Αναθεώρηση: Επίσημος ενσύρματοι ελεγκτής της EA Sports

Α, ναι, ποδόσφαιρο, μια λέξη που μπορεί να είναι αρκετά φορτισμένη ανάλογα με το πώς το χρησιμοποιείτε και πού. Για παράδειγμα, την πρώτη φορά που είδα τον επίσημο EA Sports Football Club από την PDP, πίστευα ειλικρινά ότι ήταν ένας ειδικός ελεγκτής της σειράς ποδοσφαιρικών αγώνων της EA. Τότε είδα τα οικεία ασπρόμαυρα σημάδια που συνδέονται συνήθως με ένα διαφορετικό εμπορικό σήμα.

"Ω, περιμένετε, αυτό είναι πραγματικά για ποδόσφαιρο", σκέφτηκα.

Αυτός ο ήχος που ακούτε είναι το συλλογικό μέτωπο που χτυπάται από τους φίλους του ποδοσφαίρου έξω από χώρες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, ο Καναδάς, η Αυστραλία και η Ιαπωνία, όπου η λέξη "ποδόσφαιρο" σίγουρα δεν σημαίνει αμερικανικό ποδόσφαιρο. Γεια σου, μην με κατηγορείτε, κατηγορήστε εκείνους τους ανώτερους Βρετανούς τύπους που έφεραν τον όρο κάποτε στη δεκαετία του 1800. Και πάλι, δεν έχω πρόβλημα να κάνω ποδόσφαιρο "ποδόσφαιρο" ανάλογα με το ποιος μιλάω. Θέλω να πω, αν μιλάω με έναν Αμερικανό, σίγουρα χρησιμοποιώ ποδόσφαιρο για να αποφύγω τυχόν παρεξηγήσεις. Είναι όλα σχετικά με το περιβάλλον, τους ανθρώπους.

Αυτό με φέρνει πίσω στον επίσημο ενσύρματο ελεγκτή του PDP EA Sports Football για τον, αθλητισμό όπου βγάζεις μια μπάλα σε όλη τη γη και προσπαθείς να το βάλεις σε ένα δίχτυ. Ναι, παίρνω συνειδητή λέξη, βυθίζω. Ξέρεις τι? Στη δεύτερη σκέψη, θα χρησιμοποιήσω μόνο τη λέξη ποδόσφαιρο επειδή όλοι, ανεξάρτητα από την προτίμηση των λέξεων τους, θα ξέρουν τι μιλάω και δεν μπερδεύω. Ναι, έτσι για τον επίσημο ελεγκτή του ποδοσφαιρικού συλλόγου για το Xbox 360 και το PS3. Παρόλο που η PDP διαθέτει τη γραμμή των ελεγκτών προϋπολογισμού για το Xbox 360 και το PlayStation 3, ο ελεγκτής του Football Club μοιράζεται περισσότερα με τον επίσημο ελεγκτή Battlefield , ο οποίος έχει μεγαλύτερη αίσθηση και παρουσίαση από την τυπική προσφορά τρίτου μέρους. Σας κοιτάζω το Gamestop, του οποίου ο ελεγκτής του προϋπολογισμού βάζει πραγματικά το "b" στον προϋπολογισμό. Εάν σας παραδώσω ποτέ τον ελεγκτή όταν παίζουμε τοπικούς πολλούς παίκτες, οι πιθανότητες είναι ότι είτε δεν μπορώ να βρω τους άλλους ελεγκτές μου, δεν σας αρέσει ούτε εγώ ή εγώ, πραγματικά δεν σας αρέσει.

Αντίθετα, μπορώ να αφήσω τους φίλους να χρησιμοποιούν τον ελεγκτή του ποδοσφαιρικού συλλόγου χωρίς καμία τύψη. Heck, ακόμη και η συσκευασία έρχεται σε φαίνεται ωραία, δίνοντας την εντύπωση ότι δεν αγοράσατε αυτό το κορόιδο με την αλλαγή που απομείνατε κατά την κατάδυση καναπέ. Αν και ο σχεδιασμός είναι σίγουρα ένα προσωπικό πράγμα, προσωπικά μου αρέσει αρκετά η εμφάνιση αυτού του ελεγκτή. Για αρχάριους, μου αρέσει ο συνδυασμός του μαύρου και του λευκού και μου αρέσει επίσης η εμφάνιση των μπάλες ποδοσφαίρου και έτσι βρήκα την εμφάνιση του ελεγκτή αυτού ελκυστική. Η προσθήκη μικρών πινελιών όπως μοτίβα μπάλα ποδοσφαίρου και κουκκίδες στις αναλογικές μπαστούνια είναι ωραία επίσης. Μου άρεσε ιδιαίτερα η ομαλή αίσθηση της επιφάνειας του παιχνιδιού, που είναι αρκετά ευχάριστη στην αφή. Σχεδόν αισθάνεται θεραπευτική.

Η διάταξη κουμπιών είναι σχεδόν παρόμοια με τον κανονικό ελεγκτή Xbox 360, με εξαίρεση την τοποθέτηση του κουμπιού "Xbox". Για να βγάλει το δρόμο για το λογότυπο της EA, ο ελεγκτής μετακινεί το κουμπί του σπιτιού κάτω, κάτι που είναι περίεργο εάν συνηθίζετε να χρησιμοποιείτε ελεγκτές αποθεμάτων. Τα κουμπιά επίσης αισθάνονται ωραία για έναν ελεγκτή τρίτου μέρους, σε αντίθεση με τα κλικ που παίρνετε μερικές φορές από άλλους αντιπάλους τρίτων. Ενώ τα μπράτσα αντίχειρα βελτιώνονται σε σχέση με τον ελεγκτή Rock Candy ή ακόμα και τα πιο χαλαρά joystick του PS3, δεν αισθάνονται τόσο ωραία όσο οι ελεγκτές Xbox. Από την πλευρά συν, το κατεύθυνμα pad είναι καλύτερο από το d-pad της εφεδρικής κονσόλας Xbox, το οποίο πρέπει να είναι ένα από τα χειρότερα d-pads που έχω δει ποτέ σε έναν ελεγκτή αποθεμάτων. Εν τω μεταξύ, οι ενεργοποιητές ώμων αισθάνονται σαν σταυρός μεταξύ αυτών που χρησιμοποιούνται από τον ελεγκτή Xbox 360 και PS3. Δεν είναι τόσο ευνοϊκό για τους σκοπευτές ως τον εφεδρικό Xbox 360 ελεγκτή, αλλά λειτουργεί ωραίο για το παιχνίδι της FIFA 14. Τέλος, το αποσπώμενο καλώδιο είναι ωραίο για την αποτροπή της διακοπής του καλωδίου και της ακούσιας στρέψης της κονσόλας σας.

Συνολικά, ο επίσημος εν ενεργεία ελεγκτής του EA Sports Football Club είναι ένας σταθερός ελεγκτής τρίτου μέρους. Είναι λίγο ακριβό στα $ 49,99, ειδικά επειδή είναι ενσύρματο και δεν έρχεται με επιπλέον χαρακτηριστικά, όπως πρόσθετες επιλογές ελέγχου ή προγραμματιζόμενα κουμπιά. Στη συνέχεια, μπορείτε να το βρείτε φθηνότερα σε απευθείας σύνδεση αυτές τις μέρες σε μόλις $ 40 με ένα κομμάτι της αναζήτησης. Αν ψάχνετε για μια εναλλακτική λύση τρίτων με τον εφεδρικό PS3 ή Xbox 360 ελεγκτή, ωστόσο, τότε αυτό αξίζει ένα βλέμμα.

Τελική αξιολόγηση: 3,5 αστέρια από 5

Για περισσότερα άρθρα σχετικά με άλλα φορητά gadgets, ανατρέξτε στον διανομέα των άλλων συσκευών και εξαρτημάτων. Για κριτικές σχετικά με το παιχνίδι, ανατρέξτε στην ενότητα Portable Gaming and Apps .