Ιστοσελίδες πολιτικών ειδήσεων και εφαρμογές

01 από 10

10 Εργαλεία συλλογής πολιτικών ειδήσεων που αξίζει να χρησιμοποιηθούν

Getty Images / StudioThreeDots

Οι πολιτικές περιοχές συσσωρευτών ειδήσεων είναι χρήσιμα εργαλεία που προσφέρουν πολιτικές ειδήσεις από μια μεγάλη ποικιλία πηγών, καθιστώντας εύκολη την ανάγνωση όλων σε ένα μέρος.

Οι καλύτεροι δημοσιογράφοι συγκεντρώνουν ή επιλέγουν κορυφαίες ειδήσεις στην πολιτική και την πολιτική και παρουσιάζουν τους τίτλους μαζί με μια διαφήμιση ή μια οδηγητική πρόταση που σας λέει το κύριο σημείο κάθε άρθρου. Είναι απαραίτητα εργαλεία για πολιτικά έντομα, ειδικά κατά τη διάρκεια έντονων περιόδων εκστρατείας, όταν οι πολιτικές ειδήσεις είναι γρήγορες και εξαγριωμένες.

Η χρήση ενός aggregator καθιστά ευκολότερη τη σάρωση των καλύτερων άρθρων από ιστοθέσεις πολιτικών ειδήσεων μέσω του Διαδικτύου, μειώνοντας το χρόνο που χρειάζεται για να συμβαδίσει με τις πιο πρόσφατες πολιτικές ειδήσεις. Είτε ως εφαρμογή για κινητά ή για επιτραπέζιους υπολογιστές ή απλά για έναν ιστότοπο με πολλούς συνδέσμους, τα εργαλεία συγκεντρωτικών ειδήσεων παρέχουν ροές ειδήσεων σε πολιτικά θέματα σε πραγματικό χρόνο.

Μπορείτε να ελέγχετε τακτικά σε κορυφαίες πολιτικές ειδήσεις όπως το Politico, το τμήμα πολιτικών New York Times ή το FiveThirtyEight. Αλλά μια καλή γενική εφαρμογή πολιτικών ειδήσεων είναι ένα ουσιαστικό εργαλείο για τους ανθρώπους που προσπαθούν να παραμείνουν στην κορυφή της κυβερνητικής πολιτικής και των ειδήσεων των πολιτικών εκστρατειών.

Οι ακόλουθες σελίδες παρέχουν πληροφορίες σχετικά με 10 από τα καλύτερα εργαλεία δωρεάν πολιτικής συσσωμάτωσης. Κάποιοι κάνουν τις ειδήσεις πιο κοινωνικές επιτρέποντας σχόλια ή τράβηγμα συνδέσμων από τους φίλους και τις επαφές σας σε άλλες εφαρμογές όπως το Twitter.

Οι 10 αναθεωρημένοι εδώ είναι: Memeorandum, RealClearPolitics, Πολιτική σήμερα, PolitiPage, DrudgeReport, NewsMax, Polurls και τα πολιτικά τμήματα του Newser, Pulse και Zite.

02 από 10

Memeorandum

Screenshot

Το Memeorandum επιμελείται και συνοψίζει τα τρέχοντα πολιτικά νέα και σχόλια από όλο το πολιτικό φάσμα. Περιλαμβάνει τόσο φιλελεύθερες όσο και συντηρητικές απόψεις, καθώς και συγκρατημένες πολιτικές απόψεις. Οι πηγές των άρθρων περιλαμβάνουν ένα μείγμα από μεγάλους παραδοσιακούς οργανισμούς ειδήσεων και νεότερα καταστήματα όπως τα blogs. Επισκεφθείτε το Memeorandum.

03 από 10

RealClearPolitics: Πρωτοποριακή Πολιτική Νέα Aggregation

Screenshot

Το RealClearPolitics είναι ένας από τους παλαιότερους και δημοφιλέστερους συλλέκτες πολιτικών ειδήσεων, με τεράστιο αποτέλεσμα. Με έδρα το Σικάγο, ιδρύθηκε το 2000, ενημερώνεται καθημερινά και τοποθετείται ως ανεξάρτητο πολιτικό πρακτορείο ειδήσεων. Ο ιστότοπος προσφέρει έξυπνη εξυγίανση, συνδέοντας με μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες πολιτικές ειδήσεις, αναλύσεις, απόψεις, βίντεο και πληροφορίες δημοσκοπήσεων από μια μεγάλη ποικιλία πηγών σε όλο τον ιστό. Επισκεφθείτε την RealClearPolitics.

04 από 10

Πολιτική Σήμερα - Δωρεάν Mobile App

Στιγμιότυπα οθόνης

ΠολιτικήToday είναι μια δωρεάν εφαρμογή για κινητά που διατίθεται για το iOS και προσφέρει ένα έξυπνο μίγμα πολιτικών ειδήσεων από μια μεγάλη ποικιλία πηγών. Ο ιδιόκτητος αλγόριθμος του επιλέγει και επικεντρώνει τις επικεφαλίδες σε διάφορες κατηγορίες πολιτικών ζητημάτων και πολιτικής, συμπεριλαμβανομένων πολλών που ήταν tweeted ως σύνδεσμοι στο Twitter. Οι χρήστες μπορούν να ταξινομήσουν τα νέα με διάφορους τρόπους, συμπεριλαμβανομένων ξεχωριστών φίλτρων για συντηρητικές και φιλελεύθερες απόψεις. Αποκτήστε το PoliticsToday από το iTunes app store.MightMack, ο εκδότης της εφαρμογής, προσφέρει επίσης μια παρόμοια εφαρμογή με τίτλο "Conservative Today" στο κατάστημα Android Play του Google Play.

05 από 10

PolitiPage - Συντηρητικές Πολιτικές Ειδήσεις Web Aggregator

Αρχική σελίδα PolitiPage. Screenshot

Το PolitiPage είναι μια σελίδα περιλήψεων ειδήσεων που επιμελείται και συνοψίζει τις πολιτικές ειδήσεις κυρίως στη συντηρητική πλευρά του πολιτικού φάσματος. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα PolitiPage.

06 από 10

DrudgeReport

Ιστοσελίδα αναφοράς Drudge. Screenshot

Η έκθεση Drudge του Matt Drudge είναι ένας από τους πρώτους συσσωρευτές ειδήσεων του Διαδικτύου. Συνδέεται με μεγάλες ειδήσεις όλων των ειδών, αλλά η ειδικότητά της είναι η πολιτική. Ο σχεδιασμός μπορεί να είναι ξεπερασμένος, αλλά το περιεχόμενο είναι χρήσιμο. Επισκεφθείτε το DrudgeReport.

07 από 10

Ιστοσελίδα Newsmax

Αρχική σελίδα για το Newsmax.com. Screenshot

Το Newsmax.com είναι ένας ιστότοπος που δημοσιεύεται από την Newsmax Media, μια εταιρεία που ειδικεύεται σε συντηρητικά πολιτικά νέα, ενώ ταυτόχρονα τοποθετείται ως ανεξάρτητος ιστοχώρος ειδήσεων. Το Newsmax.com έχει πολλή κίνηση και έχει γίνει όλο και πιο δημοφιλές τα τελευταία χρόνια από τότε που ιδρύθηκε από τον Christopher Ruddy. Ο ιστότοπος εδρεύει στο West Palm Beach της Φλώριδας. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Newsmax.

08 από 10

Polurls: Πολιτικές ειδήσεις για τους μετριοπαθείς

Καταγράφει την αρχική σελίδα. Screenshot

Το Polurls είναι ένα blog και ένας πολιτικός συγγραφέας ειδήσεων που τοποθετείται ως πηγή ειδήσεων για τους μετριοπαθείς. Προσφέρει φίλτρα στην κορυφή της αρχικής σελίδας, τα οποία οι χρήστες μπορούν να κάνουν κλικ για να ταξινομήσουν τα άρθρα από εκεί που εμπίπτουν στο πολιτικό φάσμα - προοδευτικά, μέτρια ή συντηρητικά. Ο ιστότοπος βασικά είναι ένα ιστολόγιο που συνδέεται με άρθρα γραμμένα και δημοσιευμένα από μια μεγάλη ποικιλία άλλων πολιτικών ιστολογίων. Διατηρείται από τον Mitch Fournier. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Polurls.

09 από 10

Newser: Τμήμα Πολιτικής

Τμήμα Πολιτικής στην εφαρμογή Mobile Newser. Screenshot από το iPad

Το Newser είναι ένας γενικός συγγραφέας ειδήσεων που ιδρύθηκε από τον Michael Wolff που έχει ένα snazzy διεπαφή, κάνοντας σάρωση πολλών διαφορετικών πηγών ειδήσεων ένα αεράκι. Απασχολεί ανθρώπινους συντάκτες που επιλέγουν και αναδεικνύουν ειδήσεις από μια μεγάλη ομάδα αμερικανικών και ξένων πηγών ειδήσεων. Το τμήμα πολιτικής του είναι ιδιαίτερα ισχυρό στην εφαρμογή για κινητά. Το Newser είναι μια δωρεάν εφαρμογή για κινητά και μια ιστοσελίδα.

10 από 10

Zite: Ωραία διασύνδεση για πολιτικές ειδήσεις

Zite πολιτικό κανάλι ειδήσεων. Screenshot από το iPad

Το Zite είναι μια κηλίδα εφαρμογή για κινητά για τη συγκέντρωση ειδήσεων από διάφορες πηγές. Το τμήμα πολιτικής του είναι ισχυρό, προσφέροντας μια ευχάριστη οπτική παρουσίαση των τίτλων. Το Zite ήταν αρχικά μια εκκίνηση. αγοράστηκε από το CNN, το οποίο αργότερα το πώλησε στο Flipboard το 2014. (Το Flipboard είναι ένας συλλέκτης κοινωνικών ειδήσεων.) Επισκεφθείτε τον ιστότοπο του Zite για να κατεβάσετε την εφαρμογή.