Ένας οδηγός για τα Βασικά Παιχνίδια Βίντεο Ποδοσφαίρου

Συμβουλές και πληροφορίες για να τελειοποιήσετε το παιχνίδι σας

Είτε είστε παίκτης που θέλει να παίξει ένα νέο παιχνίδι ποδοσφαίρου, αλλά φοβάται ότι θα είναι πάρα πολύ δύσκολο ή ότι είχατε μια κακή εμπειρία στο παρελθόν είτε online είτε offline, αυτό είναι για σας.

Με τις συμβουλές και τις πληροφορίες που ακολουθούν, θα διαπιστώσετε ότι δεν είναι τόσο περίπλοκο όσο μαθαίνετε τα βασικά. Εκείνοι που δεν είναι νέοι στο ποδόσφαιρο μπορεί να βρουν ακόμη και μερικές χρήσιμες συμβουλές σε αυτό το άρθρο. Ας ετοιμαστούμε λοιπόν για το kickoff.

Πρώτα και δέκα στα παιχνίδια ποδοσφαίρου & # 39; Επιτυχία

Ακριβώς επειδή οι αθλητικοί τίτλοι γίνονται όλο και πιο περίπλοκοι, δεν σημαίνει ότι πρέπει να καταστήσετε δύσκολο τον εαυτό σας να κερδίσετε τη νίκη!
Τα αθλητικά παιχνίδια γίνονται όλο και πιο περίπλοκα και τώρα έχουν περισσότερα χαρακτηριστικά από ποτέ. Ενώ αυτό είναι υπέροχο, μην αφήνετε τα νέα χαρακτηριστικά να σας ξεγελάσουν. Το βασικό παιχνίδι είναι ακόμα το ίδιο όπως ήταν από το πρώτο παιχνίδι ποδοσφαίρου που έγινε ποτέ. Απλά πρέπει να ξέρετε πώς να διαβάσετε το αδίκημα και την άμυνα. Αυτό είναι σωστό, να τα διαβάσετε σαν ένα βιβλίο. Μπορεί να ακούγεται αδύνατο, αλλά υπάρχει ένας τρόπος για να μάθετε ακόμα και τα βασικά παιχνίδια και παίζετε σαν επαγγελματίας με λίγη πρακτική.

Απενεργοποιήστε αυτό το χαρακτηριστικό αυτόματης απόρριψης!
Το πρώτο πράγμα που οι περισσότεροι παίκτες προσπαθούν είναι ο εύκολος τρόπος. Δεν πειράζει αν το παιχνίδι είναι σε υπολογιστή, Xbox, PS2, GameCube ή φορητό υπολογιστή. Το Madden, για παράδειγμα, έχει έναν τρόπο βοήθειας. Οι παίκτες συνηθίζουν να παίζουν με αυτό και μετά να απογοητεύονται όταν παίζουν εναντίον ενός φίλου ή σε απευθείας σύνδεση. Πρώτη συμβουλή: απενεργοποιήστε οποιαδήποτε λειτουργία αυτόματης διέλευσης . Δεν θα μάθετε πώς να το κάνετε αν μπορείτε απλά να σπάσετε την μπάλα, να περιμένετε και στη συνέχεια να έχετε το AI να ρίξει την μπάλα για σας. Τώρα που είστε μόνοι σας περνώντας, ας ξεπεράσουμε τα βασικά στοιχεία των παιχνιδιών που περνούν.

Χρησιμοποιήστε τα βασικά παιχνίδια!
Τα βασικά παιχνίδια είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματικά από τα περίπλοκα. Ο λόγος είναι απλός. κανείς δεν το περιμένει. Χρησιμοποιήστε αυτό το πλεονέκτημα σας . Κατά τη διάρκεια της μάθησης, διαβάστε το εξώφυλλο του εγχειριδίου παιχνιδιών για να καλύψετε! Τώρα ας πάρουμε τα πρώτα επιθετικά παιχνίδια και συμβουλές. Τα περισσότερα παιχνίδια εκεί έξω έχουν τα ίδια παιχνίδια για να διαλέξετε. Παρόλο που φαίνεται διαφορετικό, είναι απλά φανταχτερά γραφικά και βελτιώσεις. Τα βασικά παιχνίδια δεν έχουν αλλάξει ποτέ και αυτό είναι ένα κλειδί για να είναι σε θέση να ανταγωνιστούν και να απολαύσουν το παιχνίδι ταυτόχρονα, ανεξάρτητα από το χρόνο που το παιχνίδι απελευθερώνεται. Έχετε κοντινά διαλείμματα, κανονικά και μακρά για να διαλέξετε. Ανεξάρτητα από το τι δείχνουν τα Xs και Os αυτά δεν θα αλλάξουν ποτέ στα βασικά παιχνίδια. Πρέπει να είστε σε θέση να διαβάσετε πρώτα τους δικούς σας παίκτες.

Πέρασμα - Στυλ Rookie

Η χρήση του σύντομου περάσματος είναι ένα αποτελεσματικό παιχνίδι μόλις κατακτήσει το χρονοδιάγραμμα!
Η διάταξη των κουμπιών είναι σχεδόν ίδια σε οποιοδήποτε παιχνίδι ή έκδοση. Το κουμπί " Α ", " Χ " ή " Πλατεία " αυξάνει τη μπάλα. Στη συνέχεια, τα εικονίδια θα εμφανιστούν πάνω από τους δέκτες σας, ο καθένας θα έχει ένα διαφορετικό κουμπί πάνω από αυτά. Αυτό αντιπροσωπεύει ποιο κουμπί θα περάσει τη μπάλα σε αυτά. Ας πάμε πέρα ​​από ένα σύντομο πέρασμα των 5-10 ναυπηγείων, ένα απλό αλλά αποτελεσματικό παιχνίδι. Επιλέγετε ένα περασμένο παιχνίδι με σύντομη γέφυρα. Τώρα, τα περισσότερα λάθη γίνονται όχι στην εκτέλεση του παιχνιδιού αλλά στο χρονοδιάγραμμα. Μια μεγάλη συμβουλή είναι να σπάσει η μπάλα σε πέντε και να περάσει στον παίκτη στη δεξιά πλευρά του πεδίου. Σημειώστε ότι αυτό δεν θα εγγυηθεί την επιτυχή ολοκλήρωση κάθε φορά . Θα διδάξει σε όποιον μάθει το παιχνίδι με το σωστό χρονοδιάγραμμα του παιχνιδιού και της υπεράσπισης, αλλά περισσότερο για αυτό αργότερα. Πρακτοποιήστε το ίδιο παιχνίδι μερικές φορές μέχρι να ολοκληρώσετε μερικά περάσματα και φαίνεται σχεδόν πάρα πολύ εύκολο.

Το πέρασμα γίνεται τόσο απλό που θα «διαβάσετε» την υπεράσπιση της υπεράσπισης!
Είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα δείτε την άκρη άμυνας στην μπάλα ή θα χάσετε τον δέκτη σας κατά ίντσες όταν το δοκιμάσετε πρώτα. Επίσης, γνωρίζετε ότι τα παιχνίδια έχουν τώρα κουμπιά ευαίσθητα στην πίεση. Αυτό σημαίνει απλώς ότι όσο περισσότερο κρατάτε το κουμπί διέλευσης, τόσο πιο δύσκολο θα είναι το ρίξιμο, προσθέτοντας ταχύτητα και απόσταση. Προς το παρόν, μετρήστε σε πέντε και αγγίξτε το κουμπί που ταιριάζει με το εικονίδιο στη δεξιά πλευρά του πεδίου. Ακούγεται πάρα πολύ απλά; Το μεγάλο μέρος του να γίνει αυτό είναι ότι θα βρεθείτε να διαβάζετε την άμυνα χωρίς να το γνωρίζετε. Την επόμενη φορά που θα έχεις την μπάλα να επαναλάβει όλα τα ίδια ακριβώς μόνο αυτή τη φορά να περάσει στους δέκτες σου στην αριστερή πλευρά του πεδίου. Φυσικά, βέβαια, θα βρεθείτε γύρω σας και αρχικά θα πετάξετε γρήγορα, αλλά με το χρόνο θα μάθετε πώς να χρησιμοποιήσετε αυτές τις κινήσεις προς όφελός σας.

Το πέρασμα είναι σπουδαίο, αλλά τι γίνεται με τα τρέχοντα πλάτη μου;

Τώρα που έχετε τα βασικά του σύντομου περάσματος, είναι ώρα να τρέξετε την μπάλα. Θυμηθείτε, αυτό μαθαίνει πώς να κάνετε τα βασικά . Ποτέ δεν θα περάσετε ή θα τρέξετε κάθε φορά, οπότε για να παραδώσετε τη μπάλα, θα χρησιμοποιήσετε και πάλι το κουμπί Pass, μόνο αυτή τη φορά δεν υπάρχει εικονίδιο. Εάν υπήρχε ένα εικονίδιο, θα ήταν ένα νεκρό giveaway. Μετά το κουδούνισμα, μετρήστε σε δύο και το τρέξιμο πίσω ή σφιχτό τέλος θα είναι εκεί ακριβώς.

Ανακατέψτε το, αλλάξτε το σύντομο παιχνίδι που περνάτε με τα χέρια.
Φυσικά, αυτό θα πάρει επίσης πρακτική. Μόλις εκτελέσετε πολλά παιχνίδια με επιτυχία, έχετε τώρα την σύντομη επίθεση προς τα κάτω. Στη συνέχεια θα αναμίξετε τα παιχνίδια. Μια καλή μέθοδος είναι να τρέξετε στην 1η θέση, να περάσετε στη δεύτερη και να τα αναμίξετε όσο συνεχίζετε να μαθαίνετε όλο και περισσότερο το παιχνίδι.

Ανάγνωση της Άμυνας - ο βασικός τρόπος

Τώρα αυτό θα ξεσπάσει μόνο την επιφάνεια του θέματος, αλλά θα σας διδάξει πώς να διαβάσετε την άμυνα. Είναι 1ος κάτω και η άμυνα είναι κοντά. Αυτό είναι ένα blitz ή μια πρόληψη άμυνας. Εάν βλέπετε τρία μπροστά και το υπόλοιπο στα πλάγια, αυτή είναι μια ζώνη ή περασμένη άμυνα. Τώρα δεν υπάρχει τρόπος να καλυφθεί πλήρως ένα άρθρο. Μαθαίνετε αργά και όταν βρεθείτε στο έδαφος, ξέρετε ότι ήταν μια αμυντική άμυνα και λειτούργησε.

Η πρακτική κάνει τέλεια!
Για άλλη μια φορά το χρονοδιάγραμμα μπαίνει στο παιχνίδι. Θα διαβάσετε τη βασική άμυνα και θα μάθετε να προσαρμόζετε εγκαίρως. Θα μάθετε ακόμη και πώς να διαβάσετε το σύνολο άμυνας όταν παίζετε online ή εναντίον ενός φίλου. Αυτό δεν θα είναι κάτι που μπορείτε να πάρετε σε μια νύχτα. Αυτές είναι μόνο συμβουλές και θα πρέπει να ασκηθούν. Το όλο θέμα είναι να σας δείξουμε ότι το παιχνίδι είναι ευκολότερο από ό, τι νομίζετε, αρκεί να έχετε τα βασικά στοιχεία κάτω. Από εδώ θα αρχίσετε να παίρνετε τα πιο περίπλοκα και προηγμένα παιχνίδια και σύνολα. Θυμηθείτε ότι η λέξη-κλειδί είναι πρακτική!

Βασικά στοιχεία αμυντικού παιχνιδιού

Αυτό θα ακούγεται σχεδόν πολύ απλό αλλά θα είναι χρήσιμο. τώρα ξέρετε πώς να διαβάσετε την υπεράσπιση. Εδώ είναι η συστροφή, ξέρετε επίσης πώς να διαβάσετε το αδίκημα? λειτουργεί σχεδόν με τον ίδιο τρόπο. Υπάρχουν σίγουρες διαφορές, αλλά ξέρετε αν το αδίκημα έχει εξαπλωθεί θα είναι ένα παιχνίδι που περνάει, φυσικά θα υπάρχουν κρυφά παιχνίδια που μοιάζουν με περασμένα παιχνίδια. Το θέμα είναι πάλι ότι μαθαίνετε αργά τα βασικά. Ψύχεται δεξιά; Είναι και μπορεί να είναι διασκέδαση χρειάζεται μόνο την πρακτική και τη σωστή σκέψη.

Τώρα θα θελήσετε να εκτελέσετε παιχνίδια blitz ενώ είστε στην άμυνα. Οι περισσότεροι παίκτες κάνουν το λάθος να αφήνουν τους παίκτες να ευθυγραμμίσουν τον τρόπο με τον οποίο ο υπολογιστής τις θέτει. Αν διαβάσετε το εγχειρίδιο παιχνιδιού, ξέρετε πώς να αλλάξετε ή να επισημάνετε έναν παίκτη και να τον μετακινήσετε πιο κοντά στη γραμμή. Κάνοντας αυτό θα δημιουργήσει σύγχυση ενάντια στο αδίκημα και να κάνει τις πιθανότητές σας να απολύσει τον στρατηγό καλύτερης. Ο ευκολότερος τρόπος να εξασκηθείτε αυτό είναι να δημιουργήσετε ένα παιχνίδι ενάντια στον υπολογιστή και να ασκήσετε διαφορετικές κινήσεις και βάρδιες. Για άλλη μια φορά η πρακτική είναι το θέμα και ενώ μπορεί να ακούγεται βαρετό, θα σας βοηθήσει να μάθετε το παιχνίδι γρηγορότερα από το να κερδίζετε χρόνο και χρόνο ξανά σε έναν φίλο ή σε απευθείας σύνδεση.

Περισσότερα ακολουθούν!

Τώρα που έχετε τα βασικά στοιχεία για αδίκημα και υπεράσπιση την επόμενη φορά θα καλύψουμε ειδικές ομάδες, κλοτσιές και πιο προηγμένα παιχνίδια. Ας ελπίσουμε ότι βλέπετε ότι τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια δεν είναι τόσο περίπλοκα όσο νομίζουν κάποιοι. Είναι σαν οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι, για παράδειγμα το σκάκι. Μπορείτε να μάθετε αρκετά για να παίξετε αλλά να είστε καλοί που πρέπει να εξασκηθείτε. Ενώ όλα εδώ είναι πολύ βασικά, λειτουργεί. Καλα να περνας.