Τι είναι ένα αρχείο ARF;

Πώς να ανοίξετε, να επεξεργαστείτε και να μετατρέψετε αρχεία ARF

Ένα αρκτικόλεξο για τη Σύνθετη μορφή εγγραφής, ένα αρχείο με την επέκταση αρχείου .ARF είναι ένα αρχείο WebEx Advanced Recording που λήφθηκε από την εφαρμογή διασκέψεων της Cisco WebEx. Αυτά τα αρχεία περιέχουν τα δεδομένα βίντεο που δημιουργούνται από την εγγραφή, καθώς και έναν πίνακα περιεχομένων, λίστα συμμετεχόντων και πολλά άλλα.

Τα αρχεία WRF (WebEx Recordings) είναι παρόμοια, αλλά αυτή η επέκταση αρχείου χρησιμοποιείται όταν η περίοδος WebEx καταγράφεται από το χρήστη, ενώ η επέκταση του αρχείου ARF προορίζεται για τις ληφθείσες εγγραφές.

Εάν πρέπει να κατεβάσετε την εγγραφή σας σε μορφή ARF, μεταβείτε στο My WebEx> My Files> My Recordings και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο More> Download δίπλα στην επιθυμητή παρουσίαση.

Σημείωση: Το ARF είναι επίσης ένα αρκτικόλεξο για κάποιους άλλους τεχνικούς όρους, αλλά καμία από αυτές δεν έχει καμία σχέση με τη μορφή αρχείου WebEx Advanced Recording. Αυτά περιλαμβάνουν το Αρχείο πόρων περιοχής, το αρχείο μητρώου αρχειοθέτησης και τη μορφή αυτόματης απάντησης.

Πώς να παίξετε αρχεία ARF

Το WebEx Network Recording Player της Cisco μπορεί να αναπαράγει ένα αρχείο ARF σε Windows και Mac. Η έκδοση των Windows του προγράμματος μεταφορτώνεται ως αρχείο MSI ενώ το αρχείο DMG προορίζεται για MacOS.

Αν έχετε πρόβλημα με το άνοιγμα του αρχείου ARF στο WebEx, ενδέχεται να εμφανιστεί ένα μήνυμα σφάλματος όπως "Άγνωστη μορφή αρχείου. Μπορείτε να ενημερώσετε το πρόγραμμα αναπαραγωγής εγγραφής δικτύου και να προσπαθήσετε ξανά". Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε την έκδοση της συσκευής αναπαραγωγής που μπορείτε να κάνετε λήψη με το λογαριασμό WebEx στο Κέντρο υποστήριξης> Υποστήριξη> Λήψεις> Εγγραφή και αναπαραγωγή ή στη σελίδα Βιβλιοθήκη .

Ανατρέξτε στο Κέντρο Βοήθειας της Cisco στις Συναντήσεις WebEx για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την αναπαραγωγή και τη μετατροπή των Εγγραφών WebEx.

Πώς να μετατρέψετε ένα αρχείο ARF

Το ARF είναι μια αρκετά συγκεκριμένη μορφή αρχείου που καθιστά πραγματικά δύσκολο να το χρησιμοποιήσετε σε άλλες εφαρμογές ή να φορτώσετε και να χρησιμοποιήσετε με online υπηρεσίες όπως το YouTube ή το Dropbox. Τι πρέπει να κάνετε για να πάρετε το αρχείο ARF σε μια κατάλληλη μορφή για τις περισσότερες άλλες εφαρμογές είναι να το μετατρέψετε σε μια δημοφιλής μορφή αρχείου βίντεο.

Ο δωρεάν WebEx Network Recording Player που συνδέεται παραπάνω μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μετατροπή του αρχείου ARF σε διαφορετική μορφή αρχείου βίντεο. Ανοίξτε το αρχείο ARF στο πρόγραμμα και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε την επιλογή Αρχείο> Μετατροπή μορφοποίησης για να επιλέξετε μεταξύ WMV , MP4 και SWF .

Δεδομένου ότι οι επιλογές μετατροπής είναι αρκετά περιορισμένες στο WebEx NRP, ίσως να θέλετε να εκτελέσετε το αρχείο που μετατράπηκε μέσω ενός μετατροπέα αρχείων βίντεο . Για να το κάνετε αυτό, πρώτα μετατρέψτε το με το NRP και στη συνέχεια τοποθετήστε το βίντεο που έχει μετατραπεί μέσω ενός μετατροπέα αρχείων βίντεο από αυτόν τον σύνδεσμο, ώστε να μπορείτε να αποθηκεύσετε το αρχείο ARF σε αρχεία AVI , MPG, MKV , MOV κ.λπ.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μορφή ARF

Η μορφή αρχείου WebEx Advanced Recording μπορεί να αποθηκεύσει έως και 24 ώρες βίντεο σε ένα αρχείο.

Τα αρχεία ARF που περιέχουν βίντεο μπορεί να φτάνουν τα 250 MB για κάθε ώρα του χρόνου εγγραφής, ενώ αυτά που δεν έχουν περιεχόμενο βίντεο είναι συνήθως αρκετά μικρά σε περίπου 15-40 MB ανά ώρα του χρόνου συνάντησης.

Ακόμα δεν μπορείτε να ανοίξετε το αρχείο σας;

Ορισμένες μορφές αρχείων μοιάζουν πάρα πολύ, σαν να χρησιμοποιούν τα γράμματα επέκτασης αρχείου "ARF" όταν πραγματικά δεν το κάνουν. Αυτό μπορεί να είναι πραγματικά σύγχυση όταν διαπιστώσετε ότι το αρχείο που έχετε δεν ανοίγει με τα προγράμματα που νομίζετε ότι θα πρέπει να λειτουργήσει. Είναι καλύτερο να ελέγξετε ξανά την επέκταση αρχείου για να βεβαιωθείτε ότι διαβάζει το αρχείο .ARF.

Είναι συνηθισμένο ότι δύο διαφορετικές μορφές αρχείων δεν ανοίγουν με τα ίδια προγράμματα. Έτσι, εάν έχετε ένα αρχείο που δεν είναι πραγματικά ένα αρχείο ARF, πιθανότατα δεν θα λειτουργήσει με το λογισμικό που αναφέρεται σε αυτή τη σελίδα αφού δεν σχετίζεται πραγματικά με το WebEx.

Για παράδειγμα, η μορφή αρχείου Attribute-Relationship χρησιμοποιεί την επέκταση αρχείου ARFF αλλά δεν έχει καμία σχέση με το WebEx. Αντ 'αυτού λειτουργεί με την εφαρμογή εκμάθησης μηχανών Weka.

Τα αρχεία ARR δεν είναι αρχεία WebEx, αλλά τα αρχεία Amber Graphic, τα αρχεία MultiMedia Fusion Array ή τα αρχεία Project Advanced RAR Password Recovery Project. Αν δοκιμάσατε να ανοίξετε ένα από αυτά τα αρχεία με το WebEx, θα διαπιστώσετε γρήγορα ότι το πρόγραμμα δεν έχει ιδέα για το τι θα κάνει με τα δεδομένα.

Τα αρχεία με την επέκταση αρχείου ARY , ASF και RAF είναι μερικά άλλα παραδείγματα.