Χέρια με το Moto X Pure Edition Smartphone

Χρησιμοποιώ το smartphone Moto X Pure Edition εδώ και μερικές εβδομάδες και τελικά το συντηρώ. Το Moto X είναι μεγαλύτερο από το άλλο smartphone μου, το Samsung Galaxy S6, και μοιάζει περισσότερο με ένα phablet από ένα smartphone. Σε αντίθεση με το Galaxy S6, δεν βρίσκεται άνετα σε μια τσέπη παντελονιού, ειδικά αν καθίσετε. Αυτό είπε, είναι ακόμα άνετο στο χέρι, ακόμη και με τον περιλαμβανόμενο πλαστικό προφυλακτήρα που μπορείτε να ασφαλίσετε για να τον προστατεύσετε από τις σταγόνες. Ένα μπουκάλι: με τον προφυλακτήρα ενεργοποιημένο, ο φορτιστής Samsung Galaxy που έχω δεν θα χωρέσει στη θύρα micro USB επειδή η πλαστική άκρη είναι λίγο πιο πλατιά.

Εδώ είναι έξι πράγματα που μου αρέσει για το Moto X Pure Edition:

Είναι Ξεκλείδωτη
Είμαι συνδρομητής της Verizon, οπότε ήμουν σε θέση να ανοίξω την κάρτα SIM μου όταν εγκατέστησα το Moto X. Αλλά θα μπορούσα εύκολα να το αλλάξω στην AT & T, Sprint ή T-Mobile εάν ήθελα. Αυτό είναι μεγάλο όχι μόνο εάν θέλετε να αλλάξετε τους μεταφορείς, αλλά αν, κάτω από το δρόμο, αποφασίζετε να πουλήσετε ή να δώσετε μακριά το smartphone σας .

Χρηματιστήριο Android
Το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσετε όταν ενεργοποιήσετε το Moto X Pure Edition, είναι ότι, με το όνομά του, έχετε μια καθαρή εμπειρία Android. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει bloatware από τον μεταφορέα ή άλλες αδιάβατες εφαρμογές. Υπάρχουν ορισμένες εφαρμογές της Motorola προ-φορτωμένες στη συσκευή σας, αλλά δεν παρεμποδίζουν την εμπειρία.

Μεγάλη κάμερα
Οι κάμερες Smartphone συνεχίζουν να γίνονται καλύτερες και καλύτερες, και έκανα κάποιες ωραίες λήψεις από μια γιγαντιαία πάπια από καουτσούκ σε ένα πρόσφατο ταξίδι. Το DxOMark, ένα πρότυπο ποιότητας της βιομηχανίας, το έδωσε βαθμολογία 83 από τα 100, υψηλότερα από το iPhone 6 (82) και μόνο με άλλα τέσσερα smartphones, όπως το Sony Xperia Z5 (87) και το Samsung Galaxy S6 Edge (86) .

Προσαρμόσιμο σχέδιο
Είχα επίσης τη διασκέδαση σχεδιασμό Moto X Pure Edition μου , επιλέγοντας από μια ποικιλία χρωμάτων, χρώματα προφορά και υφές, και ακόμη και μια έθιμο χάραξη στην πλάτη.

TurboPower
Δεν ήξερα τι να περιμένω από το φορτιστή TurboPower που περιλαμβάνεται στο Moto X Pure Edition, αλλά πραγματικά χρεώνει το τηλέφωνό σου πολύ γρήγορα. Συχνά, όταν πρόκειται να φύγω από το σπίτι μου, παρατηρώ ότι το smartphone μου είναι χαμηλό στη μπαταρία, και αυτό συνήθως σημαίνει είτε να καθίσετε ενώ φορτίζετε και να τρέχετε αργά για ραντεβού είτε να μεταφέρετε έναν φορητό φορτιστή (εφ 'όσον "θυμάμαι να χρεώσω αυτό.) Με το φορτιστή TurboPower, είμαι καθυστερημένος μόνο μερικά λεπτά, όχι μισή ώρα ή περισσότερο.

Μιλώντας για την μπαταρία, είναι εντυπωσιακή από μόνη της. Ίσως αυτό δεν είναι επιστημονική δοκιμή, αλλά έκανα ρέστα ολόκληρου του παιχνιδιού 2 της σειράς World (χρησιμοποιώντας και WiFi και LTE) και αποστραγγίσαμε μόνο το 50% της μπαταρίας. Δεν είναι πολύ άθλια!

Υποδοχή κάρτας MicroSD
Πολλά smartphones έχουν αποφύγει την υποδοχή κάρτας μνήμης, συμπεριλαμβανομένων των συσκευών Samsung Galaxy. Με τη δυνατότητα λήψης βίντεο 4K, οι χρήστες του Moto X μπορεί να χάσουν γρήγορα χώρο. Το Moto X Pure Edition δέχεται κάρτες έως και 128 GB. Ομορφη!

Εκεί το έχετε. Έχετε ένα smartphone Moto X; Σκέφτεστε να αγοράσετε ένα; Ενημερώστε μας στο Facebook και το Twitter.

Αποκάλυψη: Η Motorola μου έδωσε το Moto X Pure Edition.