Μάθετε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του Email IncrediMail, των Επαφών και άλλων δεδομένων

Εύκολα βήματα για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των πληροφοριών IncrediMail που μπορείτε να επαναφέρετε αργότερα

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ειδικό λογισμικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας IncrediMail για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας από το IncrediMail. Μπορείτε να διατηρήσετε ένα αντίγραφο όλων των πληροφοριών IncrediMail για φύλαξη ή για να επαναφέρετε αργότερα σε διαφορετικό υπολογιστή.

Το IncrediMail σάς επιτρέπει να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας για τις επαφές σας, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τα συνημμένα, τους φακέλους, τις οικογενειακές κάρτες, τα κινούμενα σχέδια και πολλά άλλα, ανάλογα με την έκδοση του IncrediMail που χρησιμοποιείτε.

Πώς να κάνετε μια δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας IncrediMail

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας των αρχείων IncrediMail:

  1. Κάντε λήψη του IncrediBackup επιλέγοντας το σύνδεσμο Κάντε κλικ εδώ στο βήμα 1 της συγκεκριμένης σελίδας.
  2. Βεβαιωθείτε ότι το IncrediMail είναι κλειστό. Μπορείτε να το κάνετε κάνοντας δεξί κλικ στο πορτοκαλί εικονίδιο στη γραμμή εργασιών των Windows και κάνοντας κλικ στο κουμπί Έξοδος .
  3. Ανοίξτε το IncrediBackup και κάντε κλικ στο κουμπί Backup Account .
    1. Σημείωση: Εάν σας ζητηθεί να κλείσετε το IncrediMail για να εκτελέσετε το αντίγραφο ασφαλείας, κάντε κλικ στο OK και επαναλάβετε το βήμα 2 παραπάνω. Εάν αυτό δεν είναι δυνατό, ίσως χρειαστεί να αναγκάσετε να κλείσετε το πρόγραμμα χρησιμοποιώντας το Task Manager .
  4. Όταν σας ζητηθεί να επιλέξετε το λογαριασμό που θα θέλατε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας από την παρακάτω λίστα , επιλέξτε το λογαριασμό που χρειάζεστε αντίγραφα ασφαλείας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο .
  5. Διαλέξτε πού να αποθηκεύσετε το αντίγραφο ασφαλείας IncrediMail και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο για να ξεκινήσει αμέσως το αντίγραφο ασφαλείας.
  6. Όταν δείτε το Backup Complete! prompt, το IncrediBackup ολοκληρώθηκε κάνοντας το αντίγραφο ασφαλείας IncrediMail.
    1. Μπορείτε να το επιβεβαιώσετε εντοπίζοντας το αντίγραφο ασφαλείας σε οποιονδήποτε φάκελο επιλέξατε στο Βήμα 5 - το αντίγραφο ασφαλείας είναι ένα μόνο αρχείο με την επέκταση αρχείου IBK.

Αν χρειάζεται απλώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των επαφών σας IncrediMail σε ένα αρχείο CSV , μπορείτε να το κάνετε αυτό μέσω του μενού IncrediMail:

  1. Με το άνοιγμα του IncrediMail, μεταβείτε στην επιλογή Αρχείο> Εισαγωγή και Εξαγωγή> Εξαγωγή Επαφών ....
  2. Επιλέξτε ένα όνομα για το αντίγραφο ασφαλείας των επαφών IncrediMail και, στη συνέχεια, αποθηκεύστε το κάπου αξέχαστο, ώστε να είναι εύκολο να το βρείτε αργότερα.

Αν χρησιμοποιείτε μια παλαιότερη έκδοση του IncrediMail, θα πρέπει να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ενσωματωμένο εργαλείο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας αντί:

  1. Με το άνοιγμα του IncrediMail, μεταβείτε στο στοιχείο μενού Αρχείο> Δεδομένα και ρυθμίσεις μεταφοράς> Μεταφορά σε νέο υπολογιστή ....
  2. Επιλέξτε Συνέχεια ή ΟΚ , ανάλογα με την έκδοση IncrediMail.
  3. Διαλέξτε πού να αποθηκεύσετε το αντίγραφο ασφαλείας IncrediMail και να επιλέξετε ένα όνομα για το αντίγραφο ασφαλείας.
  4. Κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση .
  5. Μόλις το IncrediMail ολοκληρώσει τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας όλων των αρχείων, μπορείτε να κλείσετε το παράθυρο διαλόγου.

Πώς να ανακτήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας IncrediMail

Ένα αντίγραφο ασφαλείας δεν είναι πολύ χρήσιμο αν δεν μπορείτε να επαναφέρετε τα αρχικά αρχεία και να τα χρησιμοποιήσετε ξανά.

Εάν χρησιμοποιείτε το IncrediMail 2.0 ή νεότερο, μπορείτε να επαναφέρετε ολόκληρο το λογαριασμό που δημιουργήσατε αντίγραφα ασφαλείας χρησιμοποιώντας το ίδιο λογισμικό IncrediBackup που περιγράφεται παραπάνω. Ωστόσο, αυτή τη φορά, χρησιμοποιήστε το κουμπί Επαναφορά λογαριασμού στο βήμα 3 και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τα βήματα που εμφανίζονται στην οθόνη.

Μπορείτε επίσης να επαναφέρετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων IncrediMail χρησιμοποιώντας μια μέθοδο παρόμοια με τα υπόλοιπα βήματα αντιγράφων ασφαλείας που εμφανίζονται παραπάνω. Ανατρέξτε στην ενότητα Επαναφορά του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου IncrediMail και άλλων δεδομένων από ένα αντίγραφο ασφαλείας εάν χρειάζεστε βοήθεια.