδων για να ρίξει αόρατες κουκίδες πάνω στο αντικείμενο πριν από αυτό και στη συνέχεια χρησιμοποιεί μια κάμερα IR για να ανιχνεύσει αυτές τις κουκίδες και να δημιουργήσει ένα 3D χάρτη του αντικειμένου. Οι πιθανές χρήσεις για αυτό είναι συναρπαστικές, αλλά για την ώρα, η Apple το τρυπάει κυρίως για το FaceID, το οποίο σας επιτρέπει να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνό σας χρησιμοποιώντας το πρόσωπό σας και ακόμη και να πληρώσετε για τα πράγματα που χρησιμοποιούν το Apple Pay. Δεν υπάρχει σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων, υποδοχή ακουστικών ή κουμπί Home, αλλά δεν θα χάσετε αυτά τα αντικείμενα για πολύ. Το τηλέφωνο στεγάζει έναν επεξεργαστή της Apple A11 Bionic, το οποίο το καθιστά ένα από τα ταχύτερα τηλέφωνα που μπορείτε να αγοράσετε.

Συνολικά, το iPhone X είναι ένα απίστευτο κομμάτι του υλικού που μας αφήνει να αναρωτιόμαστε τι άλλο έχει η Apple με το μανίκι της.

Το Pixel 2 έρχεται σε δύο μεγέθη: ένα πέντε-incher και ένα teensy-bit-όμορφο έξι-incher. Εκτός από το μέγεθος της οθόνης και τη διαφορά τιμής, είναι ουσιαστικά όμοια. Σε αντίθεση με το iPhone, το Pixel 2 χτυπά έξυπνα έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην πλάτη, πράγμα που καθιστά φυσικό το ξεκλείδωμα. Τοποθετεί επίσης τα ηχεία του στο μπροστινό μέρος, σε αντίθεση με τον συνδυασμό των μπροστινών και κατώτατων ηχείων της Apple, τα οποία μπορεί να μην φαίνονται τόσο ελκυστικά για κάποιους ανθρώπους, αλλά σαφώς ακούγονται καλύτερα για όλους. Και μιλώντας για ήχο, αγαπούν ή το μισούν, το Pixel 2 βγάζει την υποδοχή ακουστικών. Εάν η κίνηση αυτή είναι ένα βήμα προς το μέλλον, το γεγονός ότι δεν διαθέτει δυνατότητες ασύρματης φόρτισης είναι ένα ενοχλητικό βήμα προς τα πίσω. Με ένα πακέτο Qualcomm Snapdragon 835 και 4GB μνήμης RAM, διαθέτει αρκετή ισχύ, καθώς και μια μπαταρία που δεν θα σας απογοητεύσει.

Ενώ δεν θα πάμε τόσο μακριά να το ονομάσουμε τηλέφωνο με προϋπολογισμό, το iPhone 8 είναι το καλύτερο στοίχημά σας αν δεν πηδάτε να πετάξει $ 1.000 στο iPhone X. Σχεδιασμός-σοφός, είναι αρκετά παρόμοιο με το iPhone 7: ακόμα έχει ένα κουμπί Home, εξακολουθεί να μην διαθέτει υποδοχή ακουστικών και έχει μια κάπως ογκώδη στεφάνη.

Εκεί όπου οι διαφορές είναι εντυπωσιακές είναι οι δυνατότητες φόρτισης και τα σπλάχνα του. Το ασύρματο μαξιλάρι φόρτισης AirPower της Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2018, αλλά λειτουργεί με όλα τα άλλα πρότυπα ασύρματης φόρτισης της Qi. Η φόρτιση είναι πιο αργή μέσω ενός μαξιλαριού παρά με ένα καλώδιο, αλλά αγαπάμε την πρόσθετη ευελιξία που προσφέρει. Όσον αφορά τα σπλάχνα, ένας αισθητήρας 12-megapixel και laptop A11 Bionic συνδυάζονται για να κάνουν το iPhone 8 γρηγορότερο από ποτέ. Για ακόμα καλύτερη κάμερα, σκεφτείτε το iPhone 8 Plus, το οποίο διαθέτει μια εκπληκτική λειτουργία Πορτραίτο.

Το Galaxy Note 8 έχει βελτιωμένες δοκιμές ασφαλείας και μικρότερη μπαταρία (μειωμένη από 3.500mAh σε 3.300mAh για να αφήσει περισσότερο χώρο στην κοιλότητα του τηλεφώνου), ώστε να μπορείτε να αισθάνεστε σίγουροι ότι θα έχετε αυτή τη συσκευή υψηλής τεχνολογίας.

Το τηλέφωνο διαθέτει οθόνη OLED 6,3 ιντσών με ζωντανά χρώματα και λεπτή στεφάνη. Στο πίσω μέρος, διαθέτει διπλές κάμερες που παράγουν πορτραίτα με όμορφα αποτελέσματα βάθους, τα οποία φαίνεται να είναι όλα τα οργή μεταξύ των smartphones αυτές τις μέρες. Στο εσωτερικό, θα χαρείτε να βρείτε έναν εξαιρετικό επεξεργαστή Snapdragon 835 και επεκτάσιμες επιλογές αποθήκευσης (μέχρι 2TB). Το Galaxy Note 8 υποστηρίζει επίσης την ασύρματη φόρτιση, η οποία γίνεται ο κανόνας. Αυτό που ορίζει αυτό το τηλέφωνο, όμως, είναι η S Pen. Αντί ένα ενοχλητικό εξάρτημα, είναι ένα περιφερειακό που προσθέτει πραγματικά αξία, επιτρέποντάς σας να σημειώσετε σημειώσεις και να δημιουργήσετε GIFs εν πτήσει.

Το LG V30 + κάνει όλα και το κάνει όλα καλά. Το ναυαρχικό τηλέφωνο της LG είναι λεπτό αλλά σταθερό, με έναν γρήγορο επεξεργαστή Snapdragon 835, εκπληκτική διάρκεια ζωής της μπαταρίας και υποστήριξη για ασύρματη φόρτιση. Η έξι-incher είναι κατασκευασμένη από γυαλί και αλουμίνιο, όπως και τα πιο premium τηλέφωνα αυτές τις μέρες, και αθλητικά μια οθόνη 2.880 x 1.440-pixel OLED που σκάει με το χρώμα. Μήπως αναφέρουμε ότι έχει επίσης υποδοχή ακουστικών; Ενώ πολλά τηλέφωνα σπρώχνουν αυτό το χαρακτηριστικό, η LG χτίζει ένα "quad-DAC" (μετατροπέας ψηφιακού σε αναλογικό) για να κάνει τη μουσική να ακούγεται πλουσιότερη και πιο ζεστή, υποθέτοντας ότι έχετε ένα ποιοτικό ζεύγος ακουστικών συνδεδεμένο. σίγουρα.

Εάν η φωτογραφία είναι περισσότερο η δύναμη σας, οι κάμερες του V30 + δεν θα απογοητεύσουν ούτε. Αυξάνει τα megapixel από 12 σε 16 και αυξάνει το άνοιγμα του φακού από f / 1,7 έως f / 1,6 για να τραβήξει πιο ευκρινείς φωτογραφίες. Έχει επίσης ένα δεύτερο φακό ευρυγώνιο 13-megapixel που σας επιτρέπει να συλλάβετε περισσότερο από κάθε στιγμή.

Εκτός από το ρόπαλο, θα παρατηρήσετε ότι το Samsung Galaxy S8 είναι ένα εντυπωσιακά όμορφο τηλέφωνο. Είναι ψηλό και στενό με καμπύλες άκρες, προσαρμόζοντας φυσικά στην παλάμη σας. Μια ασπρόμαυρη θήκη περικλείει μια οθόνη Super AMOLED 5,8 ιντσών και 2,960 x 1,440 pixel. είναι πραγματικά μια από τις καλύτερες οθόνες στην αγορά. Αλλά κανείς δεν είναι τέλειος, και το ελάττωμα του S8 είναι ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων του. Ο αισθητήρας βρίσκεται στο πίσω μέρος του τηλεφώνου, δίπλα στον φακό της πίσω κάμερας, γεγονός που καθιστά δύσκολη την απασφάλισή του και την υψηλή πιθανότητα να λιώσει ο φακός της κάμερας. Αυτό είναι κρίμα, δεδομένου ότι ο μέσος χρήστης ξεκλειδώνει το τηλέφωνό του / της πολλές δεκάδες φορές την ημέρα. Εναλλακτικά, μπορείτε να ξεκλειδώσετε το S8 με σάρωση προσώπου, σάρωση ίριδας ή κωδικό PIN.

Μέσα από το τηλέφωνο, η Samsung κατασκευάζει το νέο chipset Qualcomm Snapdragon 835 και μια μπαταρία 3000mAh που τρέχει δροσερή και θα σας κάνει να ξεχάσετε τη φλογερή τύχη του Note 7. Η συσκευή τρέχει το Android 7.0 Nougat, αλλά η έκδοση Sprint έρχεται φουσκωμένη με έξι εφαρμογές του Amazon, έξι εφαρμογές και οκτώ εφαρμογές Sprint. Ευτυχώς όλοι δεν μπορούν να εγκατασταθούν.

Το Samsung Galaxy J3 είναι μια οικονομικά προσιτή επιλογή που σας επιτρέπει να συμμετέχετε στο συμβαλλόμενο μέρος smartphone σε ένα κλάσμα της τιμής. Το τηλέφωνο διαθέτει ένα ελκυστικό ασημένιο πλαίσιο με λεπτό πλαίσιο και πλαστική πλαστική πλάτη. Έχει ένα μέτριο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon των 1,2 GHz που θα λειτουργεί ομαλά, αλλά δεν θα είναι τόσο γρήγορο όσο τα ακριβότερα τηλέφωνα.

Ομοίως, η οθόνη HD AMOLED 5 ιντσών υπερτερεί σε άλλες τηλεφωνικές συσκευές, αλλά δεν αναπαράγει την τραγανότητα των μεγαλύτερων αδελφών της. Διαθέτει μια μπαταρία που μπορεί να αφαιρεθεί και μια κάρτα MicroSD, την οποία θα καταλήξετε αναπόφευκτα, χάρη στη μνήμη 16 GB της τηλεφωνικής συσκευής και το προεγκατεστημένο bloatware. Τελικά, αυτό είναι το καλύτερο οικονομικό τηλέφωνο που προσφέρει η Sprint.

Είτε έχετε μικρά χέρια είτε απλά χάσετε τις ημέρες που ένα τηλέφωνο θα μπορούσε εύκολα να ταιριάζει στις τσέπες σας, το iPhone SE συνδυάζει την τελευταία και μεγαλύτερη τεχνολογία smartphone με ένα κλασικό, εύχρηστο design. Το καλύτερο από όλα, είναι δωρεάν εάν εγγραφείτε για ένα συμβόλαιο δύο ετών με την Sprint.

Το iPhone SE συσκευάζει το ίδιο υλικό με το iPhone 6S της ναυαρχίδας της Apple. Η Apple προσφέρει δύο μοντέλα: 16 ή 64 GB, αλλά η δεύτερη είναι η πραγματική επιλογή, καθώς οι 16 GB δεν είναι αρκετή μνήμη σε έναν κόσμο με εικόνες υψηλής ευκρίνειας και μεγάλες εφαρμογές. Το γρήγορο υλικό συμπληρώνεται από μια φωτεινή οθόνη LCD με οπίσθιο φωτισμό LED. Η ανάλυση των 1136 x 640 pixel καθιστά τη μικρότερη οθόνη πιο ζωντανή και τραγανή από οποιαδήποτε από τα μεγαλύτερα αδέλφια της. Οι φωτογράφοι αντιμετωπίζονται με μια καταπληκτική κάμερα φίλτρου 12 megapixel. καταγράφει επίσης 4K βίντεο και μπορεί να συλλάβει εικόνες προ-επιπέδου.

Έχετε κουραστεί από εαυτούς χαμηλής ανάλυσης ή από άτακτα βίντεο Snapchat; Το LG G5 είναι το τηλέφωνό σας. Οι λάτρεις της LG εξοπλίστηκαν ένα smartphone με κάποιο εξαιρετικά μεγάλο υλικό για τη λήψη της ζωής σας σε δράση. Το G5 πηγαίνει πάνω και πέρα ​​από τους αντιπάλους του για να συμπεριλάβει μια 8MP κάμερα προς τα εμπρός. Πρόκειται για μια υψηλότερη ανάλυση από ό, τι πολλές κάμερες με οπίσθιο φωτισμό από μια μόλις γενιά ή δύο πριν. Καλύτερα, έχει μια λειτουργία αυτόματης λήψης που τραβάει τη φωτογραφία μόλις βγείτε από τη στάση σας. Μην πιέζετε πλέον το δάχτυλό σας για να φτάσετε στο κουμπί έντασης για να τραβήξετε την εικόνα.

Εκτός από την τεχνολογία selfie, η οθόνη 5,3 "έχει ανάλυση 2560 x 1440 και το τηλέφωνο διαθέτει μπαταρία που μπορεί να αντικατασταθεί εν κινήσει για άμεση επαναφόρτιση.Το τηλέφωνο έχει επίσης ρυθμιστεί για LG 360 VR, έτσι μπορείτε να βυθιστείτε σε έναν διαφορετικό κόσμο εάν θέλετε να αλλάξετε τα πράγματα.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .