Ακολουθήστε αυτές τις απλές συμβουλές για να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό Gmail

Ένας νέος λογαριασμός Gmail ανοίγει άλλες υπηρεσίες Google

Ο καθένας πρέπει να έχει έναν δωρεάν λογαριασμό Gmail. Έρχεται με μια νέα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ένα διαφορετικό όνομα χρήστη και χώρο αποθήκευσης για τα μηνύματά σας και διαθέτει ένα ισχυρό φίλτρο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Η εγγραφή νέου λογαριασμού στο Gmail διαρκεί μόνο λίγα λεπτά και ανοίγει άλλες υπηρεσίες Google σε εσάς.

01 από 10

Εισαγάγετε το όνομα και το επώνυμό σας

Screenshot

Για να εγγραφείτε για λογαριασμό Gmail , μεταβείτε πρώτα στη σελίδα Δημιουργία λογαριασμού Google στον ιστότοπο της Google.

Ξεκινήστε με τα βασικά: Καταχωρίστε το όνομα και το επώνυμό σας στην ενότητα Όνομα.

Συμβουλή: Αν εγγραφείτε για ένα νέο λογαριασμό Gmail επειδή έχετε τοποθετήσει λάθος τον κωδικό πρόσβασης στην υπάρχουσα, δοκιμάστε πρώτα να ανακτήσετε τον ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης Gmail . Ίσως να μπορείτε να αποφύγετε να δημιουργήσετε έναν εντελώς νέο λογαριασμό.

02 από 10

Διάλεξε ένα όνομα χρήστη

Screenshot

Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη που θέλετε στο πλαίσιο Επιλέξτε το όνομα χρήστη.

Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Gmail θα είναι το όνομα χρήστη που ακολουθείται από το "@ gmail.com". Για παράδειγμα, το παράδειγμα του ονόματος χρήστη θα σήμαινε ότι η πλήρης διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Gmail θα είναι example@gmail.com

Συμβουλή: Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις περιόδους στο όνομα χρήστη σας. Για παράδειγμα, κάποιος θα μπορούσε να στείλει μηνύματα στο example.name@gmail.com, exa.mple.na.me@gmail.com ή example.nam.e@gmail.com και όλοι θα πάνε στον ίδιο λογαριασμό. Επίσης, το παράδειγμα@googlemail.com θα λειτουργήσει επίσης.

03 από 10

Δημιουργήστε τον κωδικό σας Gmail

Screenshot

Πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης που θέλετε για το λογαριασμό σας στο Gmail στο πλαίσιο Δημιουργία κωδικού πρόσβασης και Επιβεβαιώστε τον κωδικό πρόσβασής σας.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει έναν κωδικό πρόσβασης που είναι δύσκολο να μαντέψετε .

Για βελτιωμένη ασφάλεια, μπορείτε αργότερα να ενεργοποιήσετε έλεγχο ταυτότητας δύο σημείων για το λογαριασμό σας στο Gmail.

04 από 10

Εισάγετε τα γενέθλιά σας

Screenshot

Καταχωρίστε την ημερομηνία γέννησής σας στα σωστά πεδία κάτω από τα γενέθλια. Αυτό περιλαμβάνει τον μήνα, την ημέρα και το έτος που γεννήσατε.

05 από 10

Επιλέξτε το φύλο σας

Screenshot

Επιλέξτε μια επιλογή στο πλαίσιο Φύλο για να προχωρήσετε στη διαδικασία ρύθμισης.

06 από 10

Τοποθετήστε τον αριθμό κινητού τηλεφώνου σας

Screenshot

Προαιρετικά, εισάγετε τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου στο Κινητό τηλέφωνο για επαλήθευση λογαριασμού και εξουσιοδότηση.

Δεν χρειάζεται να ορίσετε έναν αριθμό τηλεφώνου για να εγγραφείτε στο Gmail.

07 από 10

Εισάγετε την τρέχουσα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας

Screenshot

Εάν έχετε άλλη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να την καταχωρίσετε εδώ, στην ενότητα Η τρέχουσα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Αυτό είναι χρήσιμο ώστε να μπορείτε να ανακτήσετε έναν χαμένο κωδικό πρόσβασης με αυτόν το λογαριασμό Gmail.

Ωστόσο, δεν χρειάζεται να καθορίσετε αυτήν τη δευτερεύουσα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό Gmail.

08 από 10

Επιλέξτε την τοποθεσία σας

Screenshot

Χρησιμοποιήστε το αναπτυσσόμενο μενού στην Τοποθεσία για να επιλέξετε τη χώρα ή την τοποθεσία σας.

Πατήστε το κουμπί Next step για να συνεχίσετε.

09 από 10

Συμφωνείτε με τους Όρους

Screenshot

Διαβάστε τους όρους της Google για την προβολή του Gmail.

Μόλις μετακινηθείτε στο κάτω μέρος του κειμένου, μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί I AGREE για να βγείτε από αυτό το παράθυρο.

10 από 10

Ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε το νέο λογαριασμό Gmail

Screenshot

Τώρα που έχετε φτάσει στο τελικό βήμα, κάντε κλικ στο Συνέχεια στο Gmail για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το νέο λογαριασμό Gmail.

Όταν έχετε μια πιθανότητα, ανατρέξτε στις άλλες υπηρεσίες Google που είναι διαθέσιμες σε σας κάνοντας κλικ στο εικονίδιο Google Apps στην επάνω δεξιά γωνία οποιασδήποτε οθόνης Google. Είναι αυτό που μοιάζει με ένα πλέγμα κουτιών.