Οι καλύτερες συσκευές εντοπισμού ύπνου και συναγερμών για το Android

01 του 06

Καλύτερος ύπνος και καλύτερες κλήσεις αφύπνισης

Η αϋπνία και άλλες διαταραχές ύπνου επηρεάζουν πολλούς ανθρώπους (συμπεριλαμβανομένων και εμού) και δεν υπάρχει κανένας τρόπος αντιμετώπισης αυτών των προβλημάτων. Αντ 'αυτού, συνήθως πρέπει να πειραματιστείτε με κάποιο συνδυασμό υπνωτικών χαπιών, θεραπείας και τροποποίησης συμπεριφοράς, όπως η παρακολούθηση της κατανάλωσης καφεΐνης και αλκοόλ και η αύξηση της σωματικής σας δραστηριότητας . Έχω δοκιμάσει όλα αυτά και πολλά άλλα, αλλά μερικές φορές δεν υπάρχει κανένας προφανής λόγος για τον οποίο δεν μπορώ να κοιμηθώ ή χρειάζομαι απλά μια επαναφορά. (Όπως αποδεικνύεται, οι γυναίκες μπορεί να είναι πιο πιθανό να υποφέρουν από την αϋπνία κατά πρώτο λόγο.) Αυτά είναι όπου οι εφαρμογές μπορούν να έρθουν, αφού έχετε αποκλείσει οποιαδήποτε ιατρικά θέματα. Είτε χρειάζεστε βοήθεια για να κοιμάστε, να κοιμάστε, είτε για ένα ευγενέστερο ξυπνητήρι από ένα ξυπνητήρι, εδώ είναι μερικές εφαρμογές που μπορείτε να δοκιμάσετε. Ονειρα γλυκά!

02 του 06

Sleepbot

Το Sleepbot είναι μια απλή εφαρμογή που παρακολουθεί πόσο καιρό κοιμάστε κάθε βράδυ και αν παίρνετε ή όχι αρκετά. Δεδομένου ότι δεν είναι συνδεδεμένο με ένα φυσικό tracker, πρέπει να πατήσετε ένα κουμπί όταν είστε έτοιμοι να κοιμηθείτε. Όταν το συναγερμό σβήνει το πρωί, αυτό μετράει καθώς ξυπνάτε. Μπορείτε επίσης να έχετε την κίνηση του κομματιού της εφαρμογής και να εγγράψετε ήχο (πιθανώς εάν εσείς ή ο σύντροφός σας είστε πιο σκωπτόμενος.) Για να χρησιμοποιήσετε αυτές τις λειτουργίες, θα πρέπει να μεταφέρετε το smartphone σας σε κρεβάτι μαζί σας, κάτι που μπορεί να είναι λίγο περίεργο. ένα τμήμα πόρων με συμβουλές σχετικά με τη χρήση της εφαρμογής, την παραμονή στον ύπνο και την παραμονή ξύπνια.

03 του 06

pzizz

Η εφαρμογή pzizz είναι για να σας βοηθήσουμε να κοιμηθείτε και να την αποκαταστήσετε. Χρησιμοποιεί 100 δισεκατομμύρια ηχογραφήματα που έχουν σχεδιαστεί για να χαλαρώσουν αν γυρίζετε για τη νύχτα ή χρειάζεστε έναν nap υπνάκο. Το Pzizz διαθέτει επίσης ενσωματωμένους συναγερμούς και μπορεί να χρησιμοποιηθεί εκτός σύνδεσης, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όταν ταξιδεύετε, ώστε να μπορείτε να εμφανίζετε στον προορισμό σας ανανεωμένο. Με βάση τις κριτικές του Google Play, σχεδιάζω να δοκιμάσω αυτήν την εφαρμογή σύντομα.

04 του 06

Γνήσιος ύπνος

Μπορείτε να πάτε στραβά με την έγκριση της NASA; Το Sleep Genius ιδρύθηκε από τον nethcientist Seth Horowitz, ο οποίος είχε αποδείξει ότι κάτι που ονομάζεται χαμηλού πλάτους αιθουσαίας διέγερσης θα μπορούσε να προκαλέσει ύπνο. Ο Χόροβιτς ήταν μέλος μιας ομάδας που χρηματοδοτήθηκε από τη NASA στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης Stony Brook. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί εξειδικευμένες τεχνικές ήχου για να σας χαλαρώσει και να σας βοηθήσει να κοιμηθείτε. τεχνολογία που χρησιμοποιείται επίσης για να βοηθήσει τους αστροναύτες να πάρουν μερικές ματιές. Έχει επίσης συναγερμούς σχεδιασμένους ώστε να σας ξυπνούν σταδιακά και όχι να τραβιούνται από ένα κρεβάτι από ένα παραδοσιακό ξυπνητήρι.

05 του 06

Ξυπνητήρι Xtreme

Αλήθεια με το όνομά του, Ξυπνητήρι Xtreme είναι όλα σχετικά με να σας πάρει από το κρεβάτι το πρωί. Μπορείτε να επιλέξετε από μερικούς τύπους συναγερμών, συμπεριλαμβανομένων αυτών που σταδιακά αυξάνουν τον όγκο για να σας ξυπνήσουν ήπια και εκείνους που απαιτούν από εσάς να λύσετε ένα απλό μαθηματικό πρόβλημα για να αναβάλετε. Το μεγαλύτερο ζήτημα που είχα με τη χρήση του smartphone μου ως συναγερμού είναι η εύρεση του κουμπιού snooze και η αποφυγή του κουμπιού απόρριψης. (Έχω ξυπνήσει ενώ ταξιδεύετε πολλές φορές.) Ξυπνητήρι Xtreme περιλαμβάνει την επιλογή ενός μεγάλου κουμπιού snooze έτσι δεν μπορείτε να το χάσετε. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τη διάρκεια μεταξύ των snoozes και να περιορίσετε τον επιτρεπόμενο αριθμό.

06 του 06

Νυχτείτε ως Android

Τέλος, ο ύπνος ως Android διπλασιάζεται ως tracker και συναγερμός ύπνου και χρησιμοποιεί τους κύκλους ύπνου σας για να καθορίσει πότε είναι καλύτερο να σας ξυπνήσει. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί ήχους και γραφικά για να σας τραβήξει αργά από το ύπνο και μπορεί επίσης να καταγράψει ροχαλητό και άλλο θόρυβο του δωματίου. Προκειμένου να αναβληθεί η εφαρμογή, πρέπει να κάνετε μια δραστηριότητα, όπως κουνώντας το τηλέφωνο ή κάνοντας ένα απλό μαθηματικό πρόβλημα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και με smartwatches Android Wear . Ανυπομονώ να δοκιμάσω όλες αυτές τις εφαρμογές και να βελτιώσω τον ύπνο μου. Εσυ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ?