Πώς να επεξεργαστείτε την πηγή HTML ενός Email Yahoo Mail

Η επεξεργασία HTML Δεν υποστηρίζεται στην τρέχουσα έκδοση του Yahoo Mail

Δυστυχώς, η λειτουργικότητα που περιγράφεται εδώ δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμη στο Yahoo Mail. Οι λειτουργίες εμπλουτισμένου κειμένου είναι διαθέσιμες, αλλά η HTML δεν εμφανίζεται και δεν είναι επεξεργάσιμη. Χρησιμοποιήστε τη γραμμή εργαλείων στο κάτω μέρος της οθόνης Σύνθεση για να αλλάξετε το μέγεθος, το στυλ και το χρώμα της γραμματοσειράς, να εφαρμόσετε πρότυπα γραφικών, να προσαρμόσετε την ευθυγράμμιση του κειμένου, να προσθέσετε emoticons, να εισαγάγετε συνδέσμους και να χρησιμοποιήσετε αριθμούς ή κουκκίδες σε λίστες.

Εάν χρησιμοποιείτε το Yahoo Mail με τον Internet Explorer σε Windows, μπορείτε να κάνετε εύκολη χρήση πλούσιων μορφών όπως boldface, προσαρμοσμένες γραμματοσειρές ή γραφικά smileys. Ακόμα κι αν το κάνετε, δεν είναι διαθέσιμος όλος ο πλούτος της HTML και, αν δεν το κάνετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μορφοποίηση HTML στο Yahoo Mail. Πως και έτσι?

Το Yahoo Mail σάς επιτρέπει να εισάγετε απευθείας κώδικα HTML στα μηνύματά σας. Εάν γνωρίζετε τουλάχιστον κάποια βασική HTML κωδικοποίηση, αυτό είναι ένας ωραίος και ευέλικτος τρόπος για να προσαρμόσετε και να εμπλουτίσετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Επεξεργαστείτε την προέλευση HTML ενός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αλληλογραφίας του Yahoo που συνθέτετε

Για να επεξεργαστείτε την πηγή HTML ενός μηνύματος Yahoo Mail που συνθέτετε: