Οι κορυφαίοι τρόποι προσαρμογής του Smartwatch σας

Οι καλύτερες επιλογές, μαζί με το κορυφαίο λογισμικό και hardware Tweaks

Όταν ξοδεύετε μερικές εκατοντάδες δολάρια σε μια συσκευή που κάθεται στον καρπό σας, είναι λογικό να θέλετε να αντικατοπτρίζει το στυλ σας. Εάν βρίσκεστε επί του παρόντος στο κυνήγι ενός smartwatch που ταιριάζει στις ανάγκες σας ή ψάχνετε τρόπους για να τζαζ μέχρι το φορετό σας μόλις βγείτε από το κουτί, συνεχίστε να διαβάζετε. Θα περάσω μερικές από τις καλύτερες επιλογές smartwatch όσον αφορά την προσαρμογή και θα ρίξω μια ματιά σε μερικούς από τους κορυφαίους τρόπους - από το ρολόι λογισμικού που βλέπει σε εναλλάξιμες ζώνες ρολογιών - για να προσθέσετε τη δική σας προσωπική επαφή στην τεχνολογία σας.

ΟΙ ΥΨΗΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ SMARTWATCHES

Όταν πρόκειται για εναλλάξιμες ζώνες ρολογιών ή ιμάντες και διαφορετικά υλικά, δεν δημιουργούνται όλα τα smartwatches ίσα. Τα παρακάτω προϊόντα είναι ιδιαίτερα καλές επιλογές για όσους θέλουν κάτι πιο ξεχωριστό από το σχεδιασμό των cookie-cutter.

Σημειώστε ότι αυτά είναι μόνο μια χούφτα από τις πολλές καλές προσαρμόσιμες επιλογές smartwatch. Άλλα προϊόντα, όπως αυτά της Pebble και της Samsung , έρχονται με μια ποικιλία επιλογών χρώματος και μπάντας, οπότε φροντίστε να εξετάσετε το εύρος τιμών, το στυλ και άλλους παράγοντες πριν κάνετε μια αγορά.

Το Apple Watch - φορητό από την Apple προσφέρει μια ποικιλία επιλογών προσαρμογής, ξεκινώντας από το περίβλημα. Επιλέξτε από ασημένιο ανοξείδωτο ατσάλι, χώρο από μαύρο ανοξείδωτο χάλυβα, χρυσό αλουμίνιο, ροζ χρυσό αλουμίνιο, ασημί αλουμίνιο και περιβλήματα Grey Space αλουμινίου Αφού αποφασίσετε για μια επιλογή περιβλήματος, έχετε την επιλογή του μεγέθους της μπάντας και του σχεδιασμού. Με την πρόσφατη ανακοίνωση νέων υφασμένων ιμάντων από νάιλον και επιπρόσθετων χρωμάτων για το δέρμα, τις καουτσούκ μπάντες Sport & Milanese Loop από ανοξείδωτο χάλυβα, υπάρχουν περισσότερες επιλογές από ποτέ. Το Apple Watch ξεκινάει από 299 δολάρια για την αρχική έκδοση Sport και ορισμένες επιλογές προσαρμογής μπορεί να χτυπήσουν την τιμή αυτή.

Το Motorola Moto 360 - Το Moto 360 Android Wear smartwatch από τη Motorola είναι από καιρό ξεχωριστό για την στρογγυλή του προβολή και η συσκευή είναι λίγο πολύ συνώνυμη με την προσαρμογή. Όπως και με το smartphone Moto X της εταιρείας, το Moto 360 μπορεί να σας μεταφέρει με μια μεγάλη ποικιλία συνδυασμών χρωμάτων. Επιλέξτε από μια ποικιλία μεγεθών περιβλήματος ρολογιών, στη συνέχεια επιλέξτε από τρεις διαφορετικές επιλογές κατόπτρων (και προσθέστε ακόμη και ένα τεχνητό φινίρισμα, αν το επιθυμείτε). Άλλα προσαρμόσιμα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την περίπτωση, το συγκρότημα και το ρολόι. Το Moto 360 ξεκινά από $ 299.

Huawei Watch - Όπως το Moto 360, το ρολόι Huawei παρακολουθεί ένα κυκλικό πρόσωπο ρολογιών, που σημαίνει ότι μοιάζει περισσότερο με ένα παραδοσιακό ρολόι παρά με ένα κομμάτι της τεχνολογίας. Με βάση το ποιο από τα πολλά σχέδια που επιλέγετε, αυτό το φορεμένο μπορεί να φαίνεται χαμηλό (με το μοντέλο από ανοξείδωτο ατσάλι που συνδυάζεται με δερμάτινο ιμάντα, ξεκινώντας από $ 350) ή εξελιγμένο (με το λαμπρό μοντέλο Huawei Watch Jewel με ανοξείδωτο ατσάλι, $ 599).

Αξίζει να αναφέρουμε: Blockwatch Smartwatch - Αν και αυτή τη στιγμή είναι μόνο για προ-παραγγελία, το Smartwatch Blocks αξίζει να αναφερθεί λόγω του ιδιαίτερα αρθρωτού (και κατά συνέπεια προσαρμόσιμου) σχεδίου. Επιλέξτε ένα χρώμα και, στη συνέχεια, προσθέστε μονάδες όπως τσιπ NFC για κινητές πληρωμές, επιπλέον μπαταρία και οθόνη παρακολούθησης καρδιακού ρυθμού. Πρόκειται για μια καινοτόμο προσέγγιση αυτής της κατηγορίας που φοριέται και ενώ η προσαρμογή αφορά περισσότερο τη λειτουργικότητα από την εμφάνιση, αξίζει να εξεταστεί ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Για τις παραγγελίες που πραγματοποιούνται μέσω του ιστότοπου Blocks, το smartwatch φαίνεται να ξεκινά από $ 330, με επιπλέον χρέωση 35 $ για την προσθήκη άλλης ενότητας (μόνο τέσσερα συμπεριλαμβάνονται στην τιμή βάσης).

ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΥΛΙΚΩΝ

Υποθέτοντας ότι έχετε ήδη εγκατασταθεί σε ένα smartwatch και εξακολουθείτε να ψάχνετε τρόπους για να προσθέσετε κάποια προσωπικότητα στη συσκευή, οι προσαρμογές υλικού είναι πιθανόν η πρώτη θέση που θα δείτε. Η κύρια επιλογή σας είναι να αντικαταστήσετε τη ζώνη ρολογιών σας - η οποία μπορεί να είναι εύκολη ή λίγο προκλητική, ανάλογα με το συγκεκριμένο φορετό προϊόν που έχετε στην κατοχή σας.

Το ρολόι της Apple

Για παράδειγμα, εάν αγοράσατε το Apple Watch Sport με την καουτσούκ Sport μπάντα, ίσως ψάχνετε για ένα σχέδιο λουριού που είναι λίγο πιο φτηνό. Θα μπορούσατε να επιλέξετε τη ζώνη από ανοξείδωτο ατσάλι Milanese Loop (που διατίθεται τώρα σε ασημί και Space Black), το λουράκι Classic Buckle από δέρμα μοσχαριού ή το λουρί δέρματος. Όλες αυτές οι επιλογές αρχίζουν $ 149 όταν αγοράζονται μεμονωμένα.

Χαλίκι

Με τις ταινίες ρολόι Pebble, εν τω μεταξύ, η διαδικασία είναι λίγο λιγότερο τυποποιημένη - αν και ακόμα αρκετά απλή. Μπορείτε να αγοράσετε ιμάντες για τα διάφορα μοντέλα Pebble smartwatch ξεκινώντας από $ 29 ανά τεμάχιο, αλλά οποιαδήποτε μπάντα ρολογιών 22mm θα κάνει. Περάστε λίγο χρόνο με την περιήγηση στο Amazon και σε άλλους ιστότοπους και είστε σίγουροι ότι θα βρείτε κάτι που τραβάει το μάτι σας. Απλά σημειώστε ότι θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ένα μικρό κατσαβίδι για να κάνετε το διακόπτη.

Συσκευές Android Wear

Με τα περισσότερα smartwatches που λειτουργούν με Android Wear, καθώς και με τα προαναφερθέντα ρολόγια Pebble, οποιαδήποτε μπάντα ρολογιών 22mm θα πρέπει να λειτουργεί. Εάν δεν είστε σίγουροι αν ένας συγκεκριμένος ιμάντας ρολογιών είναι συμβατός με το φορετό σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε ζητήσει από τον έμπορο λιανικής για περισσότερες πληροφορίες.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Δυστυχώς, η απενεργοποίηση της ζώνης ρολογιών ή του ιμάντα παρακολούθησης είναι περίπου όσο μπορείτε να κάνετε όταν πρόκειται για την προσαρμογή ενός smartwatch από άποψη υλικού - εκτός αν θέλετε να ξεκινήσετε από το μηδέν και να αγοράσετε ένα νέο προϊόν με περίβλημα διαφορετικού χρώματος, το οποίο πιθανώς δεν είναι καλή ιδέα.

Για να αποφύγετε τη λύπη της αγοράς smartwatch σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει ένα σχέδιο που θα θέλετε να φορέσετε μέρα και μέρα έξω. Επωφεληθείτε από ηλεκτρονικά εργαλεία όπως η διαδραστική γκάμα προσαρμογών της Apple για το Apple Watch και το πρόγραμμα προσαρμογής Moto 360 και σκεφτείτε να δοκιμάσετε ένα smartwatch αυτοπροσώπως πριν κάνετε την αγορά.

Τούτου λεχθέντος, το υλικό είναι μόνο το ήμισυ της εξίσωσης. Τα τσιμπήματα λογισμικού, όπως η εναλλαγή του ψηφιακού προσώπου ρολογιών και η αφαίρεση και προσθήκη εφαρμογών, μπορούν να κάνουν μια τεράστια διαφορά τόσο στην εμφάνιση όσο και στην αίσθηση - για να μην αναφέρουμε την καθημερινή εμπειρία του χρήστη - του smartwatch σας. Διαβάστε παρακάτω για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις προσαρμογές λογισμικού.

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Δεν μπορείτε να κερδίσετε μια απλή λήψη όταν πρόκειται για δωρεάν τρόπους για να αλλάξετε το smartwatch σας. Προχωρήστε στο κατάλληλο κατάστημα εφαρμογών για το smartwatch σας και αναζητήστε πρόσωπα ρολογιών - θα εκπλαγείτε με το πόσες ποικίλες, αισθητικά ευχάριστες επιλογές είναι διαθέσιμες. Παρακάτω, θα περιγράψω τη βασική διαδικασία για την αλλαγή του προσώπου του ρολογιού σας με διαφορετικά προϊόντα μαζί με άλλους τρόπους για να φτιάξετε τις δικές σας συσκευές με τσιμπήματα λογισμικού.

Το ρολόι της Apple

Ενώ η Apple αυτή τη στιγμή δεν υποστηρίζει πρόσωπα ρολογιών τρίτων, μπορείτε να αλλάξετε την εικόνα στην οθόνη της συσκευής σας σε διάφορες προρυθμισμένες επιλογές. Δείτε αυτήν την ανάρτηση για μια βήμα προς βήμα στο πώς να το επιτύχει αυτό. Από την άλλη, η μικρή επιλογή των προσώπων ρολογιών της Apple μπορεί να προσαρμοστεί στις αποκαλούμενες επιπλοκές, όπως η προσθήκη πληροφοριών για τις καιρικές συνθήκες ή οι τρέχουσες τιμές των μετοχών. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο πρόσωπο ρολογιού χρησιμοποιώντας φωτογραφίες που είναι αποθηκευμένες στο iPhone σας.

Χαλίκι

Σε αντίθεση με τα προϊόντα Apple Watch, τα προϊόντα Pebble λειτουργούν με πρόσωπα ρολογιών τρίτων και θα βρείτε πολλές επιλογές από το κατάστημα εφαρμογών. Οι επιλογές ποικίλουν ανάλογα με τα σχέδια που μιμούνται τα αναλογικά πρόσωπα ρολογιών σε αυτά που επισημαίνουν τον τρέχοντα καιρό και ακόμη και τις διεπαφές στυλ παιχνιδιού.

Android Wear

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε από έναν τόνο επιλογών smartwatch από τρίτους όταν έχετε στην κατοχή σας συσκευές Android Wear. Όπως τονίζεται σε αυτό το slideshow , υπάρχουν κάποιες υπέροχες επιλογές από μάρκες όπως η Melissa Joy Manning, η MANGO και η Y-3 Yohji Yamamoto.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Μην ξεχάσετε να κάνετε μια βαθιά κατάδυση στο μενού ρυθμίσεων του smartwatch. Εδώ θα βρείτε πολλές επιλογές για προσαρμογές λογισμικού, από τον τρόπο με τον οποίο λαμβάνετε ειδοποιήσεις για την προβολή της φωτεινότητας και του ήχου. Παρόλο που αυτά τα χαρακτηριστικά μπορεί να φαίνονται ασήμαντα, ο χρόνος για να τα τσιμπήσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας μπορεί τελικά να οδηγήσει σε ένα προϊόν που είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας. Και, τελικά, αυτό είναι το σημείο της προσαρμογής του smartwatch σας στην πρώτη θέση!