Πώς να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε το μολύβι της Apple στο iPad σας

Πώς να ζευγαρώσετε, να φορτίσετε και να χρησιμοποιήσετε το μολύβι της Apple

Το μολύβι της Apple δείχνει πόσο μακριά έχουμε φτάσει από το iPad του Steve Jobs. Οι θέσεις εργασίας είχαν μια γνωστή περιφρόνηση για τη γραφίδα, δηλώνοντας ότι οι συσκευές αφής πρέπει να λειτουργούν εύκολα με τα δάχτυλα. Αλλά το μολύβι της Apple δεν είναι συνηθισμένο γραφίδα. Στην πραγματικότητα, δεν είναι πραγματικά μια γραφίδα σε όλα. Η συσκευή τύπου μολυβιού μπορεί να μοιάζει με γραφίδα, αλλά χωρίς χωρητική άκρη, είναι κάτι άλλο εντελώς. Είναι ένα μολύβι.

Η χωρητική άκρη σε μια γραφίδα της επιτρέπει να αλληλεπιδράσει με μια οθόνη αφής με τον ίδιο τρόπο που τα δάχτυλά μας μπορούν να εγγραφούν στην οθόνη ενώ τα νύχια μας δεν θα είναι. Πώς λοιπόν λειτουργεί το Apple Pencil με το iPad Pro; Η οθόνη iPad Pro έχει σχεδιαστεί με αισθητήρες που της επιτρέπουν να ανιχνεύει το μολύβι της Apple, ενώ το ίδιο το Pencil επικοινωνεί με το iPad μέσω Bluetooth. Αυτό επιτρέπει στο iPad να καταγράψει πόσο σκληρά πιέζει το μολύβι και προσαρμόζει ανάλογα, επιτρέποντας σε εφαρμογές που υποστηρίζουν το μολύβι να τραβήξουν πιο σκούρα όταν πιέζεται σκληρότερα το μολύβι στην οθόνη.

Το μολύβι της Apple μπορεί επίσης να ανιχνεύει πότε κρατιέται υπό γωνία, επιτρέποντας στον καλλιτέχνη να μετατρέψει μια πολύ ακριβή γραμμή σε ένα εύγλωττο πινελιά χωρίς να χρειάζεται να αλλάξει σε ένα νέο εργαλείο. Αυτό το χαρακτηριστικό επιτρέπει λίγο περισσότερη ελευθερία ενώ εργάζεστε με το μολύβι της Apple.

Δυστυχώς, το Apple Pencil λειτουργεί μόνο με το iPad Pro αυτή τη στιγμή. Οι μελλοντικές εκδόσεις του iPad Air και του iPad Mini μπορούν να προσθέσουν υποστήριξη για μολύβια.

Πώς να συνδυάσετε το μολύβι της Apple με το iPad σας

Το μολύβι της Apple μπορεί να είναι το πιο εύκολο Bluetooth για να ρυθμίσετε το iPad σας. Στην πραγματικότητα, παρόλο που χρησιμοποιεί Bluetooth, δεν χρειάζεται να ελέγχετε τις ρυθμίσεις Bluetooth για να αντιστοιχίσετε τη συσκευή. Αντ 'αυτού, απλά συνδέστε το μολύβι στο iPad σας.

Ναι, το μολύβι συνδέεται στο iPad. Η "γόμα" πλευρά του μολυβιού είναι στην πραγματικότητα ένα πώμα που μπορεί να αφαιρεθεί αποκαλύπτοντας έναν προσαρμογέα Lightning. Αυτός ο προσαρμογέας συνδέεται στη θύρα Lightning στο κάτω μέρος του iPad Pro, το λιμάνι ακριβώς κάτω από το κουμπί Home .

Εάν δεν έχετε ενεργοποιήσει Bluetooth για το iPad σας, θα εμφανιστεί ένα παράθυρο διαλόγου για να το ενεργοποιήσετε. Απλώς πατήστε Ενεργοποίηση και το Bluetooth είναι ενεργοποιημένο για το iPad. Στη συνέχεια, το iPad ζητά να γίνει σύζευξη της συσκευής. Αφού πατήσετε το κουμπί Ζεύγος , το Μολύβι της Apple είναι έτοιμο για χρήση.

Πού χρησιμοποιείτε το μολύβι της Apple;

Το μολύβι είναι κυρίως ένα εργαλείο σχεδίασης ή γραφής. Εάν θέλετε να το πάρετε για δοκιμαστική λειτουργία, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την εφαρμογή Σημειώσεις, να μεταβείτε σε μια νέα σημείωση και να πατήσετε την απατηλή γραμμή στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης. Αυτό σας βάζει σε κατάσταση σχεδίασης σε Σημειώσεις.

Παρόλο που δεν είναι η πιο ολοκληρωμένη εφαρμογή σχεδίασης, οι σημειώσεις δεν είναι πολύ κακές. Ωστόσο, αναμφισβήτητα θέλετε να κάνετε αναβάθμιση σε μια καλύτερη εφαρμογή. Το χαρτί, το Autodesk Sketchbook, το Penultimate και το Adobe Photoshop Sketch είναι τρεις μεγάλες εφαρμογές σχεδίασης για το iPad. Είναι επίσης δωρεάν για τη βασική εφαρμογή, ώστε να μπορείτε να τα πάρετε για δοκιμαστική μονάδα δίσκου.

Πώς να ελέγξετε τη μπαταρία της Apple Pencil

Μπορείτε να παρακολουθείτε το επίπεδο μπαταρίας του Pencil μέσω του κέντρου ειδοποιήσεων του iPad. Αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ το κέντρο ειδοποιήσεων, απλώς σύρετε προς τα κάτω από την πολύ πάνω άκρη της οθόνης για να το ανοίξετε. (Συμβουλή: Ξεκινήστε όπου η ώρα εμφανίζεται κανονικά στο επάνω μέρος της οθόνης.)

Στη δεξιά πλευρά της οθόνης ειδοποίησης υπάρχει ένα μικρό παράθυρο που προβάλλεται μεταξύ των Widgets και των ειδοποιήσεων . Εάν τα Widgets δεν έχουν ήδη επισημανθεί, πατήστε την ετικέτα Widgets για να μεταβείτε στην προβολή widget. Στα Widgets , θα δείτε μια ενότητα Μπαταρίες , η οποία σας δείχνει την ισχύ της μπαταρίας τόσο του iPad όσο και του μολυβιού της Apple.

Αν χρειαστεί να φορτίσετε το μολύβι, απλά το τοποθετήστε στην ίδια θύρα Lightning στο κάτω μέρος του iPad που χρησιμοποιούσατε για τη σύζευξη της συσκευής. Χρειάζονται περίπου 15 δευτερόλεπτα φόρτισης για να σας δώσουν 30 λεπτά μπαταρίας, οπότε ακόμα και αν έχετε χαμηλή μπαταρία, δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να συνεχίσετε.

Αγοράστε από την Amazon

Πώς να γίνει το αφεντικό του iPad σας