Πώς να αποθηκεύσετε φωτογραφίες από το Instagram

Είτε ψάχνετε έναν τρόπο να αποθηκεύσετε ένα αντίγραφο της φωτογραφίας που μόλις επεξεργαστήκατε στο Instagram, πριν να το δημοσιεύσετε, θέλετε να προσθέσετε σελιδοδείκτη σε μια φωτογραφία άλλου χρήστη για να επιστρέψετε αργότερα ή να κάνετε λήψη μιας φωτογραφίας στον υπολογιστή σας, ανακαλύπτοντας ακριβώς πώς να το κάνετε μπορεί να είναι λίγο δύσκολο.

Το Instagram διαθέτει κάποιες χρήσιμες λειτουργίες που καθιστούν εύκολη τη λήψη των δικών σας φωτογραφιών και τη δημιουργία σελιδοδεικτών των φωτογραφιών άλλων χρηστών, αλλά σας εμποδίζει να κατεβάσετε τις φωτογραφίες των χρηστών όπως θα μπορούσατε αποθηκεύοντας μια εικόνα από μια κανονική ιστοσελίδα. Υπάρχουν μερικές λύσεις, τις οποίες θα ακολουθήσουμε αργότερα, αλλά ας ξεκινήσουμε με τη βασικότερη μέθοδο εξοικονόμησης φωτογραφιών Instagram για τις φωτογραφίες που δημοσιεύετε στο δικό σας λογαριασμό.

Αποθηκεύστε τις δικές σας φωτογραφίες Instagram στη συσκευή σας κινητής τηλεφωνίας

Στιγμιότυπα οθόνης του Instagram για iOS

Εάν μεταφορτώσετε μια υπάρχουσα φωτογραφία στο Instagram χωρίς να χρησιμοποιήσετε κάποια από τις λειτουργίες φίλτρου ή επεξεργασίας εντός εφαρμογής για να κάνετε αλλαγές, έχετε προφανώς ήδη ένα αντίγραφο της στη συσκευή σας. Όμως, για όσους τραβήξουν φωτογραφίες απευθείας μέσω της εφαρμογής ή ανεβάσουν υπάρχοντα με φίλτρα Instagram και εφέ επεξεργασίας που εφαρμόζονται σε αυτά, η αποθήκευση ενός αντιγράφου του τελικού προϊόντος που δημοσιεύεται μπορεί εύκολα και αυτόματα να γίνει ενεργοποιώντας μια απλή ρύθμιση.

Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε:

  1. Μεταβείτε στην καρτέλα προφίλ σας .
  2. Αγγίξτε το εικονίδιο με το γρανάζι στην επάνω δεξιά γωνία για να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις σας.
  3. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην επόμενη καρτέλα μέχρι να δείτε μια επιλογή με την ένδειξη Αποθήκευση αρχικών φωτογραφιών (κάτω από τις ρυθμίσεις) με ένα κουμπί δίπλα σε αυτήν.
  4. Αγγίξτε την επιλογή Αποθήκευση αρχικών φωτογραφιών για να την ενεργοποιήσετε, ώστε να εμφανίζεται μπλε.

Όσο αυτή η ρύθμιση είναι ενεργοποιημένη, όλες οι αναρτήσεις θα αντιγραφούν αυτόματα καθώς τις δημοσιεύετε σε ένα νέο λεύκωμα φωτογραφιών ή στο φάκελο με τίτλο "Instagram" στην εφαρμογή άλμπουμ φωτογραφιών της κινητής σας συσκευής. Αυτό ισχύει για όλες τις αναρτήσεις, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που πατάτε μέσω της εφαρμογής Instagram, εκείνες που ανεβάζετε από τη συσκευή σας χωρίς αλλαγές που έγιναν σε αυτές και εκείνες που μεταφορτώσατε από τη συσκευή σας με εφέ φίλτρου και εφέ επεξεργασίας που εφαρμόζονται σε αυτά.

Αποθήκευση φωτογραφιών (και βίντεο) άλλων χρηστών για επανεξέταση εντός της εφαρμογής

Στιγμιότυπα οθόνης του Instagram για iOS

Το Instagram διαθέτει τώρα ένα χαρακτηριστικό εξοικονόμησης που ενσωματώνεται απευθείας στην εφαρμογή. Παρόλο που σας επιτρέπει απλώς να προσθέσετε σελιδοδείκτη στην καρτέλα λήψης φωτογραφιών ή βίντεο και να μην κατεβάσετε τίποτα στη συσκευή σας , είναι ακόμα καλύτερο από το τίποτα. Μέχρι πρόσφατα, ο μόνος τρόπος με τον οποίο θα μπορούσατε να προσθέσετε σελιδοδείκτη σε μια φωτογραφία ή βίντεο από κάποιον άλλο χρήστη μέσα στην εφαρμογή Instagram ήταν να την ευχαριστήσετε και στη συνέχεια να αποκτήσετε πρόσβαση στις καταχωρίσεις που σας άρεσαν στο παρελθόν από την καρτέλα ρυθμίσεων.

Τα δύο μεγάλα μειονεκτήματα της δυνατότητας αποθήκευσης του Instagram είναι:

  1. Χρειάζεται σύνδεση στο Internet για να μπορέσετε να επανεξετάσετε την αποθηκευμένη θέση μέσα στην εφαρμογή
  2. Η αποθηκευμένη εικόνα θα μπορούσε ενδεχομένως να εξαφανιστεί αν ο χρήστης που το ανήγγειλε αποφασίσει να το διαγράψει. Θυμηθείτε ότι η χρήση του στοιχείου σελιδοδείκτη είναι απλά ένας σύνδεσμος προς τη φωτογραφία - τίποτα δεν αποθηκεύεται στο λογαριασμό σας ή στη συσκευή σας.

Από την άλλη πλευρά, εάν θέλετε να ακολουθήσετε τα σχόλια σε μια δημοφιλή ανάρτηση, μπορείτε να αποθηκεύσετε τη δημοσίευση και να επιστρέψετε σε αυτήν αργότερα για να διαβάσετε νέα σχόλια, τα οποία είναι τουλάχιστον ένας πολύ χρήσιμος τρόπος για να τη χρησιμοποιήσετε.

Τρόπος χρήσης της νέας καρτέλας "Αποθήκευση" του Instagram

Η νέα καρτέλα Αποθήκευση εμφανίζεται ως μικρό εικονίδιο σελιδοδείκτη στο προφίλ κάθε χρήστη ακριβώς πάνω από τη ροή φωτογραφιών στο οριζόντιο μενού. Δεν μπορείτε να δείτε την καρτέλα αποθήκευσης στα προφίλ άλλων χρηστών, αλλά μπορείτε να τα δείτε στο δικό σας προφίλ ενώ είστε συνδεδεμένοι. Αυτό γίνεται για να διασφαλιστεί ότι μόνο εσείς μπορείτε να δείτε τι έχετε αποθηκεύσει.

Για να αποθηκεύσετε οποιαδήποτε ανάρτηση που βρίσκετε στο Instagram, αναζητήστε το εικονίδιο σελιδοδείκτη στην κάτω δεξιά γωνία και αγγίξτε το. Θα προστεθεί αυτόματα στην καρτέλα σας αποθήκευσης και καμία ειδοποίηση δεν θα σταλεί στον χρήστη που το ανήγγειλε.

Αποθήκευση φωτογραφιών Instagram άλλων χρηστών σε μερικούς άλλους τρόπους

Στιγμιότυπο οθόνης του Instagram.com

Εάν έχετε προσπαθήσει να κάνετε δεξί κλικ και να Αποθήκευση ως ... σε μια φωτογραφία Instagram στον υπολογιστή σας ή να προσπαθήσετε να κάνετε το ισοδύναμο σε μια κινητή συσκευή πατώντας και κρατώντας πατημένο μια φωτογραφία ενώ την προβάλλετε σε ένα πρόγραμμα περιήγησης για κινητά, ίσως αναρωτήθηκε γιατί τίποτα δεν αναδύεται.

Το Instagram μπορεί να είναι ωραίο όταν αποθηκεύετε αντίγραφα των δικών σας φωτογραφιών στη συσκευή σας ή προσθέτετε σελιδοδείκτη τους στην εφαρμογή επειδή τα έχετε, αλλά δεν αξιώνει την κατοχή οποιουδήποτε περιεχομένου δημοσιεύεται στην εφαρμογή, οπότε εξαρτάται από εσάς να λάβετε άδεια από άλλους αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το περιεχόμενό τους. Αυτό εξηγεί γιατί είναι τόσο αδύνατο να κατεβάσετε εύκολα οποιαδήποτε φωτογραφία.

Όπως αναφέρθηκε στην αρχή, ωστόσο, υπάρχουν μερικά κόλπα για να το πετύχετε. Απλά να γνωρίζετε ότι παρόλο που οι χρήστες το κάνουν συνεχώς, είναι αντίθετο με τους όρους της Instagram, αν ο κάτοχος δεν γνωρίζει γι 'αυτό και δεν έχει δώσει άδεια για να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε άλλο.

Πάρτε ένα στιγμιότυπο οθόνης

Ίσως ο πιο εύκολος ανεπίσημος τρόπος για να αποθηκεύσετε γρήγορα ένα αντίγραφο της φωτογραφίας Instagram κάποιου άλλου είναι να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο επεξεργασίας φωτογραφιών για να το τραβήξετε. Αυτό το άρθρο σάς δείχνει πώς να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης στη συσκευή σας iOS ή στη συσκευή σας Android .

Προβάλετε την προέλευση σελίδας για να εντοπίσετε το αρχείο εικόνας

Εάν έχετε πρόσβαση σε έναν υπολογιστή, μπορείτε να αποθηκεύσετε μια φωτογραφία Instagram προσδιορίζοντας το αρχείο εικόνας στην πηγή σελίδας.

  1. Αγγίξτε τις τρεις τελείες σε οποιαδήποτε ανάρτηση φωτογραφίας στην εφαρμογή Instagram για να αντιγράψετε τη διεύθυνση URL και να την επικολλήσετε σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον εαυτό σας.
  2. Εάν προβάλλετε ήδη το Instagram από τον ιστό της επιφάνειας εργασίας, μπορείτε να αγγίξετε τις τρεις τελείες στο κάτω μέρος οποιασδήποτε ανάρτησης και, στη συνέχεια, πατήστε Μετάβαση στη δημοσίευση για να προβάλετε τη σελίδα δημοσίευσης.
  3. Όταν αποκτάτε πρόσβαση στη διεύθυνση URL της φωτογραφίας στον ιστό της επιφάνειας εργασίας, κάντε δεξί κλικ και επιλέξτε Προβολή προέλευσης σελίδας για να ανοίξετε μια νέα καρτέλα με όλο τον κωδικό.
  4. Το αρχείο εικόνας τελειώνει σε .jpg. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία εύρεσης λέξεων-κλειδιών πληκτρολογώντας Ctrl + F ή Cmd + F και εισάγοντας .jpg στο πεδίο αναζήτησης.
  5. Το πρώτο .jpg που θα βρείτε θα πρέπει να είναι το αρχείο εικόνας. Χρησιμοποιώντας τον κέρσορα, επισημάνετε τα πάντα από το https: // instagram . στο .jpg και αντιγράψτε το.
  6. Επικολλήστε το στο πεδίο διεύθυνσης URL του προγράμματος περιήγησης ιστού και θα εμφανιστεί η εικόνα, στην οποία θα μπορείτε να κάνετε δεξί κλικ και να επιλέξετε Αποθήκευση ως για να το αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας.

Δοκιμάστε τις εφαρμογές τρίτων (εάν είστε απελπισμένοι)

Εάν κάνετε κάποια έρευνα γύρω, ίσως μπορέσετε να βρείτε μια εφαρμογή τρίτου μέρους που ισχυρίζεται ότι σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε ή να κάνετε λήψη φωτογραφιών Instagram. Ωστόσο, δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα λειτουργήσει ακριβώς πώς θα το περιμένατε να δοθεί ότι το Instagram εξετάζει όλα τα αιτήματα για πρόσβαση API και απορρίπτει οτιδήποτε επιτρέπει στους χρήστες να αλληλεπιδράσουν πάρα πολύ με την εφαρμογή ή αντιβαίνει στους όρους τους.

Με άλλα λόγια, μπορεί να έχετε έναν σοβαρό χρόνο απογοητευτικό προσπαθώντας να βρείτε οποιοδήποτε είδος εφαρμογής τρίτου μέρους που πραγματικά σας επιτρέπει να κατεβάσετε απλά μηνύματα και οτιδήποτε αποφασίζετε πραγματικά να κατεβάσετε θα μπορούσε να είναι κάτι σκιερό για την ιδιωτική σας ζωή ή / ασφάλεια. Πιθανότατα πολύ καλύτερα από τη μετάβαση σε οποιαδήποτε από τις άλλες επιλογές που παρουσιάζονται παραπάνω.