Συνδέστε τους λογαριασμούς άμεσων μηνυμάτων σας με ένα IM με πολλά πρωτόκολλα

Συνομιλία με πολλούς λογαριασμούς άμεσων μηνυμάτων σχετικά με τα μηνύματα πολλών πρωτοκόλλων

Ενώ οι πελάτες IM με πρωτόκολλο προσφοράς προσφέρουν περιορισμένη πρόσβαση σε μια ενιαία υπηρεσία, οι δυνατότητες είναι πολύ ευρύτερες με τους ΙΜ πολλών πρωτοκόλλων που καλύπτονται εδώ.

Όπως υποδηλώνει το όνομα, οι πελάτες IM με πολλαπλά πρωτόκολλα επιτρέπουν στους χρήστες να συνδέουν πολλούς από τους διαφορετικούς λογαριασμούς άμεσων μηνυμάτων σας χρησιμοποιώντας έναν μόνο πελάτη συνομιλίας. Το τελικό αποτέλεσμα είναι μια πιο αποτελεσματική και συγκεντρωτική εμπειρία άμεσης συνομιλίας με διαχειριστές πολλών πρωτοκόλλων από τη χρήση πολλών πελατών IM ταυτόχρονα.

Ψάχνετε για ένα μεγάλο IM με πολλαπλά πρωτόκολλα ; Ελέγξτε τους καταπληκτικούς αγγελιοφόρους παρακάτω:

Adium

Για χρήστες Mac, το Adium είναι σχεδόν η ομόφωνη επιλογή για πρόσβαση σε ΙΜ πολλαπλών πρωτοκόλλων σε επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστές Mac. Η καθαρή διασύνδεση και ο σχεδιασμός της Adium και η αποδοτική λειτουργικότητά της καθιστούν το πρόγραμμα-πελάτη IM για χρήστες Mac. Περισσότερο "

Digsby

Ένας από τους πιο δημοφιλείς διαχειριστές πολλών πρωτοκόλλων, ο Digsby είναι διαθέσιμος για Mac, Windows και Linux. Το Digsby είναι κάτι περισσότερο από ένα IM με πολλά πρωτόκολλα. συνδέει τους χρήστες όχι μόνο με τις υπηρεσίες άμεσων μηνυμάτων, αλλά και με τα κοινωνικά δίκτυα και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Περισσότερο "

Miranda IM

Με απλό σχεδιασμό και εύκολο στη χρήση, ο Miranda IM είναι ένας συμπαγής πελάτης IM με πολλαπλά πρωτόκολλα που υποστηρίζει AIM, Gadu-Gadu, ICQ, Jabber και πολλά άλλα χωρίς κουδούνια και σφυρίγματα. Ένα μεγάλο client-πελάτη IM για χρήστες που χρειάζονται μόνο δυνατότητες IM. Κυκλοφόρησε υπό την άδεια GNU GPL. Περισσότερο "

Nimbuzz

Χρεώνεται ως "ο καλύτερος άμεσος αγγελιοφόρος στον κόσμο", ο Nimbuzz είναι τολμηρός αλλά απλός στο σχεδιασμό και τη χρήση. Το Nimbuzz είναι ένας δημοφιλής πελάτης IM με πολλά πρωτόκολλα και εφαρμογή VoIP / PC-to-Phone, προσφέροντας στους χρήστες πρόσβαση σε πολλές δημοφιλείς υπηρεσίες άμεσων μηνυμάτων, εκτός από το Facebook και το Twitter. Διατίθεται επίσης για Mac. Περισσότερο "

Γλωσσικό κατασκεύασμα

Σχεδόν άψογο και τολμούν να πω διασκέδαση στη χρήση, ο Pidgin είναι ένας άλλος απλός πελάτης IM που έχει κυκλοφορήσει κάτω από την άδεια GNU GPL. Με τις δεκάδες προσθήκες που είναι διαθέσιμες, οι χρήστες μπορούν να προσωποποιήσουν το IM τους, όπως κρίνουν κατάλληλο με την Pidgin. Απίστευτα απλή! Περισσότερο "

Τρίλιαν

Ένας από τους πρώτους πελάτες IM με πολλαπλά πρωτόκολλα, ο Trillian εξακολουθεί να είναι ένας από τους καλύτερους διαχειριστές IM στον κλάδο. Με το νέο Trillian Astra, οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν με φίλους σε πελάτες IM, κοινωνικά δίκτυα και πολλά άλλα. Ελέγξτε το Trillian Astra για μια πολύχρωμη, σχεδόν τέλεια εμπειρία συνομιλίας. Περισσότερο "