Πώς να δημιουργήσετε μια εργασία από ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Gmail

Προσθέστε στη λίστα υποχρεώσεων και κάντε εύκολη την εύρεση των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζονται με την εργασία

Φανταστείτε αν θα μπορούσατε να διαχειριστείτε τις εργασίες που έρχονται μέσω του κουτιού σας Gmail, να έχετε πάντα τη λίστα εργασιών σας ορατή, να διατηρείτε τα εισερχόμενά σας απαλλαγμένα ακαταστασίας που ίσως χρειάζεστε αργότερα, αλλά δεν χρειάζεστε τώρα, κρατήστε σημειώσεις για όλες τις εργασίες σας και ολοκληρώστε όλα εγκαίρως. Δεν θα ήταν αυτή η καλύτερη εικόνα της παραγωγικότητας που θα μπορούσατε να φανταστείτε;

Εδώ είναι το πράγμα: Δεν είναι μια πλασματική κατάσταση. Είναι απολύτως εφικτό χρησιμοποιώντας τις λειτουργίες Gmail και Gmail. Είναι πολύ πιο εύκολο από ό, τι νομίζετε να δημιουργείτε και να διαχειρίζεστε εργασίες στο Gmail και να τις συνδέετε με τα σχετικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Όλα ξεκινούν με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που θέλετε να μετατραπεί σε μια εργασία.

Δημιουργήστε μια εργασία από ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Gmail

Για να δημιουργήσετε ένα νέο στοιχείο και να το συνδέσετε με ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Gmail :

  1. Ανοίξτε το επιθυμητό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή επιλέξτε το στη λίστα μηνυμάτων .
  2. Κάντε κλικ στην επιλογή Περισσότερα και, στη συνέχεια, επιλέξτε Προσθήκη στις εργασίες . Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συντόμευση πληκτρολογίου (εάν έχετε ενεργοποιήσει συντομεύσεις πληκτρολογίου) Shift + T. Το παράθυρο εργασιών θα ανοίξει με το έργο που προστέθηκε πρόσφατα με κίτρινο χρώμα στην κορυφή της λίστας σας.
  3. Για να επεξεργαστείτε το προεπιλεγμένο όνομα της εργασίας, κάντε κλικ στην εργασία και στη συνέχεια διαγράψτε το υπάρχον κείμενο για να το αντικαταστήσετε με το δικό σας.
  4. Τώρα μπορείτε να μετακινήσετε την εργασία ή να την κάνετε μια υποδιαίρεση μιας άλλης εργασίας. Οι δευτερεύουσες εργασίες σας επιτρέπουν επίσης να συνδέσετε μια ενιαία εργασία σε πολλά μηνύματα .
    1. Σημείωση : Η επισύναψη ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μια εργασία δεν την καταργεί από τα Εισερχόμενά σας ή δεν σας εμποδίζει να αρχειοθετήσετε, να διαγράψετε ή να μετακινήσετε το μήνυμα. Θα παραμείνει προσαρτημένο στην εργασία σας μέχρι να αφαιρέσετε το μήνυμα, αλλά είστε ελεύθεροι να το χειριστείτε εκτός των εργασιών όπως συνήθως.

Για να ανοίξετε το μήνυμα που σχετίζεται με ένα στοιχείο υποχρεώσεων στις Εργασίες Gmail :

Για να καταργήσετε μια σύνδεση σύνδεσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από ένα στοιχείο υποχρεώσεων στις Εργασίες Gmail :

  1. Κάντε κλικ στο κουμπί > στη δεξιά γωνία του τίτλου εργασίας για να ανοίξετε τις Λεπτομέρειες εργασιών. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ οπουδήποτε στον τίτλο εργασίας και να χρησιμοποιήσετε τη συντόμευση πληκτρολογίου Shift + Enter .
  2. Εντοπίστε το εικονίδιο του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κάτω από το πλαίσιο "Σημειώσεις" στις λεπτομέρειες της εργασίας.
  3. Κάντε κλικ στο X δίπλα στο Σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου . Αυτό καταργεί το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την εργασία, αλλά δεν αλλάζει το μήνυμα που βρίσκεται στο Gmail. Αν έχετε αρχειοθετήσει το μήνυμα, θα παραμείνει στον φάκελο αρχειοθέτησης.