Πώς να χρησιμοποιήσετε το Instagram σε έναν υπολογιστή ή Mac

Μεταφορτώστε φωτογραφίες από τον υπολογιστή σας

Οι χρήστες θέλουν να μάθουν πώς να χρησιμοποιούν το Instagram σε έναν υπολογιστή, ώστε να μπορούν να μεταφορτώσουν φωτογραφίες στην εφαρμογή κοινωνικών μέσων από τον υπολογιστή τους ή το Mac.

Αλλά η δωρεάν εφαρμογή Instagram έχει σχεδιαστεί για λήψη, επεξεργασία και κοινή χρήση εικόνων σε κινητά τηλέφωνα και όχι σε επιτραπέζιες μηχανές. Τα ειδικά εφέ ή τα φίλτρα για την ενίσχυση των εικόνων αποτελούν μεγάλο μέρος της δημοτικότητάς του, οπότε, φυσικά, πολλοί άνθρωποι θέλουν να χρησιμοποιούν αυτά τα φίλτρα στους κανονικούς τους υπολογιστές εκτός από τα τηλέφωνά τους.

Εφαρμογή Instagram για υπολογιστή

Ιστορικά, η χρήση του Instragram στον υπολογιστή ήταν δύσκολη. Από το 2013, οι χρήστες του Instagram είχαν πρόσβαση στη ροή του Instragram στον ιστό και είχαν κάποιες δυνατότητες για την αποθήκευση φωτογραφιών από το Instagram. Δυστυχώς, αυτή η ροή ιστού και ο ιστότοπος του Instagram δεν επιτρέπουν τη μεταφόρτωση εικόνων απευθείας από έναν υπολογιστή. έχουν απλώς σχεδιαστεί για να προβάλλουν τι έχουν μεταφορτώσει οι χρήστες από κινητές συσκευές στον ιστό και να δίνουν σε κάθε χρήστη τη δική τους περιοχή στον ιστότοπο. (Μπορείτε να βρείτε την περιοχή σας Web αντικαθιστώντας το όνομα χρήστη Instagram με το όνομα χρήστη σε αυτή τη διεύθυνση URL: http://instagram.com/username ).

Πολλοί άνθρωποι απολαμβάνουν το Instagram τόσο πολύ που πραγματικά θέλουν να είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν μια πλήρως εξοπλισμένη έκδοση στους φορητούς ή επιτραπέζιους υπολογιστές τους. Με αυτόν τον τρόπο, θεωρούν ότι μπορούν να τραβήξουν φωτογραφίες με ψηφιακή φωτογραφική μηχανή υψηλής ποιότητας, να κολλήσουν την κάρτα μνήμης στον υπολογιστή τους και να φορτώσουν εικόνες στην ιστοσελίδα του Instagram και να χρησιμοποιήσουν τα ειδικά εφέ της εφαρμογής για να ενισχύσουν κάθε εικόνα (ή βίντεο, · ανατρέξτε στο βήμα-προς-βήμα μάθημα βίντεο Instagram ).

Οι φίλοι του Instagram (που ανήκει στο Facebook) άκουσαν. Την άνοιξη του 2016, οι εφαρμογές Instagram για Windows έγιναν διαθέσιμες στο Microsoft Store . Φυσικά, είναι ακόμα διαθέσιμο μόνο σε υπολογιστές με Windows 8 και Windows 10, έτσι ώστε οι παλαιότεροι υπολογιστές χρειάζονται ακόμα μια λύση για να δημοσιεύσουν φωτογραφίες στο Instagram.

Λύσεις για το Instagram σε παλαιότερους υπολογιστές και Macs

Πρέπει να υπάρξει μια λύση για υπολογιστές που δεν έχουν πρόσβαση στο Windows Store, σωστά; Λοιπόν. Διάφοροι τεχνικοί-καταλαβαίνω λαοί έρχονται με λύσεις, αλλά δεν είναι για την τεχνολογικά αδύναμη καρδιά. Μια λύση είναι να εγκαταστήσετε ένα ειδικό πρόγραμμα λογισμικού που έχει σχεδιαστεί για να προσομοιώνει ένα λειτουργικό σύστημα κινητού τηλεφώνου στον υπολογιστή σας (που ονομάζεται εξομοιωτής τηλεφώνου) και σας επιτρέπει να εκτελείτε εφαρμογές για κινητά με αυτόν τον τρόπο.

Ένα παράδειγμα ενός εξομοιωτή είναι ο BlueStacks App Player, όπως φαίνεται παραπάνω. Μπορείτε να δοκιμάσετε να κατεβάσετε την εφαρμογή και να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Αφού εγκατασταθεί και εκτελεστεί, αναζητήστε το "Instagram" χρησιμοποιώντας τη διεπαφή αναζήτησης της εφαρμογής και εγκαταστήστε τον στον υπολογιστή σας. Ωστόσο, σας υπενθυμίζουμε ότι πολλές τεχνικές δυσλειτουργίες έχουν αναφερθεί από ανθρώπους που προσπαθούν να αποκτήσουν Bluestacks για να δουλέψουν με το Instagram σε υπολογιστή ή Mac. Το Instagram θα τρέξει συνήθως, επιτρέποντάς σας να βλέπετε φωτογραφίες που έχουν ανεβάσει άλλοι χρήστες, αλλά θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε έναν μεταφορτωτή μέσων για να μεταφορτώσετε τις φωτογραφίες σας στο Instagram. Ένα παράδειγμα ενός τέτοιου προγράμματος είναι το Flume (για Mac).

Αν είστε χρήστες των Windows, μια άλλη εφαρμογή που ονομάζεται Gramblr (που εμφανίζεται παραπάνω) προσφέρει ένα πρόγραμμα μεταφόρτωσης το οποίο είναι πιο απλό στην εγκατάσταση και τη χρήση, αλλά μόνο εάν διαθέτετε υπολογιστή με Windows. Ενώ το Gramblr υποτίθεται ότι είναι συμβατό με τους Mac, έχει πολλά προβλήματα συμβατότητας στην πλευρά των Apple. Και μάλιστα στον υπολογιστή, από την πλευρά σας υπάρχουν προκλήσεις - για παράδειγμα, πρέπει να περάσετε τον κωδικό σας Instagram, επειδή χρησιμοποιεί το API του Instagram.

Ίσως η λύση χαμηλότερης τεχνολογίας να είναι email - απλώς στείλτε την φωτογραφία που θέλετε να μοιραστείτε με το Instagram στον εαυτό σας, στη συνέχεια, αποκτήστε πρόσβαση στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο κινητό σας τηλέφωνο και πυρπολίστε το Instagram.

Ακόμη μια λύση για την κοινή χρήση των φωτογραφιών που δεν είναι κινητά στο Instagram είναι η χρήση της εφαρμογής Dropbox, η δωρεάν εφαρμογή αποθήκευσης που βασίζεται σε σύννεφο και η μεταφόρτωση των φωτογραφιών σας στο Dropbox. Στη συνέχεια, μεταβείτε στο τηλέφωνο ή το tablet σας και αποκτήστε πρόσβαση στην ελεύθερη περιοχή σας στο Dropbox, βρείτε τις φωτογραφίες που θέλετε να μοιραστείτε και μοιραστείτε τις στο Instagram. Αυτή η επιλογή δεν σας δίνει πρόσβαση στα φίλτρα του Instagram για αυτές τις εικόνες, αλλά σας επιτρέπει τουλάχιστον να τα μοιράζεστε με το Instagram.

Άλλες εφαρμογές Instagram για υπολογιστές και κινητά

Πολλά άλλα προγράμματα που σχετίζονται με το Instagram υπάρχουν για επιτραπέζιους υπολογιστές (όχι όμως ειδικά για τη μεταφόρτωση φωτογραφιών στο Instagram.) Για παράδειγμα, το ένα ονομάζεται Instagram για PC. Είναι ένας παλαιότερος ιστότοπος και ίσως θέλετε να πλοηγηθείτε προσεκτικά, επειδή φαίνεται να είναι πολύ βαρύ, αλλά αν έχετε παλαιότερο μηχάνημα, αυτή η εφαρμογή μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε πρόσβαση στο Instagram στον υπολογιστή σας.

Και φυσικά μπορείτε να πάρετε το Instagram για το κινητό σας τηλέφωνο. Απλώς επισκεφθείτε το iTunes App Store (για iPhones) ή το κατάστημα Google Play (για τηλέφωνα Android.)

Εφαρμογές που είναι παρόμοιες με το Instagram

Αν θέλετε να εφαρμόσετε ειδικά εφέ από τον υπολογιστή σας, δοκιμάστε μερικές άλλες εφαρμογές φωτογραφιών που κάνουν πράγματα παρόμοια με το Instagram. Δύο καλές είναι τα Pixlr και Poladroid.net, τα οποία τρέχουν από ένα τυπικό πρόγραμμα περιήγησης στο Web και περιλαμβάνουν μερικά δροσερά εφέ φίλτρου.

Instagram FAQs

Για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες, ανατρέξτε στις επίσημες ερωτήσεις του Instagram και στον Οδηγό χρήσης στην ιστοσελίδα του.

Είπε τον Απρίλιο του 2018: " Όταν παίρνετε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο στο Instagram, θα έχετε την επιλογή να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την κοινή χρήση για κάθε κοινωνικό δίκτυο (όπως το Facebook ή το Twitter) στο οποίο θέλετε να μοιραστείτε " .