Χρησιμοποιώντας τις ενοικιάσεις ταινιών του iTunes σε έναν υπολογιστή

Η υπηρεσία ενοικίασης ταινιών iTunes λειτουργεί σχεδόν εξίσου ομαλά με όλες τις άλλες υπηρεσίες που έχετε περιμένουν από το iTunes Store. Απλά επισκεφθείτε το iTunes Store , βρείτε το περιεχόμενο που θέλετε να νοικιάσετε, να πληρώσετε και να κατεβάσετε την ταινία στον υπολογιστή σας. Αυτός ο οδηγός βήμα-βήμα θα σας καθοδηγήσει στη διαδικασία ενοικίασης ταινιών από το iTunes Store.

01 από 07

Εύρεση ταινιών iTunes προς ενοικίαση

Εάν δεν έχετε ήδη αναγνωριστικό της Apple, θα πρέπει να ρυθμίσετε ένα λογαριασμό στο iTunes Store .

  1. Εκκινήστε το iTunes στον υπολογιστή σας.
  2. Μεταβείτε στην ενότητα ταινιών του iTunes Store κάνοντας κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού μέσων και επιλέγοντας Ταινίες . Κάντε κλικ στο στοιχείο Αποθήκευση στο επάνω μέρος της οθόνης για να ανοίξετε την οθόνη Movie iTunes.
  3. Κάντε κλικ σε οποιοδήποτε εικονίδιο ταινίας για να ανοίξετε τη σελίδα πληροφοριών. Η σελίδα πληροφοριών περιέχει ρυμουλκούμενα για την ταινία, πληροφορίες χύτευσης και τιμές για αγορά και ενοικίαση της ταινίας. Οι νεώτερες ταινίες δεν θα εμφανίζουν τιμή μίσθωσης, αλλά μόνο μια τιμή αγοράς, αλλά πολλές από αυτές τις ταινίες θα πουν όταν η ταινία θα είναι διαθέσιμη προς ενοικίαση.
  4. Κάντε κλικ στο κουμπί Rent HD ή Rent SD για να νοικιάσετε μια ταινία. Εναλλαγή μεταξύ HD και SD με το κουμπί κάτω από την τιμή ενοικίασης. Η τιμή ενοικίασης για την έκδοση HD είναι συνήθως υψηλότερη από την έκδοση SD.
  5. Ο λογαριασμός σας στο iTunes χρεώνεται με την τιμή ενοικίασης και αρχίζει η λήψη.

02 του 07

Λήψη ταινιών από το iTunes στον υπολογιστή σας

Καθώς η ενοικίαση κινηματογράφου του iTunes αρχίζει να γίνεται λήψη, εμφανίζεται μια νέα καρτέλα στην κορυφή της οθόνης του iTunes με τίτλο "Μισθωμένο". Κάντε κλικ στην καρτέλα Μισθωμένο για να ανοίξετε μια οθόνη με τις ταινίες ενοικίασης σε αυτό, συμπεριλαμβανομένου εκείνου που μόλις νοικιάσατε. Εάν δεν βλέπετε την καρτέλα Εφεδρική, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τις Ταινίες στο μενού μέσων εκτύπωσης iTunes.

Παίρνει λίγο χρόνο για να κατεβάσετε μια ταινία - πόσο καιρό εξαρτάται από την ταχύτητα της σύνδεσης στο διαδίκτυο . Μπορείτε να αρχίσετε να παρακολουθείτε την ταινία μόλις ξεφορτώνεται αρκετό από αυτό για να ξεκινήσει.

Εάν έχετε τη συνήθεια να βλέπετε ταινίες όταν είστε εκτός σύνδεσης, πείτε σε ένα αεροπλάνο, θα πρέπει να ολοκληρώσετε τη λήψη της ταινίας στο φορητό υπολογιστή σας προτού πάτε εκτός σύνδεσης.

03 του 07

Όταν είστε έτοιμοι να παρακολουθήσετε

Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από την αφίσα ταινίας και κάντε κλικ στο κουμπί Αναπαραγωγή που εμφανίζεται για να αρχίσετε να παρακολουθείτε την ταινία στον υπολογιστή σας. Μην κάνετε κλικ στην ταινία ενοικίασης μέχρι να είστε έτοιμοι να το παρακολουθήσετε. Έχετε 30 ημέρες για να κάνετε κλικ στη μίσθωση, αλλά μόλις κάνετε κλικ σε αυτό, έχετε μόνο 24 ώρες για να ολοκληρώσετε την προβολή της ταινίας. Η ενοικίαση της ταινίας λήγει μετά από 30 ημέρες ή 24 ώρες αφού αρχίσετε να την παρακολουθείτε, όποιο από τα δύο συμβεί πρώτο.

Αν δεν είστε έτοιμοι να παρακολουθήσετε την ταινία, μπορείτε να κάνετε κλικ στην αφίσα ταινίας, όχι στο κουμπί Αναπαραγωγή, για πληροφορίες σχετικά με την ταινία και το cast.

04 του 07

Χρησιμοποιώντας τα στοιχεία ελέγχου οθόνης

Όταν κάνετε κλικ στο κουμπί Αναπαραγωγή στην ταινία σας, το iTunes σας ζητά να επιβεβαιώσετε ότι είστε έτοιμοι να παρακολουθήσετε και σας υπενθυμίζει ότι έχετε 24 ώρες για να παρακολουθήσετε αυτήν την ταινία.

Όταν η ταινία αρχίζει να αναπαράγεται, μετακινήστε το ποντίκι πάνω από το παράθυρο για να δείτε τα χειριστήρια. Με αυτά τα γνωστά χειριστήρια, μπορείτε να αναπαραγάγετε ή να κάνετε παύση της ταινίας, γρήγορη μετακίνηση προς τα εμπρός ή προς τα πίσω, προσαρμογή της έντασης ή λήψη πλήρους οθόνης κάνοντας κλικ στα βέλη στην άκρα δεξιά. Οι περισσότερες ταινίες περιλαμβάνουν επίσης ένα μενού με σελιδοδείκτες κεφαλαίων και επιλογές γλώσσας και λεζάντας.

05 του 07

Streaming Movies από το iTunes στον υπολογιστή σας

Ξεκινώντας με το MacOS Sierra και τα Windows iTunes 12.5, ορισμένες ταινίες είναι διαθέσιμες για streaming , αντί ως λήψεις. Εάν η ροή είναι διαθέσιμη για την ταινία που νοικιάσατε, μπορείτε να αρχίσετε να παρακολουθείτε αμέσως την ταινία. Οι ροές ταινιών στην υψηλότερη ποιότητα που είναι κατάλληλες για τον υπολογιστή σας.

Πριν μεταδώσετε μια ταινία στον υπολογιστή σας, ρυθμίστε την ποιότητα αναπαραγωγής στον Mac ή στον υπολογιστή σας

  1. Ανοίξτε το iTunes .
  2. Επιλέξτε iTunes> Προτιμήσεις από τη γραμμή μενού του iTunes.
  3. Κάντε κλικ στην επιλογή Αναπαραγωγή .
  4. Επιλέξτε το καλύτερο διαθέσιμο στο αναπτυσσόμενο μενού δίπλα στο στοιχείο "Ποιότητα αναπαραγωγής".

06 του 07

Οταν τελειώσεις

Όταν τελειώσετε να βλέπετε την ταινία, μπορείτε να την παρακολουθήσετε ξανά, αν σας αρέσει, όσο το κάνετε μέσα στο 24ωρο παράθυρο. Η ταινία εξαφανίζεται από τον υπολογιστή σας αυτόματα 24 ώρες μετά την πρώτη σας προσέλευση ή 30 ημέρες μετά την ενοικίαση της, αν δεν την παρακολουθείτε ποτέ.

07 του 07

Μεταφορά ροής ταινίας από τον υπολογιστή σας στην Apple TV σας

Εάν διαθέτετε τηλεόραση Apple στο ίδιο ασύρματο δίκτυο Wi-Fi με τον υπολογιστή σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το AirPlay για να προβάλλετε την ταινία που ενοικιάσατε στον υπολογιστή σας στην τηλεόραση Apple. Να το πράξουν:

Σημείωση: Αυτή η μέθοδος ενδέχεται να μην προσφέρει την καλύτερη δυνατή ποιότητα για την Apple TV. Εάν σχεδιάζετε να παρακολουθήσετε τηλεόραση Apple, είναι προτιμότερο να νοικιάσετε την ταινία από εκεί για να εξασφαλίσετε την υψηλότερη ποιότητα βίντεο διαθέσιμη για τη συσκευή.

Οι ενοικιάσεις ταινιών iTunes διατίθενται επίσης στο iPad, iPhone και iPod touch. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ενοικιάσεις ταινιών σε αυτές τις συσκευές iOS, διαβάστε αυτήν την ταινία iTunes FAQ , η οποία καλύπτει τις σχετικές ερωτήσεις.