Ο εκτυπωτής Inkjet HP Officejet Pro 8210 της HP

Εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης, αξιοπρεπή ταχύτητα εκτύπωσης

Πλεονεκτήματα:

Μειονεκτήματα:

Κατώτατη γραμμή: Οι εκτυπωτές inkjet με μια λειτουργία ή μόνο για εκτύπωση είναι σπάνιοι, αλλά αν αυτό ζητάει η αίτησή σας, θα πρέπει σίγουρα να δώσετε μια λεπτομερή εμφάνιση στο HP $ 129.99-MSRP.

Εισαγωγή

Οι εκτυπωτές inkjet με έγχρωμη λειτουργία ή μόνο για εκτύπωση είναι λίγοι και πολύ μακριά, αλλά οι περισσότεροι από τους κορυφαίους κατασκευαστές εκτυπωτών inkjet κάνουν τουλάχιστον το ένα, όπως συμβαίνει με το λογισμικό HP Officejet Pro 8210, αξίας 129,99 δολάρια. .

Για εκείνους τους 130 δολαρίων, έχετε έναν σχετικά γρήγορο έγχρωμο εκτυπωτή ικανό να αναπαράγει φυλλάδια, εκθέσεις και άλλα επιχειρηματικά έγγραφα, με την επιφύλαξη ενός ελαφρώς υψηλού κόστους ανά σελίδα που σε σύγκριση με άλλους εκτυπωτές το καθιστά ανοιχτό καθήκον. (Τι περιμένετε κάτω από τα $ 150;) Αλλά αν το μόνο που χρειάζεστε είναι να καίσετε μερικές εκατοντάδες σελίδες ή φωτογραφίες κάθε μήνα, το Officejet Pro 8210 μπορεί να το κάνει και στη συνέχεια κάποιες.

Σχεδιασμός και χαρακτηριστικά

Στα 23,6 ίντσες απέναντι, ή κατά πλάγιο, κατά 19,7 ίντσες από εμπρός προς τα πίσω, κατά 9,8 ίντσες ψηλό και ζυγίζοντας σε 19,8 κιλά, το 8210 δεν είναι πολύ μεγάλο για να καθίσει στις περισσότερες επιφάνειες άνετα. Στην πραγματικότητα, σε ύψος μικρότερο από 10 ίντσες και χωρίς αυτόματο τροφοδότη εγγράφων ή αυτόματο τροφοδότη εγγράφων (ADF) , μπορεί να γλιστρήσει άνετα κάτω από τα περισσότερα ράφια ή ερμάρια χαμηλής ανάρτησης.

Μπορείτε να συνδεθείτε στον εκτυπωτή μέσω Wi-Fi ή απευθείας σε ένα μόνο υπολογιστή μέσω USB, αν και το αργότερο θα αποτρέψει τον εκτυπωτή από τη σύνδεση στο Internet, χάνοντας έτσι πολλές από τις δυνατότητες σύννεφου και άλλες δυνατότητες σύνδεσης του εκτυπωτή.

Ο πίνακας ελέγχου αποτελείται από μια μικρή μονόχρωμη λυχνία LED για την επιλογή επιλογών, συμπεριλαμβανομένης της ρύθμισης του Wi-Fi Direct και πολλών άλλων λειτουργιών (αν και η κοντινή επικοινωνία ή το NFC δεν είναι διαθέσιμες).

Απόδοση, Ποιότητα εκτύπωσης και Χειρισμός χαρτιού

Το Officejet Pro 8210 βαθμολογείται σε 22 σελίδες ανά λεπτό ή σε μερίδες σελ. / Λεπτό, για εκτύπωση μονής όψης (μονόπλευρη) και 18 σελίδες ανά λεπτό για σελίδες διπλής όψης (διπλής όψης). Όπως συνήθως, όμως, αυτές είναι σελίδες που έχουν σχεδιαστεί για εκτύπωση ιδανικά σε αυτόν τον εκτυπωτή - κάλυψη περίπου 5% με όλα τα ασπρόμαυρα κείμενα που αποτελούνται από γραμματοσειρές που είναι εγγενείς στον εκτυπωτή. Τα περισσότερα επιχειρηματικά έγγραφα (και ακόμη και τα πιο προσωπικά), από την άλλη πλευρά, αποτελούνται από κείμενο με υψηλή μορφοποίηση, επιχειρηματικά γραφικά (π.χ. γραφήματα και πίνακες) και φωτογραφίες.

Όταν ξεκινάτε να προσθέτετε αυτά τα στοιχεία στα έγγραφά σας, οι ταχύτητες εκτύπωσης σβήνουν όλους τους εκτυπωτές, όχι μόνο αυτό. Σε αυτήν την περίπτωση, όμως, πήρα περίπου 6.3ppm simplex και περίπου 5.1ppm duplex, που ειλικρινά δεν είναι καθόλου κακός για έναν εκτυπωτή σε αυτό το εύρος τιμών.

Όπως και με τους περισσότερους εκτυπωτές Officejet Pro, αυτή εκτυπώνει εξαιρετικά έγγραφα. Το κείμενο είναι τραγανό και καθαρό μέχρι περίπου 6 ή 7 σημεία, το οποίο είναι εξαιρετικό για έναν εκτυπωτή inkjet. Τα έγχρωμα γραφικά βγήκαν λεπτομερώς και με ακρίβεια χρωματισμένα, όπως και οι φωτογραφίες. Στην πραγματικότητα, οι φωτογραφίες ήταν λίγο καλύτερες από τις αναμενόμενες από αυτόν τον αποκαλούμενο εκτυπωτή γραφείου.

Όσον αφορά το χειρισμό χαρτιού, το 8210 έρχεται με μία μόνο πηγή εισόδου, ένα συρτάρι εισόδου 250 φύλλων, το οποίο είναι άφθονο, αλλά δεδομένου ότι υπάρχει μόνο μία πηγή εισόδου, θα πρέπει να ξεφορτώσετε και να διαμορφώσετε ξανά το συρτάρι για την εκτύπωση φακέλων και άλλων off- μέσου μεγέθους. Αυτός ο εκτυπωτής έχει σχεδιαστεί για εκτύπωση, και πραγματικά δεν ενδιαφέρει τίποτα.

Κόστος ανά σελίδα

Η HP προσφέρει δύο μεγέθη φυσίγγων, τυπικά και XL, και ο εκτυπωτής είναι κατάλληλος για το πρόγραμμα Instant Ink της εταιρείας, το οποίο, ανάλογα με το τι και πόσο εκτυπώνετε, θα σας εξοικονομήσει χρήματα. Ας ξεκινήσουμε όμως με τις δεξαμενές μελάνης XL. Όταν χρησιμοποιείτε τα δοχεία μελάνης XL με αυτόν τον εκτυπωτή, το κόστος ανά σελίδα θα φτάσει περίπου 2,6 σεντ το καθένα για μονόχρωμες σελίδες και 8 σεντς για το χρώμα, το οποίο ειλικρινά δεν είναι κακό για ένα μηχάνημα χαμηλού κόστους όπως αυτό.

Αν κρατάτε την αντίστροφη μέτρηση της σελίδας σας σε περίπου 200 έως 300 σελίδες κάθε μήνα, αυτές οι CPPs είναι σωστές. Υπάρχουν, ωστόσο, περιστάσεις όταν το πρόγραμμα Instant Ink της HP θα σας προσφέρει μια καλύτερη αντιμετώπιση και εξοικονόμηση για το συνολικό κόστος εκτύπωσης. Όπως περιγράφεται σε αυτό το άρθρο του " Instant Ink της HP " άρθρο, εάν εκτυπώνετε κυρίως φωτογραφίες, Instant Ink μπορεί να προσφέρει το καλύτερο κόστος ανά φωτογραφία στην επιχείρηση.

Το τέλος

Το Officejet Pro 8210 είναι πραγματικά ένας συμπαθητικός μικρός εκτυπωτής και η HP προσφέρει αρκετές επιλογές για την αγορά μελανιού για να βοηθήσει στην επίτευξη του καλύτερου κόστους χρήσης. Καθώς οι μηχανές μιας λειτουργίας λειτουργούν σε επίπεδο εισόδου, αυτό είναι καλό. Εκτυπώνει καλά, σχετικά γρήγορα και αν περάσετε λίγο χρόνο που ταιριάζει με τις ανάγκες εκτύπωσης στο πιο πρακτικό προϊόν παράδοσης μελάνης για αυτόν τον εκτυπωτή, θα πρέπει να σας εξυπηρετεί καλά.