Λογισμικό σχεδιασμού ημερολογίου για Macintosh

Ρυθμίστε καθημερινά, μηνιαία, εβδομαδιαία και ετήσια ημερολόγια ακριβώς στον Mac σας

Σχεδιάστε ένα δημιουργικό ημερολόγιο με ένα από αυτά τα προγράμματα λογισμικού για Mac. Χρησιμοποιήστε πρότυπα και οδηγούς σχεδιασμού για να σχεδιάσετε και να εκτυπώσετε όλα τα είδη ημερολογίων για προσωπική, σχολική ή επαγγελματική χρήση. Τα περισσότερα από τα πακέτα λογισμικού περιέχουν μεγάλες βιβλιοθήκες εικόνων clip art και royalty-free. Με τα περισσότερα, μπορείτε να εισαγάγετε τις δικές σας φωτογραφίες για να προσαρμόσετε το ημερολόγιό σας. Ελέγξτε τις διαθέσιμες επιλογές λογισμικού σχεδιασμού.

Printmaster Platinum

Jeffrey Coolidge / Getty Images

Το PrintMaster Platinum αποτελεί τον "τελικό σχεδιασμό εργαλείων" για τη δημιουργία ευχετήριων καρτών φωτογραφιών, οικογενειακών ενημερωτικών δελτίων, σελίδων λευκωμάτων, ημερολογίων και πολλά άλλα. Το λογισμικό περιλαμβάνει περισσότερες από 10.000 εικόνες χωρίς δικαιώματα, βελτιωμένες λειτουργίες κειμένου που επιτρέπουν τη ροή κειμένου από ένα πλαίσιο κειμένου σε άλλο και τη ροή γύρω από εικόνες και clipart.

Το λογισμικό παραδίδεται με περισσότερα από 4700 επαγγελματικά σχεδιασμένα πρότυπα - συμπεριλαμβανομένων των προτύπων ημερολογίου. Το PrintMaster Platinum διαθέτει ένα ειδικό εργαλείο ημερολογίου το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προσθέσετε εικόνες σε συναντήσεις. Περιλαμβάνονται μηνιαία και ετήσια πρότυπα ημερολογίου.

Συμβατό με Mac OS X 10.7 έως 10.10. Περισσότερο "

Σελίδες Apple

Οι σελίδες, ο επεξεργαστής κειμένου και το πρόγραμμα διάταξης σελίδας που συνοδεύει κάθε νέο Mac, είναι κομψό λογισμικό που ενσωματώνει με τις φωτογραφίες για να σας δώσει πολλές δυνατότητες ημερολογίου. Οι σελίδες δεν μεταφέρονται με ένα πρότυπο ημερολογίου, αλλά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε ένα ημερολόγιο με διάφορους τρόπους:

Περισσότερο "

Το κατάστημα εκτύπωσης για Mac

Η νεότερη έκδοση του Broderbund του The Print Shop for Mac είναι ένα εύκολο στη χρήση λογισμικό που συνοδεύεται από πρότυπα ημερολογίων έτοιμα για το έργο σας. Το πακέτο λογισμικού έρχεται με περισσότερα από 160.000 γραφικά clip art για κάθε περίσταση που μπορείτε να σκεφτείτε. Περιλαμβάνει επίσης περισσότερες από 10.000 εικόνες χωρίς δικαιώματα για οικιακά και επιχειρηματικά έργα.

Χρησιμοποιήστε τα δυναμικά εργαλεία δημιουργίας πρωτοτύπου για να προσαρμόσετε το ημερολόγιό σας. Όταν τελειώσετε, μπορείτε να προχωρήσετε σε ένα από τα πολλά άλλα έργα που μπορείτε να δημιουργήσετε με αυτό το λογισμικό.

Συμβατό με Mac OS X 10.7 έως 10.10. Περισσότερο "

Λογισμικό Ημερολογίου DigiLabs

Κάντε λήψη αυτού του λογισμικού DigiLabs Calendar και δημιουργήστε όλα τα είδη των ημερολογίων φωτογραφιών για την οικογένειά σας. Η δοκιμή είναι πλήρως λειτουργική εκτός από την ικανότητα εκτύπωσης απενεργοποιημένη μέχρι να αγοράσετε το λογισμικό. Στη συνέχεια, μπορείτε να εκτυπώσετε το ημερολόγιο που σχεδιάσατε ή να το ανεβάσετε στην τοποθεσία DigiLabs για επαγγελματική εκτύπωση. Το λογισμικό δημιουργεί επίσης καρτ-ποστάλ, ευχετήριες κάρτες και άλλα έργα φωτογραφιών.

Το λογισμικό περιλαμβάνει εργαλεία σχεδίασης και επεξεργασίας. Μπορείτε να προσθέσετε εικόνες και κείμενο σε οποιοδήποτε σημείο της σελίδας και εικόνες με υδατογράφημα. Μπορείτε να επιλέξετε από 36 θρησκευτικές και εθνικές επικαλύψεις διακοπών για το ημερολόγιό σας.

Περισσότερο "

Λογισμικό Ημερολογίου Δημιουργίας Εκτυπώσεων

Από το ArcSoft, το λογισμικό Print Creations περιέχει πολλαπλά πρότυπα, συμπεριλαμβανομένων σχεδίων ημερολογίου με διάφορες διατάξεις, εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών και οδηγό εκτύπωσης. Το λογισμικό είναι δωρεάν λήψη. Στη συνέχεια, αγοράζετε έναν κωδικό ενεργοποίησης για κάθε τύπο προτύπου που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Υπάρχουν αρκετές μηνιαίες και ετήσιες μορφές ημερολογίου. Άλλα πρότυπα στο λογισμικό επιφάνειας εργασίας περιλαμβάνουν ευχετήριες κάρτες , λευκώματα και φυλλάδια.

Περισσότερο "

Δημιουργός ημερολογίου Broderbund

Ο δημιουργός Ημερολογίου του Broderbund είναι γεμάτος από ημερολογιακά σχέδια και πρότυπα. Με περισσότερες από 200.000 εικόνες και υπόβαθρα, το λογισμικό σας διευκολύνει να σχεδιάσετε ένα ωραίο και χρήσιμο ημερολόγιο. Αν προτιμάτε, εισαγάγετε τις προσωπικές σας φωτογραφίες και στη συνέχεια επεξεργαστείτε, μετακινήστε και αλλάξτε το μέγεθος τους.

Τα εργαλεία δημιουργίας ημερολογίου προσαρμόζουν τις φωτεινότητες των φωτογραφιών, περιστρέφονται και αντικατοπτρίζουν τις εικόνες και προσθέτουν περιγράμματα, σκιές και σχήματα στο σχεδιασμό του ημερολογίου σας.

Είναι εύκολο να ρυθμίσετε καθημερινά, μηνιαία, εβδομαδιαία και ετήσια ημερολόγια ακριβώς στον Mac σας. Περισσότερο "