Τρόποι αναζήτησης με το Google - Αποκτήστε τα καλύτερα αποτελέσματα

Η Google μπορεί να βρει ιστοσελίδες, εικόνες, χάρτες και πολλά άλλα. Εξερευνήστε μερικούς από τους πιο ενδιαφέροντες τρόπους που μπορείτε να κάνετε η Google.

01 από 09

Προεπιλεγμένη αναζήτηση στο Web

Η κύρια μηχανή αναζήτησης της Google βρίσκεται στη διεύθυνση http://www.google.com. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο οι περισσότεροι χρησιμοποιούν το Google. Στην πραγματικότητα, το ρήμα "to google" σημαίνει εκτέλεση μιας αναζήτησης στο διαδίκτυο. Για μια προεπιλεγμένη αναζήτηση ιστού, μεταβείτε στην αρχική σελίδα της Google και πληκτρολογήστε μία ή περισσότερες λέξεις-κλειδιά. Πατήστε το κουμπί Αναζήτηση Google και θα εμφανιστούν τα αποτελέσματα αναζήτησης.

Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε αποτελεσματικά την αναζήτηση ιστού της Google. Περισσότερο "

02 του 09

Αισθάνομαι τυχερός

Κάποτε παίζατε το κουμπί "Αισθάνομαι τυχερός" για να πάτε στο πρώτο αποτέλεσμα. Αυτές τις μέρες γυρίζει για να αποκαλύψει μια κατηγορία, "αισθάνομαι ... artsy" και στη συνέχεια πηγαίνει σε μια τυχαία σελίδα. Περισσότερο "

03 του 09

Προχωρημένη Αναζήτηση

Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Σύνθετη αναζήτηση για να βελτιώσετε τους όρους αναζήτησης. Εξαίρεση λέξεων ή προσδιορισμός ακριβών φράσεων. Μπορείτε επίσης να ορίσετε τις προτιμήσεις γλώσσας για να αναζητήσετε μόνο ιστοσελίδες γραμμένες σε μία ή περισσότερες γλώσσες. Μπορείτε επίσης να καθορίσετε ότι τα αποτελέσματα της αναζήτησής σας θα φιλτραριστούν για να αποφευχθεί το περιεχόμενο για ενήλικες Περισσότερο "

04 του 09

Αναζήτηση εικόνων

Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Εικόνες σε μια αναζήτηση ιστού Google για να βρείτε εικόνες και αρχεία γραφικών που αντιστοιχούν στις λέξεις-κλειδιά αναζήτησης. Μπορείτε να ορίσετε μικρές, μεσαίες ή μεγάλες εικόνες. Οι εικόνες που βρίσκονται στο Google Image ενδέχεται να εξακολουθούν να βρίσκονται υπό την προστασία πνευματικών δικαιωμάτων από τον δημιουργό εικόνων. Περισσότερο "

05 του 09

Αναζήτηση ομάδων

Χρησιμοποιήστε τις Ομάδες Google για να αναζητήσετε δημοσιεύσεις σε δημόσια φόρουμ Ομάδων Google και δημοσιεύσεις USENET ήδη από το 1981. Περισσότερα »

06 του 09

Νέα αναζήτηση

Οι Ειδήσεις Google σάς επιτρέπουν να αναζητήσετε τις λέξεις-κλειδιά σας σε άρθρα ειδήσεων από διάφορες πηγές. Τα αποτελέσματα αναζήτησης δίνουν μια προεπισκόπηση του ειδησεογραφικού στοιχείου, προσφέρουν μια σύνδεση με παρόμοια στοιχεία και σας λένε πόσο πρόσφατα ενημερώθηκε η συνδεδεμένη ιστορία. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις ειδοποιήσεις για να σας ενημερώσουμε αν δημιουργούνται μελλοντικά στοιχεία ειδήσεων που ταιριάζουν με τα κριτήρια αναζήτησής σας.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις Ειδήσεις Google. Περισσότερο "

07 του 09

Αναζήτηση Χαρτών

Οι Χάρτες Google σάς επιτρέπουν να βρείτε οδηγικές οδηγίες προς και από μια τοποθεσία, καθώς και εστιατόρια και άλλα σημεία ενδιαφέροντος κοντά στην τοποθεσία αυτή. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε λέξεις-κλειδιά και η Google θα εντοπίσει τοποθεσίες, σχολεία και επιχειρήσεις που αντιστοιχούν σε αυτές τις λέξεις-κλειδιά. Οι Χάρτες Google μπορούν να εμφανίζουν χάρτες, δορυφορικές εικόνες ή ένα υβρίδιο και των δύο.

Διαβάστε μια ανασκόπηση των Χαρτών Google . Περισσότερο "

08 από 09

Αναζήτηση στο Blog

Η Αναζήτηση Blog στο Google σάς επιτρέπει να κάνετε αναζήτηση μέσω ιστολογίων ανά λέξη-κλειδί. Βρείτε ιστολόγια για θέματα που σας αρέσουν ή απλά βρείτε συγκεκριμένες δημοσιεύσεις. Η Google θα βρει ακόμη και δημοσιεύσεις blog σε ιστολόγια που δεν δημιουργήθηκαν με το εργαλείο blogging της Google, το Blogger .

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το Blogger . Περισσότερο "

09 του 09

Αναζήτηση βιβλίων

Η Αναζήτηση Βιβλίων Google σάς επιτρέπει να αναζητάτε λέξεις-κλειδιά μέσα στη μεγάλη βάση δεδομένων των βιβλίων της Google. Τα αποτελέσματα αναζήτησης θα σας ενημερώσουν με ακρίβεια ποια σελίδα μπορούν να βρεθούν οι λέξεις-κλειδιά σας μαζί με περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πού θα βρείτε το βιβλίο. Περισσότερο "