Αναθεώρηση: Dungeon Hunter 2 HD για το iPad

Σημείωση: Το Dungeon Hunter 2 δεν είναι πλέον διαθέσιμο στο App Store. Αν ψάχνετε για ένα μεγάλο παιχνίδι ρόλων για να παίξετε στο iPad σας, ρίξτε μια ματιά στο καλύτερο RPG roundup μας .

Dungeon Hunter 2 Επανεξέταση

Ο καλύτερος τύπος συνέχειας είναι ένα παιχνίδι που παίρνει αυτό που έκανε το πρωτότυπο ένα τόσο καλό παιχνίδι και βελτιώνει πάνω του αντί να προσπαθεί να ανακαλύψει τον τροχό. Το Dungeon Hunter 2 έχει το ίδιο look-and-feel με το πρωτότυπο. Και η γραμμή ιστορίας του δεν πρόκειται να κερδίσει κάποια βραβεία. Αλλά αυτό που κάνει είναι να βελτιώσει τη διεπαφή και το συνολικό gameplay του πρωτοτύπου, και το μετατρέπει στο καλύτερο hack-n-slash στο iPad.

Η πιο βελτιωμένη περιοχή είναι οι ίδιες οι κλάσεις. Έχει ακόμα τις ίδιες τρεις κατηγορίες - Warrior, Rogue και Mage - αλλά μπορεί να ειδικευτεί τώρα σε ένα από τα δύο διαφορετικά μονοπάτια, που μας δίνει συνολικά έξι διαφορετικούς τρόπους για να παίξεις το παιχνίδι. Καλύτερα, οι δεξιότητες έχουν ανανεωθεί ώστε να μην είναι τόσο γενικές. Ας το παραδεχτούμε, το πρώτο δυσκολευόταν να αναμένουμε να γίνουμε μάγοι υψηλού επιπέδου, έτσι ώστε να μπορείτε να κάνετε ζημιές με έναν πυροβολητή αντί για έναν ηλεκτρικό μπουλόνι. Τώρα, θα έχετε πολλές δροσερές δεξιότητες και ικανότητες.

Μια άλλη σημαντική βελτίωση είναι η ίδια η διεπαφή. Δεν έχει αλλάξει δραστικά - εξακολουθείτε να έχετε μια οθόνη κινήσεων στην οθόνη και ένα σύνολο κουμπιών για ικανότητες - αλλά ολόκληρη η διεπαφή φαίνεται λίγο πιο ομαλή. Το μαξιλάρι κινήσεων βελτιώνεται ιδιαίτερα, διευκολύνοντας την πλοήγηση στο παιχνίδι.

Στην καρδιά του, το Dungeon Hunter II παραμένει ένα RPG δράσης με hack-n-slash. Αυτό που έχει κάνει η συνέχεια είναι να γίνει το καλύτερο hack-n-slash στο κατάστημα εφαρμογών.

Ελέγξτε όλες τις δεξιότητες κατηγορίας του Dungeon Hunter II .