Τα 26 Best RPGs για το iPad

Τα παιχνίδια ρόλων και το iPad πάνε χέρι-χέρι. Ενώ τα είδη παιχνιδιών, όπως οι σκοπευτές πρώτου προσώπου, μπορεί να είναι δύσκολο σε μια συσκευή αφής, αν δεν γίνει μόνο σωστά, τα παιχνίδια ρόλων πέφτουν δεξιά σύμφωνα με τη μηχανική του iPad. Η δημοτικότητα του iPad έχει την αρνητική του πλευρά. Η λίστα με τις καλύτερες πωλήσεις για παιχνίδια ρόλων στο iPad τείνει να γεμίζει με παιχνίδια για παιδιά που δεν προορίζονται για τον παλαίμαχο παίκτη που ψάχνει για γρήγορο fix ή RPG ρετρό. Ευτυχώς, έχουμε κάνει μερικές από τις βαριές ανύψωσης για σας.

Star Wars: Ιππότες της Παλαιάς Δημοκρατίας

Δεν πειράζει το iPad, Star Wars: Ιππότες της Παλαιάς Δημοκρατίας είναι ένα από τα κορυφαία παιχνίδια ρόλων όλων των εποχών, ανεξάρτητα από την πλατφόρμα. Αυτό το κλασικό Bioware είναι μια περιπετειώδης περιπέτεια που γίνεται τέσσερις χιλιάδες χρόνια πριν οι Luke, Leia και Han Solo χτύπησαν για πρώτη φορά τη μεγάλη οθόνη. Ως τελευταία ελπίδα της Τάξης Τζένι, επιλέγετε το δικό σας μονοπάτι, συμπεριλαμβανομένου του δέλεαρ της σκοτεινής πλευράς της δύναμης.

Star Wars: Ιππότες της Παλαιάς Δημοκρατίας φτάνουν στο iPad με ένα remastered interface που επικεντρώνεται στο να κάνουν τα χειριστήρια της οθόνης αφής πιο διαισθητικά. Εκτός από αυτό, αυτό είναι το πλήρες παιχνίδι Knights of the Old Republic, λαμβάνοντας ένα επιβλητικό χώρο αποθήκευσης 2,5 GB για να το εγκαταστήσετε. Περισσότερο "

Infinity Blade

Όταν ένα παιχνίδι εμφανίζεται σε ένα εμπορικό σήμα στο iPad, γνωρίζετε ότι η Apple αρέσει αυτό που βλέπει. Και δεν είναι δύσκολο να πούμε τι έπεσε το μάτι της Apple με το Infinity Blade. Το παιχνίδι από την Chair Entertainment χρησιμοποιεί το Unreal Engine 3, οπότε δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι έχει εκπληκτικά γραφικά και όμορφα τοπία.

Αλλά η λεπίδα Infinity είναι κάτι περισσότερο από απλά καραμέλα ματιών. Το action-RPG δημιουργεί μια ωραία ισορροπία μεταξύ των στοιχείων που παίζουν ρόλο και της συναρπαστικής δράσης της μάχης, με τα κουμπιά ελέγχου που σας επιτρέπουν να επιτεθείτε, να αποφεύγετε, να μπλοκάρετε και να ρίχνετε ξόρκια.

Το Infinity Blade έχει δημιουργήσει δύο συνεχόμενα, αλλά το πρωτότυπο είναι ακόμα ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε. Περισσότερο "

Πύλη Baldur: Ενισχυμένη έκδοση

Το παιχνίδι ρόλων κυβέρνησε τη δεκαετία του '80, αλλά μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του '90, πολλοί ονόμαζαν το παιχνίδι ρόλων ένα νεκρό είδος στον υπολογιστή. Και έρχονται δύο παιχνίδια: ο διάβολος και η πύλη του Baldur. Ο Diablo δημιούργησε ένα είδος RPG δράσης, αλλά η Πύλη του Baldur απέδειξε ότι θα μπορούσατε ακόμα να φτιάξετε ένα παζλ γεμάτο παζλ γεμάτο hack-and-slash RPG και να είναι επιτυχία. Θεωρείται από πολλούς ότι είναι ένα από τα καλύτερα RPGs όλων των εποχών, το Enhanced Edition είναι ένα μεγάλο λιμάνι του πλήρους παιχνιδιού στο iPad.

Τελειώσατε το πρωτότυπο; Μπορείτε να δοκιμάσετε τη συνέχεια, η οποία περιλαμβάνει επεκτάσεις όπως ο θρόνος του Bhaal και η Fist of the Fallen. Περισσότερο "

Final Tactics Fantasy: Πόλεμος των Λιονταριών

Μιλώντας για την πληρωμή ενός βραχίονα και ενός ποδιού, ένα μεγάλο μέρος της σειράς Final Fantasy διατίθεται στο App Store, αλλά μην περιμένετε ένα διάλειμμα στις τιμές. Αυτά τα κλασικά κοστίζουν μεταξύ $ 10 και $ 20, αλλά για τους οπαδούς της σειράς, δεν υπάρχει καμία υποκατάσταση για το πραγματικό πράγμα.

Είναι επιλογή του ντήλερ ποιο παιχνίδι κάνει αυτή τη λίστα. Final Fantasy Θα μπορούσα να είμαι ο πραγματικός ανεμιστήρας hardcore, αλλά αν θέλετε απλώς να δείτε αν το Final Fantasy είναι το πράγμα σας, το Final Fantasy Tactics μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Είναι ένας πολύτιμος λίθος μεταξύ των πολύτιμων λίθων της σειράς Final Fantasy και ενώ θα κοστίσει όσο και κάθε σειρά της σειράς Final Fantasy, έχει πολύ βαθύ gameplay και παρουσιάζει μια ανταμείβοντας εμπειρία. Περισσότερο "

Mage Gauntlet

Τα παιχνίδια ρετρό έρχονται σε δύο γεύσεις: κλασικά που έχουν μεταφερθεί στην πλατφόρμα iOS και ολοκαίνουργια παιχνίδια με ρετρό φινίρισμα. Ο Mage Gauntlet αναλαμβάνει το ρετρό στυλ των παλαιών σχολικών παιχνιδιών Nintendo RPG, που πολλές φορές σέρνουν τη διασκέδαση στα κλασικά παζλ RPG, αλλά παρέχουν αρκετή διασκέδαση για να σας κρατήσουν διασκεδαστικές.

Το παιχνίδι δεν είναι μόνο για να χρησιμοποιήσετε ό, τι όπλο μπορείτε να βρείτε για να ασχοληθεί με οτιδήποτε παίρνει στο δρόμο σας. Θα κάνεις πολλή επίθεση στην οθόνη για να ξεφύγεις από ορδές των πλασμάτων, κάνοντας το χρόνο να βάλεις το γάντι σου για να ενεργοποιήσεις, ώστε να μπορείς να εξαπολύσεις ένα καταστροφικό ξόρκι. Συνολικά, ένα καλό σύνθετο παιχνίδι ρόλων και 16-bit διασκέδαση.

Ήταν ήδη ο Mage Gauntlet; Ρίξτε μια ματιά, Wayward Souls. Εμπνευσμένο από αλλά όχι αρκετά συνέχεια του Mage Gauntlet, οι Wayward Souls θα σας δώσουν το ίδιο παιχνίδι ρετρό και άγρυπνες νύχτες όπως το Mage Gauntlet. Περισσότερο "

Oceanhorn

Αν έχετε ζήσει ποτέ για το Legend of Zelda: Ο άνεμος Walker για να έρθετε στο iPad, έχετε βρει το παιχνίδι σας. Το Oceanhorn μπορεί να μην έχει τον τίτλο "Legend of Zelda", αλλά έχει τον θρύλο της καρδιάς του Zelda. Τα χειριστήρια μπορεί να είναι κάπως αμήχανα μερικές φορές, αλλά αυτό το παιχνίδι είναι απαραίτητο για όποιον θέλει τα παιχνίδια Zelda να χτυπήσουν το iOS.

Η ίδια η ιστορία είναι αρκετά απλή. Ο θάνατος του πατέρα του ήρωα δημιουργεί μια μεγάλη περιπέτεια, αλλά είναι η εκτέλεση που συλλαμβάνει αυτό το παιχνίδι. Το Oceanhorn έχει όμορφα γραφικά και πρωτότυπη μουσική από τον Nobuo Uematsu, ο οποίος συνέθεσε επίσης κάποια από τη μουσική για τη σειρά Final Fantasy. Περισσότερο "

Slayin

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι θα πάρετε εάν θα μπορούσατε να μοιράζεστε μαζί τα κλασικά Arcade Joust και Golden Axe με ένα ατελείωτο δρομέα όπως το Temple Run; Ίσως κάτι σαν τον Slayin.

Ο Slayin σίγουρα δεν είναι όπως οτιδήποτε άλλο στον κατάλογο, ο οποίος είναι ένας καλός λόγος για να το θέσω στη λίστα. Είναι πολύ σαν ένα κλασικό coin-op παιχνίδι, αλλά με μια πολύ σύγχρονη γοητεία σε αυτό. Αν θέλετε κάτι απλό αλλά ακόμα εθιστικό, αυτό είναι το καλύτερο δολάριο που θα μπορούσατε να ξοδέψετε. Περισσότερο "

Banner Saga

Banner Saga προκαλεί ένα ξεχωριστό ύφος, με γραφικά που μοιάζουν με αυτά που ανήκουν σε ένα κινούμενο σχέδιο στην τηλεόραση και την ικανότητα να αλλάξετε το αποτέλεσμα της ιστορίας με βάση τις δικές σας πράξεις. Ο αγώνας με βάση την τακτική μπορεί να είναι αρκετά προκλητικός και ο θλιβερός κόσμος σ 'τραβάει πραγματικά στην ιστορία, ειδικά καθώς πλησιάζετε στο τέλος του παιχνιδιού και εμπλέκεστε σε ενθουσιώδεις μάχες. Περισσότερο "

Titan Quest

Το Titan Quest είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το πώς η μεταφορά ενός παιχνιδιού PC σε κινητά μπορεί να γίνει σωστά. Ένας από τους καλύτερους Diablo-clones, το Titan Quest διαθέτει ένα μοναδικό σύστημα διπλής κλάσης που σας επιτρέπει να συνδυάσετε και να ταιριάξετε για να δημιουργήσετε το χαρακτήρα σας. Με τρεις πράξεις και τρία επίπεδα δυσκολίας, υπάρχει ένα μεγάλο μέρος του περιεχομένου για να σας κρατήσει πολυσύχναστους και αρκετούς συνδυασμούς τάξεων για να κάνετε πολλαπλές διασκέδαση στο playthroughs.

Μια περιοχή addicting των παιχνιδιών κέντρα για τη συλλογή κειμηλίων για την ενίσχυση των αντικειμένων. Αυτά τα κειμήλια μπορούν να ενισχύσουν τον χαρακτήρα σας με πολλούς τρόπους από την ενίσχυση των ικανοτήτων αποστράγγισης της ζωής, τη χορήγηση αναγέννησης ή την προσθήκη στη μαγεία αντίσταση.

Προπύργιο

Τι συμβαίνει εάν τοποθετήσετε τον χαρακτήρα σε ένα ισομετρικό RPG δράσης; Μπορεί να πάρεις κάτι σαν τον Bastion. Ένα όμορφο λιμάνι του δημοφιλούς παιχνιδιού που κυκλοφόρησε το 2011, ο Bastion είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα να μην προσφέρουμε μια χαμένη εμπειρία όταν φέρουμε ένα παιχνίδι στο iOS. Αλλά η πραγματική ομορφιά του βασιλιά είναι τα πολλά-κλιμακωτά στοιχεία της gameplay όπου πάντα φαίνεται ότι υπάρχει κάτι νέο για να ζήσετε μέσα στην ποικιλία των εχθρών, τα επίπεδα, και μίνι-παιχνίδια. Περισσότερο "

Σε όλη την ηλικία

Για όσους χάνουν τις ημέρες του Zelda, η Across Age φέρνει το γραφικό στυλ και το κλασικό gameplay των κονσολών RPG 16 bit. Στην προσπάθειά σας να σώσετε τον κόσμο από έναν κακό μάγο, θα αναλάβετε τους ρόλους του Ales του ξιφομάχου και της Ceska, που μαζί με το να είσαι ισχυρός μάγγος, έχει και τη δύναμη να ταξιδέψει μέσα στο χρόνο. Αυτός ο ενδιαφέρονς συνδυασμός ανοίγει κάποιες μάλλον μοναδικές παζλ με κάποιες δημιουργικές λύσεις.

Το Across Age είναι ένα βαθύ RPG με μερικά τακτικά στοιχεία και θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να το λύσεις, οπότε είναι εύκολο να κερδίσεις χρήματα με αυτόν τον τίτλο. Περισσότερο "

Σκορπιός: Shadowlands

Αγαπηθήκατε οι Κύριοι κύλινδροι: Η λήθη; Έχετε παίξει το Skyrim για ώρες και ώρες στο τέλος; Αν απαντήσατε ναι σε κάποια από αυτές τις ερωτήσεις, το Ravensword: Shadowlands είναι το παιχνίδι για εσάς. Το Ravensword: Shadowlands είναι ένα πανέμορφο παιχνίδι με όμορφα τοπία και άφθονους κακούς για να κοπεί στο δρόμο σας για να δείτε αυτές τις γραφικές απόψεις. Περισσότερο "

Ξίφος των Φαργκό

Αν το Sword of Fargoal Legends χτυπά ένα κουδούνι στην τράπεζα μνήμης σας, υπάρχει ένας λόγος. Πρώτα κυκλοφόρησε για το Commodore 64 πίσω το 1982, το παιχνίδι αγκαλιάζει μια νέα ματιά στο iPad, αλλά δεν νομίζω ότι τα γραφικά του έχουν απομακρυνθεί πάρα πολύ από το περίφημο παρελθόν του. Εξακολουθεί να έχει αυτή την έκκληση για ρεκόρ.

Ως RPG όπως Rogue. Το Sword of Fargoal Legends διαθέτει τυχαία δημιουργία μπουντρουμιών, που σημαίνει ότι κάθε φορά που παίζετε μέσα στο παιχνίδι θα πάρετε κάτι διαφορετικό. Και θα έχετε αρκετή διασκεδαστική διασκέδαση στο δρόμο σας κάτω από τα βάθη του μπουντρούμι, αναζητώντας το Ξίφος του Fargoal. Περισσότερο "

Παραγγελία και Χάος Online (MMO)

Order and Chaos Online είναι η προσπάθεια της Gameloft να κλωνοποιήσει το World of Warcraft στο iPad, και από όλους τους λογαριασμούς, έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά του. Το παιχνίδι βασίζεται σε ένα σύστημα φατριών που σαρώνει τους ανθρώπους και τα ξωτικά εναντίον των orcs και undead και έχει πάνω από 500 αναζητήσεις για να ολοκληρώσουν οι παίκτες. Και στην πραγματική μαζικά multiplayer RPG μόδας, οι παίκτες μπορούν να ενταχθούν στις συντεχνίες, να εμποδίσουν το εμπόριο και ακόμη και να αγωνιστούν μεταξύ τους. Περισσότερο "

Ο Cthulhu σώζει τον κόσμο

Δεν μπορούμε να αποφασίσουμε αν η HP Lovecraft κυλούν στον τάφο της με τη σκέψη του Cthulu να είναι ένα από τα καλύτερα ρετρό RPGs στο iPad ή αν ο μεγάλος συγγραφέας τρόμου είχε προβλέψει μια εποχή που τα σχέδια του Cthulu θα περιλάμβαναν την αποστροφή του κόσμου με ένα 16 θρίλερ, αφήνοντας τον τρελό θεό ελεύθερο να ξεφύγει για τη διαβολική του δουλειά.

Όποια κι αν είναι η περίπτωση, ο Cthulhu Εξοικονόμηση του Κόσμου δεν είναι μόνο ένα αφιέρωμα στις μέρες των 16-bit RPGs, είναι εντελώς μπερδεύει τους σε ένα "Σ 'αγαπώ τόσο πολύ, αλλά είμαι ακόμα γκονγκ για να σας διασκεδάσει" είδος του τρόπου. Εάν θέλετε μια μεγάλη δόση χιούμορ να συνοδεύει το παιχνίδι σας, αυτό είναι.

Μαγεία! 2

Τι παίρνετε όταν συνδυάζετε ένα βιβλίο παιχνιδιών με επιτραπέζιο επιτραπέζιο παιχνίδι και ανακατεύετε σε πολεμική πορεία; Η μαγεία του Steve Jackson έφερε στον 21ο αιώνα. Ο Steve Jackson είναι ένας θρύλος από τις ημέρες παιχνιδιού ρόλων και χαρτιού, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη ότι ένα από τα παιχνίδια του παίρνει ένα νεύμα σε αυτόν τον κατάλογο.

Μαγεία! 2 είναι πολύ σαν να παίζετε ένα παιχνίδι ρόλων. Μπορείτε να περιηγηθείτε ελεύθερα στην πόλη, να εξερευνήσετε περιοχές και να συμμετάσχετε σε αγώνες στροφών, να πετάξετε ξόρκια και να ξεπεράσετε τις παγίδες. Αυτό το μοναδικό παιχνίδι θα είναι εθιστικό τόσο για όσους αγαπούν τις στρατηγικές πτυχές των RPGs και εκείνους που αγαπούν τις ιστορίες πτυχές. Περισσότερο "

Defenders μπουντρουμιών: Πρώτο κύμα

Αν η ιδέα ενός RPG δράσης και ενός πύργου αμυντικού παιχνιδιού που τίθεται σε ένα μπλέντερ και μετατρέπεται σε μια ενιαία εφαρμογή κάνει το νερό στο στόμα σας, οι Dungeon Defenders: First Wave είναι το παιχνίδι για σας. Το παιχνίδι διαθέτει όλα όσα θα περιμένατε σε ένα από τα καλύτερα RPGs στο iPad: στατιστικά, τόνοι αντικειμένων, κτίριο χαρακτήρων κ.λπ. Αλλά συνδυάζει αυτές τις εθιστικές ιδιότητες με τη στρατηγική ενός παιχνιδιού άμυνας πύργου για να δημιουργήσετε ένα μεγάλο υβρίδιο.

Επίσης, δεν παίρνετε μόνο τις ορδές των κακών. Defenders μπουντρουμιών: Το πρώτο κύμα διαθέτει λειτουργίες co-op για πολλούς παίκτες και λειτουργίες παίκτη-εναντίον παίκτη.

Η ιστορία του Bard

Αυτό το λιμάνι του 2014 "επαναπροσδιορίζοντας" την ιστορία του Bard είναι μια αρκετά διασκεδαστική περιπέτεια στο iPad, αλλά το καλύτερο μέρος μπορεί να είναι τα παιχνίδια μπόνους που περιλαμβάνονται στην αγορά σας. Το Bard's Tale περιλαμβάνει την πρωτότυπη τριλογία μαζί με το remake, ώστε να μπορείτε να ταξιδέψετε στη Skara Brae και να βοηθήσετε να σώσετε την πόλη από το Mangar the Dark. Περισσότερο "

ORC: Vengence

Ποιος λέει ότι πρέπει πάντα να παίζεις τον άνθρωπο, τον νάνο ή τον ξωτικό; Δεν μπορεί κάποιος orc να είναι πρωταγωνιστής; ORC: Η εκδίκηση παίζει πολύ σαν το Dungeon Hunter, ξεκινώντας ακόμη και σε ένα μπουντρούμι με το έργο να χτυπάει το δρόμο σας έξω, με μόνο ένα smidge ή δύο World of Warcraft cheesiness ρίχνονται μέσα για το καλό μέτρο. Με πολλούς τρόπους, είναι ένα αναζωογονητικό crawler μπουντρουμιών που βασίζεται στο παρελθόν αντί να προσπαθεί να το ξαναγράψει, με ένα σχέδιο ελέγχου που χρησιμοποιεί με προσοχή τη δυνατότητα να σχεδιάζει χειρονομίες για να εξαπολύσει ειδικές επιθέσεις.

Η ιστορία και ο ρυθμός μπορεί να μην έχουν πρωτοτυπία, αλλά με πολλούς τρόπους, η ORC: Vengeance είναι αυτή που η σειρά Dungeon Hunter μπορεί να έχει γίνει εάν οι κατασκευαστές δεν είχαν αποφασίσει να επικεντρωθούν περισσότερο στην παραγωγή χρημάτων από το να κάνουν ένα ανταμείβοντας παιχνίδι.

Η αποστολή

Το είδος των παιχνιδιών ρόλων πρώτου προσώπου με πολεμικό turn-based μάχη επιστρέφει μια μνήμη για την ιστορία και τη μαγεία του The Bard's and Might and Magic. Εάν πεθάνετε να ξαναζήσετε αυτό το παλιό σχολικό ύφος του RPG, το Quest είναι μια εξαιρετική επιλογή. Κάνει μεγάλη δουλειά για να δημιουργήσει αυτό το στυλ ρετρό, συμπεριλαμβανομένου ενός παιχνιδιού παιχνιδιού με χαρτιά σε πανδοχεία και άφθονα ευανάγνωστα βιβλία διάσπαρτα σε όλο τον κόσμο. Περισσότερο "

Dungeon Hunter 2

Το Dungeon Hunter έθεσε το χρυσό πρότυπο για ένα Action-RPG στο iPad και η συνέχεια δεν απογοητεύει. Το Dungeon Hunter 2, που διαθέτει εξαιρετικά συντονισμένα χειριστήρια και εκτεταμένο gameplay, είναι αυτό που θέλετε σε μια συνέχεια: το εθιστικό gameplay των πρωτότυπων και βελτιωμένων λειτουργιών που τροφοδοτούν και όχι να μειώνουν αυτό το gameplay.

Εκτός από ένα βαθύτερο επίπεδο προσαρμογής χαρακτήρων, το Dungeon Hunter 2 διαφημίζει multiplayer co-op έτσι μπορείτε να βγείτε από το adventuring με τους φίλους σας.

Το Dungeon Hunter 2 είναι το καλύτερο της σειράς, με το Dungeon Hunter 3 να είναι μια απογοήτευση και το Dungeon Hunter 4 να επιβαρύνεται πάρα πολύ με τις αγορές εντός εφαρμογής. Αλλά Dungeon Hunter 2 εξακολουθεί να είναι ένα από τα μεγάλα RPGs στο iPad. Περισσότερο "

Pocket RPG

Αν ψάχνετε για ένα παιχνίδι ρόλων με απεριόριστο αριθμό αναπαραγωγιμότητας, το Pocket RPG είναι το παιχνίδι σας. Το RPG βασισμένο σε δράση ανήκει στην κατηγορία των παιχνιδιών τύπου "απατεώνων", τα οποία διαθέτουν τυχαία δημιουργημένα μπουντρούμια για να δημιουργήσουν μια νέα περιπέτεια κάθε φορά που παίζεται το παιχνίδι. Το παιχνίδι περιλαμβάνει τρεις διαφορετικές τάξεις για να κυριαρχήσει μαζί με μια ορδή της μάχης των πλάνων και των διασκεδαστικών αφεντικών. Ήταν μια επιτυχημένη επιτυχία όταν ξεκίνησε τον Ιούλιο και είναι εύκολα ένα από τα κορυφαία RPG που κυκλοφόρησε φέτος. Περισσότερο "

Avadon: Το Μαύρο Φρούριο

Το είδος των RPGs χωρίζεται σε πολλούς διαφορετικούς τύπους, από Action RPGs όπως το Diablo για να κονσόλα RPGs όπως το Zelda σε ανατολικά RPG όπως το Final Fantasy. Και ενώ οι περισσότεροι από αυτούς εκπροσωπούνται καλά στο κατάστημα εφαρμογών, ακόμα και με διάφορα παιχνίδια παλαίμαξας για εκείνους που πραγματικά τους αρέσει να πηγαίνουν παλιό σχολείο, το κλασσικό CRPG από τη δεκαετία του '80 και τα πρώτα παιχνίδια της δεκαετίας του '90 όπως η σειρά TSR Gold Box και Ultima - δεν έχουν τόσο πολλούς μιμητές για τους ιδιοκτήτες του iPad.

Avadon: Το Μαύρο Φρούριο λάμπει ως ένα από αυτά τα RPG 80s retro. Η έμφαση δίνεται εδώ στο επικό παιχνίδι ρόλων με μια αναζήτηση που εξοικονομεί κόσμο, μια μακρά ιστορία και κλασικές μάχες που βασίζονται σε στροφές και βασίζονται τόσο στη χρήση της τακτικής, όσο και στην ικανότητά σας να αγγίζετε επανειλημμένα την οθόνη. Είναι μια αναζωογονητική έκρηξη από το παρελθόν για όσους από εμάς μεγάλωσαν σε Commando 64 και Apple IIe RPGs. Περισσότερο "

Rimelands: Σφυρί του Thor

Ένα RPG με στροβιλισμένο steampunk με στυλ δράσης-RPG, Rimelands: Το σφυρί του Thor σάς φέρνει στο ρόλο του Rose Cristo, του extraordinaire του κυνηγού θησαυρού. Συμμετάσχετε σε αυτήν σε ένα ταξίδι που θα την οδηγήσει στο υπερφυσικό και πέρα ​​καθώς ξεκινάει να αποκαλύψει ένα οικόπεδο που θα μπορούσε να σπάσει το ίδιο το ύφασμα του κόσμου χώρια.

Rimelands: Το σφυρί του Thor έχει σχεδιαστεί για να είναι απλό να μάθει, αλλά είναι δύσκολο να κυριαρχήσει. Προσφέρει τρία διαφορετικά μονοπάτια με μοναδικά δέντρα ταλέντου για αναπαραγωγή. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε μια δωρεάν έκδοση Lite του παιχνιδιού για να το ελέγξετε πριν πετάξετε κάτω το σκληρό σας κερδισμένο χρυσό. Περισσότερο "

Pocket Legends (MMO)

Ποιος χρειάζεται το World of Warcraft όταν μπορείτε να μεταφέρετε τα Pocket Legends όπου κι αν πάτε; Ένα υπέροχο MMORPG βασισμένο στη φαντασία, το Pocket Legends οδηγεί το δρόμο για μαζικά gameplay για πολλούς παίκτες στο iPad. Όποιος έχει παίξει ένα MMORPG θα νιώθει σαν στο σπίτι του στο Pocket Legends. Και επειδή μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό δωρεάν, είναι εύκολο να τον καταχωρίσετε ως απαραίτητο στοιχείο λήψης.

Το σπουδαίο πράγμα για τους Pocket Legends είναι οι συχνές ενημερώσεις, οι οποίες κρατούν το παιχνίδι από το να παραμείνει γελοίο. Αυτές οι ενημερώσεις περιλαμβάνουν νέους τομείς, νέες αναζητήσεις, νέα τέρατα, νέα στοιχεία και (περιστασιακά) ακόμη και αύξηση του καπακιού στάθμης. Περισσότερο "

100 Rogues

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που μοιάζουν με απατεώνες στο iPad, το 100 Rogues διαθέτει τους τυχαία δημιουργούμενους χάρτες και το μόνιμο θάνατο «σκληρού», που αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο παιχνιδιών όπως Rogue, Moria και Omega. Το παιχνίδι διαθέτει 3 διαφορετικές κατηγορίες χαρακτήρων και πάνω από 60 διαφορετικά τέρατα. Αλλά παρά τη σκληρή παλιά σχολική φύση του παιχνιδιού, 100 Rogues δεν πρέπει να ληφθούν πολύ σοβαρά. Μεταξύ των μέσων κακών που θα ανεβείτε είναι Skybabies, Candy Clowns και Gummy Rats.

Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι που δίνει την έμφαση στο ταξίδι περισσότερο από τον προορισμό, αναμένεται να πεθάνει σε 100 Rogues ... πολλά ... αλλά περιμένετε να διασκεδάσετε πολύ. Περισσότερο "