Σύρετε την ανασκόπηση Shakes

Φέρνει όλα τα αγόρια στην αυλή

Μερικές φορές είναι τα απλούστερα παιχνίδια που αποδεικνύονται τα πιο απαιτητικά. Για παράδειγμα, τραβήξτε τα πλήκτρα Slide the Shakes. Η προσπάθεια δευτεροετών φοιτητών από την PrettyGreat της Αυστραλίας, Slide the Shakes είναι τόσο απλή όσο έρχονται. Οι παίκτες πρέπει απλώς να γλιστρήσουν ένα milkshake σε ένα συγκεκριμένο σημείο στο μπαρ, τραβώντας πίσω για να καθορίσουν τη δύναμη της διαφάνειας για να το προσγειώσουν σε αυτό το γλυκό σημείο.

Αλλά τίποτα δεν είναι τόσο εύκολο, έτσι;

Σύρετε τις ράμπες Shakes μέχρι την πρόκληση με πολλούς τρόπους. Τα πιο προφανή από αυτά συμβαίνουν στο πραγματικό gameplay. Τα επίπεδα σχεδιάζονται με πολλά εμπόδια για να προσαρμοστούν. Μερικές φορές αυτό σημαίνει ότι υπολογίζετε τη δύναμή σας να ανεβείτε ή να κατεβείτε σε κάθετο τμήμα της ράβδου. Άλλες φορές, αυτό σημαίνει να παίρνουμε παράγοντες σε διαφορετικές ουσίες όπως ολισθηρό πάγο και κολλώδες κόμμι. Θα χρειαστεί καν να μεταβείτε στα κενά, προσπαθώντας να πετάξετε με ασφάλεια σε ένα μετρητή στην αντίθετη πλευρά της οθόνης.

Ας το παραδεχτούμε: ο Tom Cruise ήταν εντυπωσιακός στο κοκτέιλ, αλλά δεν έχει τίποτα σε σας.

Έτσι είναι δύσκολο;

Ίσως "σκληρή" δεν είναι η σωστή λέξη, αλλά είναι σίγουρα δύσκολο. Η ολίσθηση του Shakes είναι πολύ συγχωριακή όταν πρόκειται να σας αφήσει να δοκιμάσετε τους στόχους ξανά και ξανά, αλλά έχει ένα πολύ έξυπνο τρόπο να τιμωρήσει τις χειρότερες απόπειρές σας. Κάθε επίπεδο χωρίζεται σε μια σειρά μικρότερων σταδίων και θα πρέπει να ολοκληρώσετε όλα αυτά χωρίς να σπάσετε το ποτήρι σας. Κάθε άλλη αποτυχία είναι ανεκτή, αλλά αν πάτε δεξιά από το τέλος του μπαρ, θα πρέπει να επανεκκινήσετε το επίπεδο στο πρώτο στάδιο. Και υπάρχουν πολλά στάδια όπου θα πάτε να χτυπάτε στο πάτωμα.

Για να επωφεληθείτε από αυτό, θα σας προσφέρουμε μερικές φορές τρεις δωρεάν δοκιμές σε μια σκηνή σε αντάλλαγμα για να παρακολουθήσετε μια διαφήμιση βίντεο. Είναι ένας έξυπνος τρόπος να κερδηθεί το παιχνίδι, και ενώ δεν μπορώ να βοηθήσω, αλλά βάλμαι λίγο, δεν νομίζω ότι έχω απορρίψει αυτήν την ευκαιρία ακόμα. Κάθε φορά που έρχεται η ευκαιρία για ένα τρίο ελεύθερων προσπαθειών, είναι συνήθως επειδή το χρειάζομαι.

Νομίζω ότι προτιμώ να πιείτε μιλκσέικ για να τα ολισθήσετε

Γιατί να μην κάνετε και τα δύο; Εκτός από την απελευθέρωση ενός νέου milkshake για να παίξει με κάθε πέντε επίπεδα, θα σας δοθεί μια συνταγή για το milkshake που προστίθεται σε μια συλλογή. Μια πραγματική, πραγματική συνταγή milkshake. Και ακούγονται νόστιμα. Από το Jelly Donut που κουνιέται σε φρουτώδη λιχουδιές (που φαίνονται πιο κοντά σε ένα λείο), η ομάδα στο PrettyGreat δεν είναι απλώς αρκετά μεγάλη για να κάνει παιχνίδια - είναι επίσης πολύ ωραία στην κουζίνα.

Αυτά τα ποτά δεν είναι απλώς μεγάλα στην πραγματική ζωή. Ενώ το στυλ τέχνης στο Slide the Shakes διατηρείται αρκετά χαμηλό κλειδί, η φυσική του παιχνιδιού βοηθά κάθε ρόφημα να ζωντανεύει. Καθώς σπρώχνετε το κούνημα σας κατά μήκος του πάγκου, μπορεί να δείτε το άχυρο του (ή το γαρνιτούρισμα του μπισκότου) να αναπηδήσει σε επαφή με τους ελιγμούς. Μερικές φορές θα πέσουν από το ποτό εντελώς. Και υπάρχουν μερικά πράγματα που προκαλούν το άγχος αρκετά, καθώς βλέπουμε το ποτό σας να τρεμοπαίζει σε γωνία 45 μοιρών, φοβισμένο ότι θα το δείτε να πέφτει και να προσέχει το περιεχόμενό του να χυθεί πάνω στο μπαρ.

Χρειάζεται να το παίξω;

Δεν υπάρχει τίποτα ιδιαίτερα πρωτοποριακό για το Slide the Shakes. Οι μηχανές τράβηγμα και πυρκαγιά είναι δημοφιλείς στο App Store από τις ημέρες των Angry Birds , και με στόχο ένα συγκεκριμένο σημείο είναι παρόμοιο με παιχνίδια γκολφ side-scrolling όπως το Desert Golfing ή το Golf Stickman. Και όμως υπάρχει κάτι ξεχωριστά αναζωογονητικό γι 'αυτό και δεν εννοώ μόνο τις συνταγές που έρχονται με αυτό.

Σύρετε τους τόνους Shakes κάτω από τις τιμές παραγωγής από την προηγούμενη προσπάθεια της PrettyGreat, Land Sliders, και σαν αποτέλεσμα είναι λίγο σαν ένα παθιασμένο πλευρικό έργο. Δεν θα εκπλαγούσαμε να ακούω ότι το Slide the Shakes είχε αποφοιτήσει από μια εσωτερική μαρμελάδα παιχνιδιού ή ήταν ένα σχέδιο κατοικίδιων ζώων που κάποιος είχε εξαντληθεί στον ελεύθερο χρόνο τους. Μερικές φορές, όμως, έργα με προέλευση όπως αυτά είναι αυτά που δίνουν τη μεγαλύτερη προσοχή. Και με κορυφαία σχεδίαση επιπέδου και έξυπνες κάρτες συνταγών που βρίσκονται σε ολόκληρη τη σειρά, το Slide the Shakes εμπίπτει εύκολα στην κατηγορία.

Αν ψάχνετε για μια νόστιμη πρόκληση (με ακόμα πιο νόστιμες ανταμοιβές), το Slide the Shakes είναι ένα παιχνίδι iPhone που αξίζει να το δείτε.

Η ολίσθηση του Shakes είναι διαθέσιμη στο App Store.