Τα 7 Best Drones να αγοράσουν το 2018 για κάτω από $ 250

Αγοράστε σήμερα τα κορυφαία αεροσκάφη χωρίς να σπάσετε την τράπεζα

Οι Drones έχουν γίνει εξαιρετικά δημοφιλείς πρόσφατα (ψυχαγωγικά και επαγγελματικά) και αν ψάχνετε να αγοράσετε ένα, είναι σημαντικό να κάνετε πρώτα την εργασία σας. Αν ξεκινάτε απλά να πετάξετε αεροσκάφη, είναι καλή ιδέα να αγοράσετε μια φθηνότερη επιλογή, καθώς θα σας πάρει κάποιο χρόνο για να συνηθίσετε στους ελέγχους και την ευελιξία. Και παρόλο που αγοράζετε ένα πιο οικονομικό μοντέλο, μπορείτε ακόμα να πάρετε ένα αξιοπρεπές αυτοκίνητο που έχει ένα καλό ποσό χρόνου πτήσης, μια φωτογραφική μηχανή, σειρά και πολλά άλλα. Διαβάστε παρακάτω για να δείτε ποιος αρχάριος / προϋπολογισμός drone είναι καλύτερο για σας.

Η επιλογή μας για το καλύτερο συνολικό drone είναι το Syma X5C, και συμβαίνει επίσης να είναι ο καλύτερος πωλητής του 1ου Amazon. Έχει μόνο επτά λεπτά χρόνου πτήσης και θα θέλαμε να δούμε αυτόν τον αριθμό τριπλή για την κορυφαία επιλογή μας, αλλά η χαμηλή τιμή πρέπει να έχει κάποια μειονεκτήματα. Ευτυχώς, χρειάζονται μόνο περίπου 90 λεπτά φόρτισης πριν επιστρέψετε στην επιχείρηση και ξανά στον αέρα.

Το X5C είναι ανθεκτικό, αλλά διαθέτει πολλά φτηνά διαθέσιμα εξαρτήματα σε περίπτωση βλάβης. Η κάμερα 720p δεν θα κερδίσει κάποια βραβεία, αλλά είναι περισσότερο από αρκετό για να καταγράψει τη στιγμή και να προσφέρει κάποιες εικόνες αετών με μάτια του κόσμου γύρω μας. Το γυροσκόπιο των έξι αξόνων επιτρέπει την πτήση τόσο εντός όσο και εκτός και, ενώ υπάρχει ισορροπία, θα συνιστούσαμε να τον κρατάτε έξω από ισχυρούς ανέμους. Η πτήση με τον ελεγκτή είναι απόκριση και ομαλή και το εύρος 150 ποδιών είναι περισσότερο από αρκετό για τους πρώτους χρονομετρητές.

Αυτό το drone είναι μια φανταστική διαπραγμάτευση, διάτρηση πολύ πάνω από την τιμή του και προσφέρει μια μεγάλη εισαγωγική εμπειρία στον κόσμο drone και quadcopter. Αν θέλετε κάτι που θα σας βοηθήσει να μάθετε πώς να πετάξετε πριν προχωρήσετε σε πιο ακριβά μοντέλα, το X5C είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε.

Το DBPOWER MJX X400W είναι ένα αστρικό προϋπολογισμό που σας δίνει ένα τρελό ποσό κτυπήματος για το buck σας. Αυτό που κάνει αυτό το μοντέλο τόσο προσιτό είναι ότι πυροβολεί και στέλνει βίντεο 720p HD απευθείας στο τηλέφωνό σας, το οποίο βρίσκεται πάνω από το τηλεχειριστήριο. Αυτό που βλέπετε στην οθόνη του τηλεφώνου σας είναι αυτό που βλέπει ο δράκος από τον ουρανό και μπορείτε να καταγράψετε και αυτό που βλέπετε.

Από την άποψη του σχεδιασμού, το MJX X400W μετρά 11,8 x 11,8 x 2,9 ίντσες και ζυγίζει μόλις .25 λίβρες. Η μπαταρία διαρκεί περίπου εννέα λεπτά και διαρκεί 120 λεπτά για να φορτιστεί πλήρως, αλλά αυτό είναι καλό για έναν ποταμό του προϋπολογισμού που βγάζει βίντεο. Αυτό το drone έχει επίσης "headless mode", που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον προσανατολισμό. Οποιαδήποτε κατεύθυνση επιλέγετε, ο δρομέας θα μετακινηθεί αμέσως προς αυτή την κατεύθυνση. Ένα ακόμα δροσερό πράγμα που προσφέρει αυτό το μοντέλο είναι η συμβατότητα με τα ακουστικά VR. Εάν διαθέτετε ένα ακουστικό VR, θα μπορούσατε να δείτε τι βλέπει το τρελό σε 3D, προσφέροντας κάποιες δυνητικά άγριες εμπειρίες.

Οι αναθεωρητές του Amazon ήταν ικανοποιημένοι με αυτό το μοντέλο, δίνοντάς του κατά μέσο όρο 4,3 στα 5 αστέρια. Αρκετοί πελάτες δήλωσαν ότι αυτό ήταν ένα πολύ καλό αρχάριο, ειδικά επειδή κοστίζει λιγότερο από $ 100.

Το HAK905 σας δίνει έναν τόνο φανταστικών πρόσθετων χαρακτηριστικών. Οι τέσσερις λεπίδες είναι εγκιβωτισμένες με ένα προστατευτικό σύνολο πλαισίων που διαθέτουν επίσης εξαιρετικά λαμπερά φώτα LED, ιδανικά για τα parties sleepover. Υπάρχουν έλεγχοι δύο ταχυτήτων και υπάρχει ακόμη και ένα βελτιστοποιημένο για εναέρια κλίση 360 μοιρών. Η μπαταρία Li-Po έχει τεράστια χωρητικότητα, έτσι θα πετάτε αδιάκοπα για λίγο. Λειτουργεί σε ευρυζωνική συχνότητα 2.4GHz, ώστε να μπορείτε να το πετάξετε μαζί με άλλα drones στην ίδια περιοχή χωρίς πρόβλημα. Μπορείτε να πετάξετε το δαχτυλίδι σε απόσταση έως και 350 ποδιών, ενώ αυτή η σειρά είναι πιο φιλική για χρήση σε εσωτερικούς χώρους, μπορεί επίσης να κατευθυνθεί προς τα έξω για μια καλή απόσταση. Και αυτή η πτήση είναι εξαιρετικά ομαλή με τεχνολογία σταθεροποίησης έξι αξόνων, η οποία δεν βοηθά να πετάξει σε τοίχους. Ο χρόνος πτήσης είναι επτά έως εννέα λεπτά, αλλά χρειάζονται μόλις 30 έως 45 λεπτά για να φτάσει η μπαταρία στο χυμό.

Για ένα drone που είναι, εν μέρει, διαφημίζεται προς τα παιδιά, αυτό το πράγμα φέρνει ένα εκπληκτικό σύνολο χαρακτηριστικών στο τραπέζι, και γι 'αυτό έκανε την επιλογή μας ως το καλύτερο υπαίθριο drone. Ας ξεκινήσουμε με το χαρακτηριστικό που το καθιστά ιδανικό για εξωτερικούς χώρους: τον έλεγχο υψομέτρου εξοπλισμένο με βαρόμετρο. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία κρατήματος υψομέτρου, η οποία χρησιμοποιεί ένα νόμιμο βαρόμετρο για να διατηρεί το υψόμετρο με ακρίβεια, επιτρέποντάς σας να συνεχίσετε να πετάτε στο ίδιο ύψος για να αποτυπώσετε τέλεια τα πλάνα και τους εαυτούς σας. Μιλώντας για τη σύλληψη, η φωτογραφική μηχανή διαθέτει έναν αρκετά στερεό φακό ευρείας γωνίας 120 μοιρών που συλλαμβάνει πλήρως HD 720p.

Υπάρχει ένας διαισθητικός αυτόματος ελεγκτής που λειτουργεί άψογα με τη συσκευή, αλλά μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε μια λειτουργία ελέγχου smartphone. Για να προχωρήσετε με αυτό, υπάρχει μια λειτουργία βίντεο VR του πρώτου προσώπου που σας επιτρέπει να πετάτε απομακρυσμένα μέσω του τηλεφώνου σας χωρίς να χάσετε την προβολή. Είναι κατασκευασμένο από τραχύ μαύρο νάιλον και ζυγίζει μόλις κάτω από 9 κιλά. Επιπλέον, παρέχεται με εγγύηση ενός έτους για προστασία από ελαττώματα εργοστασίου.

Αν ψάχνετε για να μάθετε τα βασικά του να πετάξετε ένα drone πριν πάρετε το άλμα στα πιο εξελιγμένα στάδια, το UDI 818A drone είναι το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε. Μην κάνετε κανένα λάθος, το UDI 818A βασίζεται αποκλειστικά σε εσάς, τον πιλότο, αναπτύσσοντας τις κατάλληλες ικανότητες πτήσης για να κρατήσετε αυτό το πουλί στον αέρα. Τα χειριστήρια είναι απλά και εύκολα κατανοητά και είναι πολύ διασκεδαστικό να πετάς. Θέλουμε μόνο η κάμερα 2MP να μην αισθάνεται όπως ήταν πριν από 10 χρόνια. Είναι εντάξει για ό, τι κάνει και, αν διατηρήσετε τις προσδοκίες σας για βίντεο και φωτογραφία χαμηλή, θα είστε εντάξει.

Η μπαταρία των 500mAh διαρκεί περίπου οκτώ λεπτά, η οποία είναι αρκετά ισοδύναμη για την πορεία σε αυτό το εύρος τιμών. Δυστυχώς, δεν υπάρχει πολύ προειδοποίηση για το UDI 818A για χαμηλή μπαταρία. Σταματάει απλά όπου και αν βρίσκεται στον ουρανό. Με μέγιστο ύψος περίπου 90 ποδιών, αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε κάποια ανησυχία για την απλή απόρριψη από τον ουρανό. Μια επιπλέον απογοήτευση για το UDI είναι ο χρόνος διάρκειας σχεδόν διάρκειας δύο ωρών. Αυτό είναι μακρύτερο από τα περισσότερα από τα άλλα drones σε αυτό το εύρος τιμών και, ενώ οι εφεδρικές μπαταρίες είναι μικρότερες από $ 10, θα θέλαμε να δούμε αυτή την περικοπή πιο κοντά σε μια συνολική ώρα.

Για αρχάριους, η κατανόηση του τηλεχειριστηρίου είναι κρίσιμη και, ευτυχώς, το UDI λάμπει σε αυτόν τον τομέα. Ο ελεγκτής είναι άνετος, αν και περίπλοκος, και ασκεί ένα αρκετά παραδοσιακό σύνολο λειτουργιών. Υπάρχει μια οθόνη LCD μπόνους που εμφανίζει τη στάθμη της μπαταρίας, την ισχύ του σήματος και την ώση, κάτι που είναι ωραίο δεδομένου ότι το UDI δεν παρέχει έλεγχο μέσω οποιουδήποτε smartphone ή συσκευής με δυνατότητα WiFi.

Προσιτή και εύκολη στην πτήση, το Holy Stone F181 είναι μια εξαιρετική επιλογή αν ψάχνετε να βάψετε τα πόδια σας στον κόσμο quadcopter. Έχει μια σειρά οπουδήποτε μεταξύ 50 με 100 μέτρα και ένα χρόνο πτήσης από 7 έως 9 λεπτά. Ενώ η επιλογή επαναφόρτισης είναι αρκετά αργή στα 80 λεπτά, η σύλληψη ενός γρήγορου φορτιστή μαζί με την εφεδρική μπαταρία που περιλαμβάνεται θα σας κρατήσει να πετάτε.

Η προσθήκη λειτουργίας κρατήματος ύψους σας επιτρέπει να κρατάτε σταθερό το F181 ενώ φωτογραφίζετε φωτογραφίες με τη φωτογραφική μηχανή δύο megapixel. Μετρώντας 12,2 x 3,5 x 12,2 ίντσες, τα προφυλακτικά έλικας θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε οποιαδήποτε ζημιά στο σώμα του F181 μέχρι να εξοικειωθείτε με τα χειριστήρια. Αισθητικά, υπάρχει μια σειρά από φώτα LED που προσθέτουν μια μικρή αίσθηση και μικρή λειτουργία.

Το ABS πλαστικό σώμα θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε από κάποιες μέσες υψωμένες επιφάνειες, οι οποίες ενισχύουν την πεποίθηση ότι το F181 είναι μια φανταστική επιλογή για τους αρχάριους. Είναι λυπηρό το γεγονός ότι η κάμερα δεν επιτρέπει την μετάδοση δεδομένων σε ένα smartphone για να δει μια ζωντανή μετάδοση από το drone, αλλά ρεαλιστικά, αυτό είναι ένα τυπικό χαρακτηριστικό σε υψηλότερα σημεία τιμών. Ο ελεγκτής μοιάζει εξοικειωμένος με οποιονδήποτε χρήστη της κονσόλας παιχνιδιών βίντεο και είναι πολύ άνετος (με τέσσερις μπαταρίες AA να διαρκούν πάνω από 30 ημέρες).

Μόλις πέσετε κάτω από ένα συγκεκριμένο σημείο δολαρίου στην αγορά των drone, ανοίξτε την πόρτα για μια πρόσθετη κατηγορία, το μίνι drone. Αυτά τα μοντέλα μεγέθους φοινίκων (μερικές φορές ελαφρώς μεγαλύτερα) είναι διαθέσιμα σε τιμές που δεν θα σας φοβίσουν και θα σας επιτρέψουν να έχετε έναν τόνο διασκέδασης ενώ μαθαίνετε να πετάτε.

Προτού να πάρετε πολύ ενθουσιασμένος, ο χρόνος πτήσης κινείται γύρω στα επτά λεπτά με το χρόνο φόρτωσης να πάρει άλλα 40 λεπτά μακριά από το ρολόι. Στην πραγματικότητα, ένα από τα πλεονεκτήματα του Hubsan είναι ότι, σε αντίθεση με έναν μεγάλο αριθμό ανταγωνιστών του, η ιδιόκτητη μπαταρία δεν χρειάζεται να αφαιρεθεί για τη φόρτιση. Απλά συνδέστε το φρένο απευθείας σε ένα καλώδιο USB. Προσθέστε τη φωτογραφική μηχανή 720p με εγγραφή microSD και θα βρείτε μια ποιοτική φωτογραφική μηχανή σε μια τιμή που είναι εύκολο να αντέξετε οικονομικά.

Ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό γνώρισμα του Hubsan είναι κάτι που πραγματικά αγκάλιασε την προσοχή μας σε αυτό το σημείο τιμής: λειτουργία κρατήματος υψομέτρου. Σε αυτή τη λειτουργία, θα μπορείτε να τραβήξετε βίντεο 720p χωρίς τρίγωνο και να λάβετε ημι-σταθερό μήκος. Για μια ψυχαγωγική drone που είναι μινιατούρα στο ανάστημα, αυτό είναι αρκετά ένα perk σε ένα τόσο χαμηλό σημείο τιμών. Η εμβέλεια για το Hubsan εκτείνεται σε περίπου 150 πόδια πριν ο ελεγκτής χάσει τον έλεγχο, ένα αρκετά προεπιλεγμένο εύρος σε αυτό το σημείο τιμών. Στο τέλος της ημέρας, αυτό είναι ακόμα ένα μίνι drone έτσι οι προσδοκίες πρέπει να περιορίζονται στο ελάχιστο.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .