Οι καλύτερες δωρεάν προσωπικές εφαρμογές χρηματοδότησης για το Android

01 από 05

Διαχειριστείτε τα οικονομικά σας δωρεάν

Η παρακολούθηση δαπανών, η δημιουργία προϋπολογισμών και η πληρωμή λογαριασμών είναι ακριβώς διασκεδαστικές δραστηριότητες, αλλά αυτές οι εργασίες μπορούν να διευκολυνθούν με εφαρμογές Android. Είτε προσπαθείτε να εξοικονομήσετε χρήματα, να εξοφλήσετε χρέη ή να παρακολουθήσετε επενδύσεις, υπάρχει μια εύκολη στη χρήση εφαρμογή εκεί έτοιμη να σας βοηθήσει. Βολικά, πολλές προσωπικές εφαρμογές χρηματοδότησης είναι δωρεάν, και έχουμε επιλέξει τέσσερις από τις καλύτερες με βάση την εμπειρία, καθώς και τις αξιολογήσεις εμπειρογνωμόνων και χρηστών. Επιπλέον, όλες αυτές οι εφαρμογές προσφέρουν χαρακτηριστικά ασφαλείας, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για την παραβίαση των λογαριασμών σας.

02 του 05

Μέντα

Το νομισματοκοπείο προσφέρει όλα τα καλύτερα χαρακτηριστικά που μπορείτε να βρείτε στο προϊόν της επιφάνειας εργασίας, συμπεριλαμβανομένης της καθαρής αξίας σας, των υψηλών κατηγοριών δαπανών και μιας επισκόπησης των αποταμιεύσεων και του χρέους σας. Το νομισματοκοπείο σίγουρα με ενθουσίασε για την εξόφληση του χρέους της πιστωτικής κάρτας και του φοιτητικού δανείου (αγαπώ τη λειτουργία Goals), και τώρα μπορώ εύκολα να δω πού πηγαίνουν τα χρήματά μου και πότε λαμβάνω πληρωμές. (Το να είσαι freelancer σημαίνει έναν απρόβλεπτο κύκλο πληρωμών.) Το νομισματοκοπείο τώρα παρακολουθεί επίσης το πιστωτικό αποτέλεσμά σου κάθε μήνα.

03 του 05

Goodbudget

Ενώ το Νομισματοκοπείο έχει μια λειτουργία προϋπολογισμού, είναι πολύ βασικό. Εάν χρειάζεστε πιο εύρωστα εργαλεία, το Goodbudget είναι ένας καλός πόρος. Χρησιμοποιεί την τεχνική προϋπολογισμού φακέλων, όπου μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας κατηγορίες και να ορίσετε όρια δαπανών. Μπορείτε να διαιρέσετε τις συναλλαγές μεταξύ περισσότερων από μία κατηγοριών και να συγχρονίσετε τα δεδομένα σας σε πέντε διαφορετικές συσκευές. Με αυτόν τον τρόπο, εσείς και η οικογένειά σας μπορείτε να μάθετε τα οικονομικά των νοικοκυριών. Μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη αναφορών δαπανών για να υπολογίσετε πού υπερβαίνετε και να κάνετε προσαρμογές ανάλογα με τις ανάγκες σας.

04 του 05

BillGuard

Υπάρχουν στιγμές κατά τις οποίες η τράπεζά σας μπορεί να μην καλύψει μια ασυνήθιστη χρέωση, προκαλώντας ταλαιπωρία και άγχος. Το BillGuard παρακολουθεί τις συναλλαγές σας και σας ειδοποιεί αν εμφανιστεί μια ασυνήθιστη χρέωση ή προσπάθεια χρέωσης. Επίσης, θα σας ειδοποιήσει αν έχετε ψωνίσει πρόσφατα σε έναν έμπορο που αντιμετώπισε παραβίαση δεδομένων. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε το πιστωτικό αποτέλεσμά σας εδώ.

05 του 05

Venmo

Τέλος, ο Venmo είναι ένας εύκολος τρόπος να στείλετε χρήματα σε φίλους. Για παράδειγμα, εάν πηγαίνετε έξω για δείπνο με πολλούς ανθρώπους και ένα άτομο βάζει την πιστωτική τους κάρτα, οι υπόλοιποι επισκέπτες μπορούν στη συνέχεια να "Venmo" ο πληρωτής το μερίδιό τους. Μπορείτε να τοποθετήσετε χρήματα στο λογαριασμό σας στο Venmo ή να το συνδέσετε με πιστωτική κάρτα ή τραπεζικό λογαριασμό. Είναι ελεύθερη να πραγματοποιήσετε πληρωμές από το Venmo ή τον τραπεζικό σας λογαριασμό, αλλά υπάρχει χρέωση 3% για ορισμένες πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες. (Η λήψη των πληρωμών είναι πάντα δωρεάν). Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι, αν και η Venmo ανήκει στο Paypal, δεν είναι το ίδιο. Το Venmo προορίζεται να χρησιμοποιηθεί μόνο με άτομα που γνωρίζετε και εμπιστεύεστε και δεν προσφέρει προστασία αγοραστών ή πωλητών. Από την άλλη πλευρά, η Paypal προσφέρει πιο ισχυρή προστασία κατά της απάτης, έτσι ώστε να αισθάνεστε ασφαλείς να κάνετε συναλλαγές με ξένους σε eBay και σε άλλα ηλεκτρονικά καταστήματα. Έτσι Venmo με φίλους και PayPal με ξένους.

Αν οι εφαρμογές που καλύπτονται εδώ δεν ανταποκρίνονται στις ακριβείς ανάγκες σας, ίσως θελήσετε να εξετάσετε άλλους, όπως εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν να παρακολουθήσετε το πιστωτικό αποτέλεσμά σας ή εφαρμογές που σας βοηθούν σε συγκεκριμένες τραπεζικές λειτουργίες από το χρηματοπιστωτικό σας ίδρυμα.