Πώς να δημιουργήσετε ένα αναγνωριστικό της Apple χωρίς πιστωτική κάρτα

Χρησιμοποιώντας ένα αναγνωριστικό της Apple - ένας λογαριασμός iTunes που έχει ρυθμιστεί με μια επιλογή πληρωμής στο iPhone σας είναι προφανώς βολικό όταν θέλετε να αγοράσετε γρήγορα μουσική και άλλο περιεχόμενο ήχου από το iTunes Store . Αλλά υπάρχουν σενάρια όταν είναι σοφό να δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό αναγνωριστικό της Apple που δεν διαθέτει τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.

Ένα παράδειγμα είναι όταν παρέχετε στα παιδιά το δικό τους λογαριασμό για να κατεβάσετε δωρεάν περιεχόμενο. Εάν πρόκειται για ηχητικό περιεχόμενο που ακολουθούν, τότε, παρόλο που η Apple δεν εκτελεί πλέον την προώθηση του "Ελεύθερου Ενός Ημέρας της Εβδομάδας", μπορείτε ακόμα να έχετε δωρεάν περιεχόμενο με ήχο. Πράγματα όπως Audiobooks, podcasts, iTunes U και εφαρμογές μουσικής είναι συχνά δωρεάν και συνεπώς δεν χρειάζονται πιστωτική κάρτα.

Η άρνηση των παιδιών ή των μελών των οικογενειών σας να αγοράζουν αντικείμενα από το iTunes χωρίς την άδειά σας, θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τον προϋπολογισμό των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Δημιουργήστε ένα νέο αναγνωριστικό της Apple χρησιμοποιώντας μια δωρεάν αγορά εφαρμογών

Όταν δημιουργείτε ένα νέο αναγνωριστικό της Apple, θα σας ζητηθεί να δώσετε έναν τρόπο πληρωμής, όπως μια πιστωτική κάρτα, για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγγραφής. Ωστόσο, μπορείτε να παρακάμψετε αυτήν την απαίτηση επιλέγοντας πρώτα μια δωρεάν εφαρμογή στο iTunes Store:

  1. Πατήστε το εικονίδιο App Store στην κύρια οθόνη του iPhone.
  2. Εντοπίστε μια δωρεάν εφαρμογή που θέλετε να κατεβάσετε. Ένας γρήγορος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να πατήσετε το εικονίδιο Κορυφαία γραφήματα κοντά στο κάτω μέρος της οθόνης και στη συνέχεια να πατήσετε την καρτέλα Ελεύθερο μενού (στο επάνω μέρος της οθόνης).
  3. Αγγίξτε το κουμπί Ελεύθερο δίπλα στην εφαρμογή που θέλετε να κάνετε λήψη και, στη συνέχεια, επιλέξτε Εγκατάσταση εφαρμογής όταν εμφανιστεί η επιλογή.

Δημιουργία νέου αναγνωριστικού της Apple (λογαριασμός iTunes)

  1. Αφού επιλέξετε μια δωρεάν εφαρμογή για λήψη, θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο μενού. Πατήστε το κουμπί Δημιουργία νέου αναγνωριστικού της Apple .
  2. Στην επόμενη οθόνη, επιλέξτε τη σωστή χώρα ή περιοχή που ταιριάζει με την τοποθεσία σας. Η προεπιλογή θα πρέπει να είναι ήδη σωστή, αλλά αν δεν είναι απλά πατήστε την επιλογή Store για να την αλλάξετε. Πατήστε Επόμενο όταν τελειώσετε.
  3. Διαβάστε τους όρους και τις προϋποθέσεις και την πολιτική απορρήτου της Apple και στη συνέχεια πατήστε το κουμπί Agree . Θα εμφανιστεί τώρα ένα άλλο παράθυρο διαλόγου για να επιβεβαιώσετε την απόφασή σας. Πατήστε Agree again για να συνεχίσετε.
  4. Στην οθόνη Apple ID και Password, πατήστε το πλαίσιο κειμένου Email και πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και στη συνέχεια πατήστε Επόμενο . Επιλέξτε έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης για το λογαριασμό, πατήστε Επόμενο και στη συνέχεια πληκτρολογήστε ξανά το πλαίσιο επαλήθευσης. Πατήστε Τέλος .
  5. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην οθόνη για να ολοκληρώσετε την ενότητα Πληροφορίες ασφαλείας. Απαντήστε στις τρεις ερωτήσεις για να συνεχίσετε την εγγραφή σας. Πατήστε κάθε ερώτηση και απαντήστε με το παράθυρο κειμένου με τη σειρά για να συμπληρώσετε τις πληροφορίες.
  6. Χρησιμοποιήστε το πλαίσιο κειμένου Προαιρετικό μήνυμα διάσωσης για να δώσετε μια εναλλακτική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μόνο σε περίπτωση που χρειαστεί να επαναφέρετε τον λογαριασμό.
  1. Αγγίξτε τα πλαίσια κειμένου Μήνας, Ημέρα και Έτος για να καταχωρίσετε τα στοιχεία της γέννησης. Εάν ορίσετε το λογαριασμό για ένα παιδί, τότε βεβαιωθείτε ότι είναι τουλάχιστον 13 ετών για να καλύψει την ελάχιστη απαίτηση ηλικίας. Κάντε κλικ στο Επόμενο για να συνεχίσετε.
  2. Στην οθόνη Πληροφορίες χρέωσης, πατήστε την επιλογή Κανένα ως τον τύπο πληρωμής σας. Μετακινηθείτε προς τα κάτω και συμπληρώστε τα υπόλοιπα πλαίσια κειμένου για τη διεύθυνση χρέωσης και τον αριθμό τηλεφώνου σας. Πατήστε Επόμενο .

Ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής

  1. Το τελευταίο μέρος της διαδικασίας εγγραφής περιλαμβάνει επαλήθευση του λογαριασμού σας. Θα πρέπει τώρα να εμφανίζεται ένα μήνυμα στην οθόνη, το οποίο θα σας ειδοποιεί ότι έχει σταλεί διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση που δώσατε. Για να συνεχίσετε, πατήστε το κουμπί Τέλος .
  2. Ελέγξτε τον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να δείτε αν υπάρχει μήνυμα από το iTunes Store. Εάν ναι, κοιτάξτε το μήνυμα για έναν σύνδεσμο Επαλήθευση τώρα και κάντε κλικ σε αυτό.
  3. Μόλις ολοκληρώσετε την εγγραφή, θα εμφανιστεί μια οθόνη που σας ζητάει να συνδεθείτε. Πληκτρολογήστε το αναγνωριστικό της Apple και τον κωδικό πρόσβασής σας και έπειτα πατήστε το κουμπί Επαλήθευση διεύθυνσης για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγγραφής.

Θα πρέπει τώρα να μπορείτε να κάνετε λήψη δωρεάν μουσικής, εφαρμογών και άλλων μέσων από το iTunes Store χρησιμοποιώντας έναν λογαριασμό που δεν περιέχει πληροφορίες πληρωμής. Μπορείτε φυσικά να προσθέσετε αυτές τις πληροφορίες αργότερα, αν χρειαστεί.

Δεν θα μπορείτε να επιλέξετε " Κανένας" ως επιλογή πληρωμής, εάν η διεύθυνσή σας δεν βρίσκεται στη χώρα στην οποία βρίσκεστε.

Κατάργηση πληροφοριών πληρωμής από υπάρχον αναγνωριστικό της Apple

Δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε ένα νέο αναγνωριστικό της Apple, εάν θέλετε να αρνηθείτε τα οικονομικά σας στοιχεία στο Cupertino. Μεταβείτε στην εφαρμογή "Ρυθμίσεις", επιλέξτε το όνομά σας από την κορυφή της λίστας και, στη συνέχεια, επιλέξτε " Πληρωμή & Αποστολή". Καταργήστε όλους τους τρόπους πληρωμής που βρίσκονται επί του παρόντος στο αρχείο.

Δεν μπορείτε να καταργήσετε έναν τρόπο πληρωμής εάν: