Οι 10 καλύτεροι εκτυπωτές All-In-One να αγοράσουν το 2018

Αγοράστε ένα μηχάνημα που μπορεί να τα κάνει όλα (εκτύπωση, σάρωση, αντιγραφή και φαξ)

Δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα το γραφείο χωρίς χαρτιά. Οι περισσότεροι άνθρωποι χρειάζονται ακόμα έναν καλό εκτυπωτή και έναν καλό εκτυπωτή all-in-one ή AIO, ο οποίος μπορεί επίσης να αντιγράψει, να σαρώσει και μερικές φορές, ανάλογα με τον τύπο του μηχανήματος, το φαξ, να μπορεί να είναι χρήσιμος. Όπως όλοι οι τεχνολογίες, οι εκτυπωτές είναι λιγότερο ακριβοί από ποτέ και τώρα οι περισσότεροι εκτυπωτές all-in-one λειτουργούν ασύρματα μέσω WiFi και πολλοί υποστηρίζουν την κινητή συνδεσιμότητα μέσω του WiFi Direct, Near-Field Communication (NFC) ως Google Cloud Print. Σήμερα, οι επιλογές ευκολίας και παραγωγικότητας φαίνονται ατελείωτες. για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε ποιο AIO είναι καλύτερο για εσάς, εδώ είναι μια λίστα με τους καλύτερους εκτυπωτές για να αγοράσετε το 2018.

Ο εκτυπωτής inkjet MFC-J985DW XL Brother MFC-J985DW XL είναι μια καλή επιλογή χάρη στο χαμηλό κόστος λειτουργίας του και έρχεται με μια τεράστια τροφοδοσία μελάνης που θα πρέπει να διαρκέσει τον μέσο χρήστη δύο χρόνια (βάσει μηνιαίων όγκων εκτύπωσης 300 σελίδες σε 70 τοις εκατό μαύρο και 30 τοις εκατό χρώμα). Το λειτουργικό κόστος είναι μικρότερο από 1 σεντ ανά ασπρόμαυρη σελίδα και λιγότερο από 5 σεντ ανά σελίδα χρώματος.

Έχει επίσης εξαιρετικά χαρακτηριστικά για το γραφείο, συμπεριλαμβανομένης της εκτύπωσης διπλής όψης (διπλής όψης) και ασύρματης εκτύπωσης από συσκευές μέσω AirPrint, Google Cloud Print, Mopria, Brother iPrint & Scan και WiFi Direct. Η δικτύωση είναι ενεργοποιημένη μέσω WiFi, Ethernet, WiFi Direct ή μπορείτε να εκτυπώσετε απευθείας από USB. Η χωρητικότητα του χαρτιού είναι 100 σελίδες και αυτός ο εκτυπωτής μπορεί να χωρέσει σε χαρτί μεγέθους legal (8,5 "x 14"). Μπορείτε να εκτυπώσετε έως 12 ασπρόμαυρες σελίδες ή 10 έγχρωμες σελίδες ανά λεπτό.

Αυτός ο εκτυπωτής inkjet all-in-one από την HP διαθέτει εντυπωσιακές επιλογές συνδεσιμότητας και εκτύπωση φωτογραφιών χωρίς περιθώρια, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για τυπικές εργασίες, αντιγραφή, αποστολή φαξ και φωτογραφία. Μπορείτε να διαχειριστείτε τις εργασίες εκτύπωσης μέσω μιας έγχρωμης οθόνης αφής 4.3 ιντσών, η οποία διαθέτει μια διαισθητική λειτουργία βρύσης και ταλάντωσης. Η ασύρματη εκτύπωση διευκολύνεται από την AirPrint για συσκευές της Apple και την τεχνολογία NFC touch-to-print για άλλες έξυπνες συσκευές. Ορισμένοι χρήστες σχολίασαν ότι αντιμετώπισαν δυσκολίες στην εγκατάσταση ασύρματης λειτουργικότητας, αλλά μόλις λειτουργούν, προσφέρει έναν απρόσκοπτο και βολικό τρόπο να ζωντανεύσουν τα έγγραφά σας.

Οι εντυπωσιακές επιλογές διαχείρισης εκτύπωσης ενισχύονται από υψηλές ταχύτητες, με εξαιρετικά γρήγορη αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης και αυτόματο εκτυπωτή εγγράφων 50 σελίδων και δίσκο χαρτιού 250 φύλλων. Η HP ισχυρίζεται ότι οι προδιαγραφές είναι 24 σελίδες ανά λεπτό για ασπρόμαυρη εκτύπωση και 20 σελίδες ανά λεπτό για το χρώμα. Οι δίσκοι μεγάλου όγκου και το αποδοτικό μοντέλο μελάνης έχουν ως αποτέλεσμα έως και 50% χαμηλότερο κόστος ανά σελίδα σε σύγκριση με εκτυπωτές λέιζερ. Τα έγγραφα σαρώνουν ανάλυση 1200 dpi, ενώ οι φωτογραφίες χωρίς περίγραμμα τυπώνονται σε τυπικό μέγεθος 4 x 6 ιντσών.

Θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε κάποιες άλλες επιλογές; Δείτε τον οδηγό μας για τους καλύτερους εκτυπωτές φωτογραφιών .

Υπάρχουν απλά αρκετοί εκτυπωτές κάτω των $ 100 στον κόσμο για να επιλέξουν ένα δύσκολο. Μου αρέσει το HP Envy 5660 e-All-in-One επειδή εκτελεί όλα τα κύρια χαρακτηριστικά του, εκτυπώνει, αντιγράφει και σαρώνει, καλά. Εκτυπώνει τις φωτογραφίες καλύτερα από ό, τι πολλά AIO με ισόποσες τιμές. Αυτός είναι, ωστόσο, ένας εκτυπωτής χαμηλού όγκου, βασικού επιπέδου. επομένως το συρτάρι εισόδου χαρτιού είναι κάπως μικρό (125 φύλλα), όπως και οι κασέτες μελανιού, αν και η μεγαλύτερη μαύρη κασέτα είναι καλή για περίπου 600 εκτυπώσεις, είναι επίσης πολύ μικρές. Επιλέξτε αυτόν τον εκτυπωτή εάν έχετε σχετικά χαμηλή ένταση εκτύπωσης.

Θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε κάποιες άλλες επιλογές; Δείτε τον οδηγό μας για τους καλύτερους εκτυπωτές κάτω των $ 100 .

Τροφοδοτείται από μια ιδιόκτητη τεχνολογία που ονομάζεται αλγόριθμος PrecisionCore, ο οποίος βελτιστοποιεί την τεχνολογία λέιζερ με εκτόξευση λέιζερ για να σας δώσει εκτυπώσεις χαρτιού ποιότητας με λέιζερ απότομο κείμενο. Η Epson υποστηρίζει ότι ο εκτυπωτής λειτουργεί με την ταχύτερη ταχύτητα εκτύπωσης της κατηγορίας του (20 ppm για ασπρόμαυρες και έγχρωμες εργασίες εκτύπωσης) και διαθέτει χωρητικότητα 500 σελίδων, ώστε να είστε βέβαιοι ότι μπορεί να χειριστεί οποιοδήποτε όγκο εργασίας. Υπάρχει ένας δίσκος πηγής τροφοδοσίας χαρτιού 35 σελίδων για μεγαλύτερο μέγεθος αντιγράφων και σαρώσεων και ισχυρίζονται ότι λειτουργεί με 50% περισσότερη απόδοση από έναν εκτυπωτή με εκτόξευση μελάνης, έτσι ώστε να ξοδεύετε λιγότερα μελάνι και να εξοικονομήσετε χρήματα (προσθέτοντας αυτή την ετικέτα καλύτερης αξίας ). Υπάρχει επίσης δυνατότητα σύνδεσης Wi-Fi και δυνατότητα σύνδεσης Ethernet, ώστε να μπορείτε να εκτυπώνετε μέσω υπολογιστών ή smartphones στο δίκτυο-τέλεια για μεγαλύτερες ομάδες εργασίας και χωρίς ροή εργασίας. Και αν προτιμάτε να ελέγχετε τον εκτυπωτή σωστά, υπάρχει μια οθόνη αφής LCD 2,7 ιντσών που προσφέρει μια εξαιρετική διασύνδεση χρήστη.

Το Epson XP-830 all-in-one είναι ευπροσάρμοστο, ασύρματο και προσφέρει εξαιρετική εκτύπωση φωτογραφικής ποιότητας. Μπορείτε να εκτυπώσετε, να αντιγράψετε, να σαρώσετε ή να στείλετε φαξ από αυτό το συμπαγές AIO και ο αυτόματος τροφοδότης εγγράφων μπορεί να χωρέσει 30 σελίδες. Η εκτύπωση διπλής όψης είναι διαθέσιμη και οι ταχύτητες εκτύπωσης βαθμολογούνται σε 9,5 σελίδες ανά λεπτό (ppm) για ασπρόμαυρες σελίδες και 9ppm για έγχρωμες σελίδες, καθιστώντας έναν σχετικά αργό εκτυπωτή, αλλά οι εκτυπωτές φωτογραφιών δεν είναι συνήθως γρήγοροι. Το XP-830 έχει την πρόσθετη δυνατότητα εκτύπωσης σε οπτικούς δίσκους προ-επικάλυψης.

Αυτό το Small-in-One είναι μια εξαιρετική επιλογή για κάποιον που δεν έχει μεγάλες απαιτήσεις χρήσης και θέλει ένα ανέξοδη συσκευή all-in-one με εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης. Οι επιλογές κινητής εκτύπωσης, όπως η εκτύπωση απευθείας από το τηλέφωνό σας ή το tablet σας, είναι ένα γρήγορο εργαλείο χάρη στο λογισμικό Epson Connect και άλλες επιλογές κινητής εκτύπωσης. Μια οθόνη αφής 4,3 ιντσών το καθιστά εύκολο στη χρήση. Και είναι μικρό, σε 15,4 "x 13,3" x 7,5 ", ώστε να ταιριάζει σχεδόν οπουδήποτε.

Ο εκτυπωτής MF414dw της Canon είναι ένας πολυλειτουργικός πολυλειτουργικός εκτυπωτής λέιζερ τύπου "all-in-one" για προσωπική χρήση ή ένα γραφείο στο σπίτι ή επιχειρηματικό περιβάλλον. Παρέχει άριστη ποιότητα εξόδου κειμένου και διαθέτει ένα συμπαγές σύνολο χαρακτηριστικών. Το WiFi Direct σας επιτρέπει να συνδέεστε σε κινητές συσκευές χωρίς δρομολογητή και μπορείτε να εκτυπώνετε και να σαρώσετε εν κινήσει με τις εκτυπώσεις Canon, Apple AirPrint, Mopria και Google Cloud Print. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το USB Direct για εκτύπωση και σάρωση από μια συνδεδεμένη USB συσκευή. Η Ασφαλής εκτύπωση εξασφαλίζει την ιδιωτικότητα των εκτυπωμένων εγγράφων σας και μπορείτε να ρυθμίσετε την προστασία με κωδικό πρόσβασης για έως 300 χρήστες.

Το MF414dw βαθμολογείται από τη Canon για ταχύτητες έως 35 σελίδες ανά λεπτό και η πρώτη εκτύπωση σε 6,3 δευτερόλεπτα. Μια διαισθητική οθόνη αφής 3,5 ιντσών LCD καθιστά την πλοήγηση μενού απλή. Μπορείτε να τοποθετήσετε αυτόν τον εκτυπωτή με έως και 250 φύλλα χαρτιού και υπάρχει ένας αυτόματος εκτυπωτής ADF 50 φύλλων για σάρωση, καθώς και ένας δίσκος πολλαπλών χρήσεων 50 φύλλων και μια προαιρετική κασέτα χαρτιού 500 φύλλων. Η αγορά του εκτυπωτή περιλαμβάνει μία κασέτα και είναι καλή για περίπου 2.400 σελίδες.

Θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε κάποιες άλλες επιλογές; Δείτε τον οδηγό μας στους καλύτερους εκτυπωτές γραφείου .

Το HP OfficeJet 4650 είναι μέρος της γραμμής του OfficeJet στον εκτυπωτή μας με τον καλύτερο προϋπολογισμό, οπότε έχει νόημα ότι αυτός θα είναι ο επιλαχόντης-η HP έχει οικονομικά προσιτά μέσα σε ένα είδος επιστήμης. Η μονάδα εκτυπώνει, σαρώνει, αντιγράφει και εκτελεί φαξ και τα κάνει όλα μέσω ασύρματης τεχνολογίας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ξεκινήσετε μια εργασία μέσω του smartphone σας ή ενός υπολογιστή δικτύου. Υπάρχει εκτύπωση διπλής όψης και οθόνη αφής μονοφωνικής οθόνης 2,2 ιντσών για έλεγχο επί του σκάφους. Ο εκτυπωτής είναι έτοιμος για Instant Ink, πράγμα που σημαίνει ότι είναι απευθείας συνδεδεμένο με το κατάστημα HP και ειδοποιεί αυτόματα το Διαδίκτυο, έτσι ώστε η HP να σας στείλει μια νέα κασέτα με έκπτωση 50% της κανονικής τιμής κασέτας, χωρίς να παραγγείλετε ποτέ χειροκίνητα. Ο δίσκος διαθέτει 60 φύλλα και υπάρχει τροφοδότης 35 φύλλων για μεγάλη αντιγραφή πακέτων. Και υπάρχει ταχύτητα 8,5 σελ / λεπτό για ασπρόμαυρες εργασίες. Έτσι, δεν είναι ο ταχύτερος εκτυπωτής στον κόσμο, αλλά η ικανότητα θα βεβαιωθείτε ότι δεν θα τρέχετε εμπρός και πίσω μεταξύ των εργασιών.

Με τις γρήγορες ταχύτητες εκτύπωσης (28ppm), καλές εξόδους ποιότητας και πληθώρα επιλογών συνδεσιμότητας, το MF247dw είναι ένας από τους αγαπημένους μας ευέλικτους εκτυπωτές στην αγορά. Μετρώντας 14,2 x 15,4 x 14,7 ίντσες και ζυγίζοντας 26,9 λίβρες, αυτή η μηχανή εξοικονόμησης χώρου είναι αρκετά συμπαγής για να μεταφερθεί από ένα μόνο άτομο και μπορεί να μοιράζεται άνετα ένα γραφείο ή τραπέζι με τον υπολογιστή σας σε ένα γραφείο στο σπίτι. Μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των περισσότερων χρηστών, χάρη στην κασέτα χαρτιού 250 φύλλων εμπρός, τον αυτόματο τροφοδότη εγγράφων 35 φύλλων και το δίσκο πολλαπλών χρήσεων ενός φύλλου.

Είναι γεμάτο με επιλογές σύνδεσης, όπως USB, Wi-Fi και Wi-Fi Direct και σας επιτρέπει να εκτυπώνετε εν κινήσει λόγω συμβατότητας με τα Apple AirPrint, Mopria Print Service και Google Cloud Print. Εναλλακτικά, μπορείτε να σαρώσετε έντυπα αντίγραφα χρησιμοποιώντας την εφαρμογή PRINT Business της Canon.

Οι αργά εκτυπωτές μπορούν να παρεμποδίσουν τη ροή εργασίας σας, προκαλώντας μακροχρόνιες γραμμές στο γραφείο ή απογοήτευση στις βιβλιοθήκες. Αν έχετε πολλούς ανθρώπους που αγωνίζονται για τον εκτυπωτή, θεωρήστε αυτόν τον εκτυπωτή AIO υψηλής έντασης από την HP. Το HP Officejet Pro 7740 προσφέρει μια εξαιρετική ισορροπία μεταξύ τιμής και χωρητικότητας, εκτυπώνοντας έως και 34 σελίδες ανά λεπτό είτε σε έγχρωμες είτε σε ασπρόμαυρες εκτυπώσεις. Ο εκτυπωτής είναι επίσης ευέλικτος, προσφέροντας φαξ, σάρωση, αντιγραφή και εκτύπωση σε μεγαλύτερες μορφές έως 11 x 17 ίντσες. Ο εκτυπωτής μπορεί επίσης να χειρίζεται έναν μηνιαίο κύκλο εργασιών μέχρι και 18.000 σελίδες, αρκετό για να εργάζεται για τα περισσότερα μικρά και μεσαία γραφεία. Η ανάλυση σάρωσης είναι έως 1200 dpi, προσφέροντας σαφή και λεπτομερή αντίγραφα για πολλές βιομηχανίες. Η τυπική χωρητικότητα μέσων είναι έως και 250 φύλλα, ενώ ο δίσκος εξόδου μπορεί να διαχειριστεί 75 φύλλα, πράγμα που σημαίνει ότι το χαρτί δεν θα πρέπει να αλλάζει πολύ συχνά. Ο εκτυπωτής μπορεί να συνδεθεί μέσω USB, LAN ή Wi-Fi.

Όσο λιγότερο δαπανηρός είναι ο εκτυπωτής, τόσο περισσότερο τείνετε να πληρώνετε για μελάνι μακροπρόθεσμα. Ενώ αυτός ο εκτυπωτής Epson WorkForce Pro WF-R4640 EcoTank AIO έχει υψηλό κόστος εκ των προτέρων, πληρώνει για τον εαυτό του το ποσό που εξοικονομείτε με μελάνι. Ο εκτυπωτής είναι χωρίς κασέτες και συνοδεύεται από έως 20.000 ασπρόμαυρες και 20.000 έγχρωμες εκτυπώσεις, περίπου δύο χρόνια. Στην πραγματικότητα, οι ιδιοκτήτες του EcoTank μπορούν να αναμένουν να ξοδέψουν 70 τοις εκατό λιγότερα έναντι των έγχρωμων εκτυπωτών λέιζερ. Με άλλα λόγια, αν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά το κόστος εκ των προτέρων, ο εκτυπωτής θα εξοικονομήσει χρήματα για την επιχείρησή σας στο τέλος. Ο εκτυπωτής τροφοδοτείται από τεχνολογία PrecisionCore, η οποία παρέχει σάρωση, αντιγραφή και εκτύπωση ποιότητας εκτύπωσης. Η χωρητικότητα των διπλών δίσκων, χωρητικότητας 500 φύλλων και η ταχύτητα εκτύπωσης 20 σελίδων ανά λεπτό είναι αρκετές για να διατηρήσουν τη μικρή επιχείρησή σας χωρίς προβλήματα.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .