Πώς να Internet Ενεργοποιήστε την τηλεόρασή σας

Μπορείτε να κόψετε το καλώδιο και να πιάσετε τις τακτικές εκπομπές καθώς και ειδικές εκδηλώσεις

Οι τηλεοράσεις με δυνατότητα Internet έχουν μεγάλη σημασία αυτές τις μέρες, με σύνολα που επιτρέπουν στους χρήστες να κάνουν τα πάντα από το να παρακολουθούν βίντεο YouTube και να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες καιρού για να ακούσουν μουσική από την Πανδώρα. Οι εφαρμογές είναι τόσο δροσερές ώστε ίσως απλά να χτυπάτε το κεφάλι σας στον τοίχο αν αγόρασα μια HDTV χωρίς δυνατότητα Internet πριν από μερικά χρόνια.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να τονίσουμε, όμως. Οι τηλεοράσεις με δυνατότητα Internet απαιτούν ακόμα σχετικά υψηλές τιμές και, για το ποσό χρημάτων που θα είχατε ξοδέψει σε ένα, μπορείτε να προσθέσετε εξοπλισμό στο τρέχον σύνολο που θα σας επιτρέψει να κάνετε πολλά από τα ίδια πράγματα. Υπάρχουν πολλές επιλογές για την προσθήκη δυνατοτήτων στο Internet στην τηλεόρασή σας.

Δυνατότητα αναπαραγωγής Blu-ray με δυνατότητα Internet

Εάν σας αρέσουν οι ταινίες και θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την τηλεόρασή σας, μια συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray είναι μια αναγκαιότητα και πολλές από τις σημερινές μονάδες έχουν πρόσβαση στο Internet, συμπεριλαμβανομένων βίντεο YouTube, ταινιών Netflix και μουσικής από την Πανδώρα. Οι συσκευές αναπαραγωγής Blu-ray που είναι εξοπλισμένες με Internet δεν σας επιτρέπουν συνήθως να έχετε πρόσβαση σε όσο το δυνατόν περισσότερο περιεχόμενο σε απευθείας σύνδεση όπως μια τηλεόραση με δυνατότητα Internet, αλλά περιλαμβάνουν ορισμένα από τα πιο δημοφιλή widgets στο Web και πωλούν με μόλις 150 δολάρια.

Σύστημα βιντεοπαιχνιδιών

Τα πιο δημοφιλή συστήματα βιντεοπαιχνιδιών συνδέονται με το Διαδίκτυο και επιτρέπουν την πρόσβαση σε ποικίλο περιεχόμενο στο διαδίκτυο. Το PlayStation 4 είναι το αγαπημένο μας από αυτή τη σκοπιά. Σας επιτρέπει να κατεβάζετε και να μεταφέρετε ταινίες πληρωμής ανά προβολή και τηλεοπτικές εκπομπές, καθώς και περιεχόμενο από το Netflix. Έχει επίσης ένα πλήρες πρόγραμμα περιήγησης στο Web που μπορεί να σας μεταφέρει σε όλες τις αγαπημένες σας τοποθεσίες. Το Xbox One επιτρέπει επίσης τη ροή Netflix. Όπως συμβαίνει με τις περισσότερες μονάδες οικιακού κινηματογράφου με δυνατότητα Internet (συμπεριλαμβανομένων των τηλεοράσεων), τα συστήματα βιντεοπαιχνιδιών δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ό, τι στο διαδίκτυο, αλλά είναι πραγματικά καλοί στο να φέρνουν στην οθόνη σας πολλές από τις πιο δημοφιλείς λειτουργίες.

Αυτόνομη συσκευή συνεχούς ροής βίντεο

Μπορείτε να αγοράσετε μια σειρά από ανεξάρτητα κουτιά που θα μεταφέρουν ροή περιεχομένου Ιστού στην τηλεόρασή σας. Τα κουτιά Roku είναι από τα πιο δημοφιλή και μπορούν να μεταδώσουν ταινίες από διάφορες πηγές, να παίξουν μουσική από την Πανδώρα, να προβάλουν φωτογραφίες από το Flickr και πολλά άλλα. Heck, το NBC έχει ακόμα μια εφαρμογή Roku για να σας αφήσει να ζωντανέψετε τους Ολυμπιακούς κάθε δύο χρόνια.

Άλλες αυτόνομες μονάδες που βρίσκουν ελκυστικές είναι η Apple TV και το VUDU Box. Κάθε μία από αυτές τις συσκευές προσφέρει μια ποικιλία λειτουργιών με δυνατότητα Internet. Υπάρχουν και άλλα ανεξάρτητα κιβώτια, και αυτό είναι ένα τμήμα της αγοράς που αναμένουμε να αναπτυχθεί. Ρωτήστε τι είναι διαθέσιμο στο τοπικό κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών και θα μπορούν να σας δείξουν όλες τις επιλογές που έχουν στη διάθεσή σας.

Laptop ή PC

Είναι εύκολο να συνδέσετε έναν φορητό υπολογιστή ή έναν υπολογιστή σε μια σύγχρονη τηλεόραση , μετατρέποντας ουσιαστικά την επίπεδη οθόνη σας σε μια τεράστια οθόνη υπολογιστή. Αυτή δεν είναι η λύση που οι περισσότεροι άνθρωποι θα επιλέξουν, αλλά μπορεί να είναι σωστό αν η επιμονή σας στο να φέρετε όλα όσα έχει να προσφέρει ο Ιστός στη μεγάλη οθόνη σας. Ενώ οι αποκωδικοποιητές και οι συσκευές αναπαραγωγής Blu-ray με δυνατότητα Internet περιορίζουν το περιεχόμενο Web που μπορεί να μεταδοθεί σε μια τηλεόραση, ένας υπολογιστής - ειδικά ένας PC Media Center - μπορεί να τα κάνει όλα.

Αποφασίστε ποιο περιεχόμενο είναι σημαντικό

Εάν δεν επιλέξετε να συνδέσετε έναν υπολογιστή στην τηλεόρασή σας, η συσκευή που αγοράζετε θα έχει περιορισμούς. Βεβαιωθείτε ότι το προϊόν που αγοράζετε μπορεί να κάνει ό, τι χρειάζεστε. Για παράδειγμα, οι συνδρομητές Netflix δεν θα θέλουν μια μονάδα που δεν μπορεί να μεταδίδει βίντεο από την εν λόγω υπηρεσία συνδρομής.

Κοιτάξτε τις προδιαγραφές

Οι περισσότερες συσκευές που προβάλλουν περιεχόμενο Web σε τηλεοράσεις μπορούν να χειριστούν βίντεο υψηλής ευκρίνειας, αλλά όχι όλες. Εάν διαθέτετε τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας, θα χρειαστείτε μια μονάδα που μπορεί να μεταδίδει βίντεο με ροή 720p, 1080i ή 1080p . Εάν αγοράσετε μια μονάδα που μπορεί να χειριστεί μόνο βίντεο με τυπική ευκρίνεια, πιθανότατα θα είστε απογοητευμένοι.

Εξετάστε τις συνδέσεις σας

Όλες οι συσκευές βίντεο με δυνατότητα Internet απαιτούν σύνδεση Internet υψηλής ταχύτητας. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί κάποιος τρόπος να συνδέσετε τη μονάδα στο οικιακό σας δίκτυο. Ορισμένες συσκευές απαιτούν μια ενσύρματη σύνδεση Ethernet. Άλλοι έχουν ενσωματωμένο Wi-Fi . Πριν αγοράσετε, θα πρέπει να έχετε καλή ιδέα για το πώς σχεδιάζετε να συνδέσετε το σύστημά σας με τον Ιστό. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγετε την απογοήτευση της σύνδεσης με την τηλεόρασή σας μόνο για να ανακαλύψετε ότι δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο διαδίκτυο.