Τι είναι το Microsoft Office 2019;

Τι πρέπει να ξέρετε για την επερχόμενη σουίτα εφαρμογών του Office

Το Microsoft Office 2019 είναι η επόμενη έκδοση του Microsoft Office Suite . Θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2018, με μια έκδοση προεπισκόπησης διαθέσιμη το δεύτερο τρίμηνο του ίδιου έτους. Θα περιλαμβάνει τις εφαρμογές που είναι διαθέσιμες σε προηγούμενες σουίτες (όπως Office 2016 και Office 2013), συμπεριλαμβανομένων των Word, Excel, Outlook και PowerPoint, καθώς και διακομιστές όπως το Skype for Business, το SharePoint και το Exchange.

Απαιτήσεις Office 2019

Θα χρειαστείτε Windows 10 για να εγκαταστήσετε τη νέα σουίτα. Ο κύριος λόγος για αυτό είναι ότι η Microsoft θέλει να ενημερώνει τις εφαρμογές του Office δύο φορές το χρόνο από τώρα και στο εξής, με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο ενημερώνουν επί του παρόντος τα Windows 10. Για να λειτουργήσουν άψογα, η τεχνολογία πρέπει να είναι πλέγμα.

Επιπλέον, η Microsoft στοχεύει να καταργήσει τελικά τις παλαιότερες εκδόσεις του Office επειδή δεν είναι στο ρυθμό δύο φορές το χρόνο. Η Microsoft παρακολουθεί αυτό το πρόγραμμα για όλο σχεδόν το λογισμικό τους τώρα.

Το πλεονέκτημα για εσάς, το χρήστη, είναι ότι θα έχετε πάντα τις πιο πρόσφατες εκδόσεις των Windows 10 και του Office 2019 ανά πάσα στιγμή, υπό την προϋπόθεση ότι επιτρέπετε την εγκατάσταση των ενημερώσεων των Windows . Η Microsoft δηλώνει επίσης ότι θα υποστηρίξει το Office 2019 για πέντε χρόνια και στη συνέχεια θα προσφέρει περίπου δύο χρόνια εκτεταμένης υποστήριξης μετά από αυτό. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αγοράσετε το Office 2019 αυτό το φθινόπωρο και να το χρησιμοποιήσετε μέχρι κάπου γύρω στο 2026.

Office 2019 εναντίον του Office 365

Η Microsoft έχει δηλώσει σαφώς ότι το Microsoft Office 2019 θα είναι "διαρκή". Αυτό σημαίνει ότι σε αντίθεση με το Office 365 , μπορείτε να αγοράσετε τη σουίτα του Office και να την αποκτήσετε. Δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε για μηνιαία συνδρομή για να την χρησιμοποιήσετε (όπως συμβαίνει με το Office 365).

Η Microsoft το κάνει αυτό γιατί αντιλαμβάνεται τώρα ότι δεν είναι όλοι οι χρήστες έτοιμοι για το σύννεφο (ή ίσως δεν το εμπιστεύονται) και θέλουν να διατηρήσουν το έργο τους εκτός σύνδεσης και στις μηχανές τους. Πολλοί χρήστες δεν πιστεύουν ότι το σύννεφο είναι αρκετά ασφαλές και θέλουν να είναι υπεύθυνοι για τα δικά τους δεδομένα με τους δικούς τους όρους. Φυσικά, υπάρχουν και εκείνοι που δεν θέλουν να πληρώσουν μηνιαία αμοιβή για τη χρήση του προϊόντος.

Εάν είστε σήμερα χρήστης του Office 365, δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγοράσετε το Office 2019. Εκτός αν θέλετε να αποχωρήσετε από τη συνδρομή σας και να μετακινήσετε όλη την εργασία σας εκτός σύνδεσης. Αν αποφασίσετε να το κάνετε αυτό, μπορείτε ακόμα να αποθηκεύσετε την εργασία σας στο σύννεφο, αν θέλετε, χρησιμοποιώντας επιλογές όπως το OneDrive , το Google Drive και το Dropbox . Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να απαλλαγείτε από το μηνιαίο τέλος συνδρομής που πληρώνετε τώρα για το Office 365.

Νέα χαρακτηριστικά

Η Microsoft δεν έχει κυκλοφορήσει μια πλήρη λίστα με νέα χαρακτηριστικά, έχουν αναφέρει μερικά:

Δεν υπάρχουν ακόμη νέα σχετικά με τις βελτιώσεις λειτουργιών του Word 2019 ή του Outlook 2019, αλλά μόλις το ακούσουμε, σίγουρα θα τα προσθέσουμε εδώ.