Κουμπιά αγορών κοινωνικών μέσων ενημέρωσης: Η τελευταία τάση εμπορικού μάρκετινγκ

Η τελευταία τάση στο κινητό μάρκετινγκ και το κινητό εμπόριο είναι η αυξημένη χρήση κουμπιών αγοράς των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης. Αυτή η πρακτική κερδίζει γρήγορα δυναμική μεταξύ των διαφόρων πωλητών, σε μια πληθώρα φορητών συσκευών και πλατφορμών. Συνειδητοποιώντας τις πραγματικές δυνατότητες χρήσης αυτών των κουμπιών, αρκετοί εδραιωμένοι λιανοπωλητές πηδούν τώρα στη μόδα, επιδιώκοντας να αποκομίσουν τα μέγιστα οφέλη από αυτό.

Τα πιο δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook και το Twitter έχουν αρχίσει να εισάγουν κουμπιά αγοράς, προσφέροντας έτσι βολικές επιλογές αγοράς για τους πελάτες. Αυτό είναι επωφελές και για τους εμπόρους, οι οποίοι μπορούν να προσεγγίσουν ένα τεράστιο παγκόσμιο ακροατήριο μέσω διαφημίσεων σε αυτές τις πλατφόρμες. Ενώ οι μικρότεροι έμποροι λιανικής πώλησης ενδέχεται να προτιμούν να επικεντρωθούν σε δύο από τις πιο περιζήτητες πλατφόρμες, οι μεγαλύτεροι παίκτες θα απήγαγαν τις υπηρεσίες τους σε όλα τα μεγάλα κανάλια, δημιουργώντας έτσι μια τεράστια πελατειακή βάση για τον εαυτό τους.

Η άνοδος του mCommerce στα κοινωνικά μέσα

Είναι πολύ πιθανό ότι οι περισσότερες εφαρμογές κοινωνικών μέσων θα προσφέρουν απρόσκοπτη λειτουργία πληρωμής - αυτό θα βελτίωνε τα δικά τους διαφημιστικά έσοδα, προσθέτοντας ταυτόχρονα και αξία στον ιστότοπό τους. Ο τρέχων ταχύρυθμος ρυθμός αύξησης των αγορών και πληρωμών εντός της εφαρμογής αναμένεται να ακολουθήσει αυτή την τάση. Πολύ σύντομα, οι πελάτες θα είναι σε θέση να αγοράζουν και να πληρώνουν για οποιοδήποτε προϊόν, μέσω οποιασδήποτε κινητής συσκευής, που λειτουργεί σχεδόν σε οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα.

Εδώ είναι πώς μερικά από τα πιο δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα σχεδιάζουν να αποκομίσουν τα οφέλη των κουμπιών αγοράς:

Τα κουμπιά αγοράς βασικά στοχεύουν στους παρορμητικούς αγοραστές, οι οποίοι πραγματοποιούν άμεσες αγορές στο διαδίκτυο. Όσο περισσότερο χρόνο σκέφτονται πριν τελειώσουν την αγορά, τόσο μικρότερο είναι πιθανό να κάνουν την αγορά αυτή. Οι έμποροι λιανικής πώλησης θα κάνουν καλά να κατανοήσουν αυτή την πτυχή και να προσφέρουν απρόσκοπτες υπηρεσίες περιήγησης, αγοράς και πληρωμής στους πελάτες. Η επέκταση αποτελεσματικών υπηρεσιών θα τους βοηθήσει να προσεγγίσουν ένα τεράστιο πλήθος χρηστών. δημιουργώντας έτσι μια σταθερή ροή πελατών. τελικά, αύξηση των πωλήσεων.

Πλεονεκτήματα του κοινωνικού εμπορίου μέσων μαζικής ενημέρωσης

Το κοινωνικό εμπόριο μέσων ενημέρωσης δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να αντικαταστήσει το τακτικό λιανικό εμπόριο στο εγγύς μέλλον. Ωστόσο, προσφέρει στους εμπόρους λιανικής μια τεράστια ευκαιρία να φτάσουν σε μια τεράστια, μέχρι τώρα ανεξερεύνητη, πελατειακή βάση, εξαπλωμένη σε ολόκληρο τον κόσμο. Όσο περισσότερες πλατφόρμες συμπεριλαμβάνουν στη λίστα, τόσο περισσότεροι λιανοπωλητές είναι πιθανό να αυξήσουν τις πωλήσεις και τα περιθώρια κέρδους τους.

Το κοινωνικό εμπόριο μέσων ενημέρωσης είναι μια πτυχή της mCommerce, η οποία έχει ήδη γίνει αποδεκτή σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο. ειδικά σε αγορές όπως η Κίνα, όπου η έννοια του συνομιλητικού εμπορίου βρίσκεται στο αποκορύφωμά της. Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι αρκετά καινούργιο στις ΗΠΑ και μόλις αρχίζει να κάνει το σήμα της στο αμερικανικό περιβάλλον. Ως εκ τούτου, πειραματίζοντας με τις πλατφόρμες των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης και φτάνοντας σε ένα ακόμη ανεξερεύνητο ακροατήριο εκεί έξω, είναι αναπόφευκτο να είναι συναρπαστικό για την αμερικανική βιομηχανία mCommerce.

Οι μεγαλύτεροι έμποροι λιανικής είναι πιθανότατα οι πρώτοι που ξεκινούν, διερευνούν διαφορετικά κανάλια και τελικά εγκαταλείπουν εκείνους που τους δίνουν τις υψηλότερες αποδόσεις. Σε κάθε περίπτωση, θα είναι ενδιαφέρον να σημειώσουμε τον πραγματικό αντίκτυπο των κουμπιών αγοράς των κοινωνικών μέσων στην αμερικανική αγορά και σε άλλες αγορές ανά τον κόσμο, τα επόμενα δύο χρόνια.