Ελεύθερες εφαρμογές OS που πρέπει να κατεβάσετε

Δοκιμάστε αυτές τις δωρεάν εφαρμογές Android στο Smartwatch σας

Όπως ένα smartphone, ένα smartwatch δεν είναι τίποτα χωρίς εφαρμογές. Ευτυχώς, οι προγραμματιστές χτίζουν εφαρμογές για το Wear OS από την Google και κάνουν τις υπάρχουσες εφαρμογές τους Android συμβατές με smartwatch. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε εφαρμογές που ενδέχεται να έχετε ήδη στα smartphone σας, όπως Twitter, Google Maps, TripAdvisor και Duolingo στο smartwatch σας. Και υπάρχουν ακόμα εκατοντάδες στο Wear OS Store, συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών αναγνώρισης καλούντος και εκείνων για μηνύματα, λίστες υποχρεώσεων, διαχείριση έργων και ακόμη και χρονολόγηση. Το Wear OS είναι επίσης συμβατό με συσκευές iOS .

Smartwatches μπορεί να κάνει σχεδόν όλα τα smartphone μπορεί να κάνει. Ορισμένα μοντέλα μπορούν να πραγματοποιούν και να απαντούν σε τηλεφωνικές κλήσεις και όλα αυτά προσφέρουν ένα βολικό εξάρτημα για smartphone.

01 από 04

Παρακολουθήστε πρόσωπα με ένα επιπλέον

Ένα από τα καλύτερα μέρη της ύπαρξης ενός smartwatch είναι ότι μπορείτε να αλλάξετε το πρόσωπο του ρολογιού κατά βούληση - και ακόμη και να σχεδιάσετε το δικό σας. Ένα από τα πρόσωπα που είναι διαθέσιμα στο Moto 360 (στα αριστερά) περιλαμβάνει τρία widgets: καιρικές συνθήκες, γυμναστήριο και ένα ημερολόγιο, δίνοντάς σας βασικές πληροφορίες με μια ματιά. Σε αυτήν την περίπτωση, το γραφικό στοιχείο γυμναστικής δείχνει τα βήματά σας όπως υπολογίζονται από το Body Moto, αν και μπορείτε να το αλλάξετε στο Google Fit. Η εφαρμογή InstaWeather, η οποία εστιάζει φυσικά στις καιρικές προβλέψεις, περιλαμβάνει επίσης τα διαδραστικά πρόσωπα ρολογιών και την ενσωμάτωση του Google Fit.

02 από 04

Καιρός στον καρπό σου

Εάν θέλετε ευθεία ο καιρός, 1Weather είναι μια εξαιρετική, ελεύθερη επιλογή. Στο τηλέφωνό σας, εμφανίζει την τρέχουσα θερμοκρασία στη θέση σας στην οθόνη κλειδώματος, η οποία είναι πολύ βολική, ενώ στο ρολόι σας, το 1Weather χρησιμοποιεί κάρτες για να σας δείξει την τρέχουσα θερμοκρασία και μια πρόβλεψη πέντε ημερών.

03 του 04

Fitness Made Simpler

Ένα smartwatch έχει τέλεια νόημα ως tracker fitness? πολλοί, όπως το Moto 360, έχουν ενσωματωμένη οθόνη καρδιάς. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με το Wear OS, όπως το Google Fit, το Runtastic και το Moto Body. Το Endomondo, μια εφαρμογή που παρακολουθεί τρέξιμο, ποδηλασία και άλλες δραστηριότητες, είναι μόνο ένας από αυτούς.

Τι είναι βολικό για τη χρήση του Endomondo σε ένα smartwatch είναι ότι μπορείτε να θέσετε σε παύση και να συνεχίσετε την εφαρμογή χωρίς να σκάψετε το smartphone σας. Ακόμα καλύτερα, μπορείτε γρήγορα να πείτε με μια ματιά αν είναι η καταγραφή της ποδηλασίας σας και πόσο μακριά έχετε πετάξει. Πόσο απογοητευτικό είναι όταν τελειώσετε και προπονούνται μόνο για να ανακαλύψετε ότι η εφαρμογή δεν καταγράφει κανένα από αυτά;

04 του 04

Σημειώσεις Στο Go

Όλοι μας είχαμε αυτό το πρόβλημα κάποια στιγμή: μια σπουδαία ιδέα ή μια σημαντική δουλειά που πρέπει να κάνεις αναδύεται στο κεφάλι σου και δεν έχεις πουθενά να το γράψεις. Έχοντας μια έξυπνη έξοδο σημαίνει ότι μπορείτε να τραβήξετε διακριτικά μια εφαρμογή λήψης σημειώσεων όπως το Google Keep ή το Evernote (εικόνα) και να υπαγορεύσετε τον εαυτό σας μια σημείωση εν κινήσει. Στη συνέχεια, μπορείτε να παραλάβετε τη σημείωση αργότερα χρησιμοποιώντας το smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή σας. Εδώ, το smartwatch σας γίνεται μόνο ένα άλλο μέρος του κινητού σας οικοσυστήματος.