Πώς να επισημάνετε τα εξερχόμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατά τη σύνταξή τους στο Gmail

Το Gmail καθιστά εύκολη και γρήγορη την εφαρμογή ετικετών στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λαμβάνετε, έτσι ώστε όσοι ανήκουν μαζί να μένουν μαζί, ακόμη και όταν τα θέματα και οι αποστολείς τους και οι συνομιλίες δεν το κάνουν.

Τι γίνεται με τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στέλνετε, όμως; Για να εμφανιστούν μαζί με τα άλλα επισημασμένα μηνύματα (ακόμα και όταν τα θέματα και οι συνομιλίες τους δεν ανήκουν), θα πρέπει να μεταβείτε στην ετικέτα Απεσταλμένα μετά την παράδοση, να ελέγξετε τα μηνύματα και να εφαρμόσετε όλες τις επιθυμητές ετικέτες ή αστέρια .

Ευτυχώς, αυτός είναι ένας μόνο τρόπος για την ετικέτα ή το αστέρι του εξερχόμενου ταχυδρομείου. Το Gmail σας επιτρέπει επίσης να προσθέσετε ετικέτες και να εφαρμόσετε αστέρια όπως εσείς συνθέτετε.

Ετικέτα εξερχόμενων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατά τη σύνταξή τους στο Gmail

Για να προσθέσετε ετικέτες σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που συνθέτετε στο Gmail ή το αστερίσκο (και διατηρήστε τις ετικέτες ή το πρωτότυπο για όλες τις απαντήσεις και άλλα μηνύματα της συνομιλίας):

Οι ετικέτες και τα αστέρια θα εφαρμοστούν σε ολόκληρη τη συνομιλία, εάν αρχίσει το μήνυμα σας.

Για να εφαρμόσετε ετικέτες και αστέρια κατά την απάντηση και προώθηση, επικολλήστε τα στη συνομιλία πριν ή μετά την αποστολή της απάντησής σας.

Ετικέτα εξερχόμενων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατά την σύνθεσή τους στο Gmail (χρησιμοποιώντας το & # 34; Old Compose & # 34;

Για να εφαρμόσετε μια ετικέτα ή ένα αστέρι με ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που γράφετε στο Gmail (χρησιμοποιώντας μια παλιότερη οθόνη σύνθεσης):

Όλες οι ετικέτες που θα εφαρμοστούν θα εμφανιστούν με τη συνομιλία που ξεκινήσατε στο Gmail σας. Οι παραλήπτες μηνυμάτων δεν βλέπουν τις ετικέτες και τα αστέρια που εφαρμόζονται στα εξερχόμενα μηνύματα.

Για να εφαρμόσετε ετικέτες Όταν συνθέτετε μια απάντηση ή μεταβείτε στο Gmail:

Σημειώστε ότι δεν μπορείτε να ονομάσετε μια απάντηση εξερχόμενου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με αστερίσκο ή να προωθήσετε όπως συνθέσατε.