Γιατί το TiVO πρέπει να συνδεθεί στο Διαδίκτυο

Εάν μάθαμε ένα πράγμα από το φετινό Consumer Electronics Show, είναι ότι οι συνδεδεμένες συσκευές παίρνουν γρήγορα το κεντρικό στάδιο το 2011. Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη, καθώς οι κατασκευαστές CE βλέπουν μια μεγάλη στροφή στο σημείο όπου οι χρήστες βλέπουν περιεχόμενο.

Ενώ οι κατασκευαστές HDTV θα ήθελαν να βγείτε έξω για να αγοράσετε την τελευταία τηλεόραση συνδεδεμένη στο διαδίκτυο από την φετινή εκπομπή, δεν χρειάζεστε μια νέα τηλεόραση για να απολαύσετε αυτή τη νέα μορφή περιεχομένου. Εάν διαθέτετε ένα νεώτερο μοντέλο TiVo, οι υπηρεσίες σας περιμένουν. Όχι μόνο έχετε τη συνήθη λειτουργία ζωντανής τηλεόρασης και DVR, αλλά έχετε επίσης πρόσβαση σε κυριολεκτικά χιλιάδες ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και ακόμη και μουσική χρησιμοποιώντας όλοι το τηλεχειριστήριο TiVo.

Καθώς διαβάζετε τις παρακάτω σελίδες για να μάθετε για τις υπηρεσίες στις οποίες μπορείτε να έχετε πρόσβαση, να έχετε κατά νου ότι θα πρέπει να έχετε τη συσκευή TiVo συνδεδεμένη σε μια ευρυζωνική σύνδεση στο διαδίκτυο για να τις απολαύσετε. Αυτό μπορεί να γίνει είτε με ενσύρματη ή ασύρματη σύνδεση.

Αφού συνδεθείτε με το οικιακό σας δίκτυο, συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πού να βρείτε το online περιεχόμενο που θέλετε να δείτε! Σημειώστε ότι με κάθε υπηρεσία που αναφέρεται θα βρείτε έναν σύνδεσμο ο οποίος θα σας μεταφέρει στην ιστοσελίδα του TiVo. Εδώ μπορείτε να μάθετε πώς να έχετε πρόσβαση σε κάθε υπηρεσία και ποιες συσκευές TiVo σας επιτρέπουν να το κάνετε.

Όταν πρόκειται για περιεχόμενο βίντεο, το χαρακτηριστικό DVR του TiVo είναι μόνο το ήμισυ της ιστορίας. Με ισχυρή σύνδεση στο διαδίκτυο έχετε πρόσβαση σε πολλές υπηρεσίες που προσφέρουν χιλιάδες και χιλιάδες επιλογές προβολής. Μια από τις καλύτερες πτυχές της επιλογής σας είναι ότι μπορείτε να επιλέξετε μια μηνιαία υπηρεσία συνδρομής, όπως το Netflix ή μια δομή pay-per-view όπως το Blockbuster ή το Amazon Video-on-Demand.

Εάν είστε fan μουσικής, δεν υπάρχει καμία έλλειψη μελωδιών για να σας κρατήσει διασκεδασμένη με ένα TiVo. Ακριβώς επειδή είναι ένα DVR περιεχόμενο βίντεο δεν σημαίνει ότι δεν έχουν σκεφτεί τρόπους για να επεκτείνει την αξία και να βεβαιωθείτε ότι δεν αισθάνεστε την ανάγκη να αλλάξετε εισόδους στην τηλεόρασή σας ή A / V δέκτη. Ακολουθούν ορισμένες από τις μεγαλύτερες μουσικές προσφορές:

Όχι όλα ταιριάζουν άμεσα στον ήχο και το βίντεο. Ως εκ τούτου, εδώ είναι μια λίστα με ορισμένες από τις άλλες υπηρεσίες στις οποίες μπορείτε να έχετε πρόσβαση χρησιμοποιώντας το TiVo. Και πάλι, κάθε λίστα έχει έναν σύνδεσμο όπου μπορείτε να πάτε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την υπηρεσία.

Όπως πάντα, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τον ιστότοπο του TiVo για να βεβαιωθείτε ότι το μοντέλο σας TiVo μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτό το περιεχόμενο προτού προσπαθήσετε να το χρησιμοποιήσετε. Επίσης, θα χρειαστεί να συνδέσετε το TiVo με μια ευρυζωνική σύνδεση στο διαδίκτυο, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε ολοκληρώσει αυτό το βήμα πριν προσπαθήσετε να συνδεθείτε με περιεχόμενο στο διαδίκτυο.

Όπως μπορείτε να δείτε, το TiVo έχει περάσει σε μεγάλο βαθμό για να εξασφαλίσει ότι όχι μόνο έχετε πρόσβαση σε γραμμική και καταγραμμένη τηλεόραση, αλλά και πολλές άλλες επιλογές πολυμέσων επίσης. Αυτό το άρθρο αναφέρει μόνο τις πιο γνωστές ή μεγαλύτερες υπηρεσίες. Υπάρχουν και άλλοι που μπορείτε να απολαύσετε και σας ενθαρρύνω να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να δοκιμάσετε κάποιες από αυτές τις υπηρεσίες. Μπορεί να βρείτε κάτι που δεν ήξερα ότι ήταν εκεί που θα προσφέρει ώρες διασκέδασης!