Το πικάπ Onkyo CP-1050 - Πρώτη ματιά

Ημερομηνία αναφοράς: 03/19/2015
Πώς ακούτε μουσική; Φυσικά, αυτές τις μέρες, η απάντηση φαίνεται να είναι αρκετά προφανής - ανάμεσα στο iPod, το iPhone, το τηλέφωνο Android και σε μια σειρά άλλων φορητών συσκευών streaming media, φαίνεται ότι ο καθένας έχει πρόσβαση στη μουσική από το διαδίκτυο. Στην πραγματικότητα, η ροή μουσικής έχει ξεπεράσει τελικά τις πωλήσεις φυσικών CD.

Ωστόσο, δεν είναι όλη η ιστορία. Μαζί με τη δημοτικότητα της μουσικής ροής, ένας παλιός τρόπος να ακούτε μουσική έχει βιώσει μια αναγέννηση τα τελευταία χρόνια, το ρεκόρ βινυλίου .

Ως αποτέλεσμα, η ζήτηση περιστρεφόμενων πινάκων και κασέτας φωνο έχουν αυξηθεί, καθώς η παλαιότερη γενεά ανακαλύπτει εκ νέου τα αρχεία που κάποτε ρίχτηκαν στο ντουλάπι και πολλοί από τη νεότερη γενιά ανακάλυψαν έναν εναλλακτικό τρόπο να απολαμβάνουν μουσική που ακούγεται καλύτερα από αυτά τα συμπιεσμένα MP3 αν και υπήρξε μια τρέχουσα συζήτηση για το αν τα αρχεία βινυλίου ακούγονται καλύτερα από τα CD).

Ωστόσο, αν είστε παλιοί ή νέοι, αν ψάχνετε για ένα πικάπ για να παίξετε το βινύλιο σας, ο Onkyo μόλις ανακοίνωσε το νέο πικάπ για το 2015, το CP-1050.

Το CP-1050 είναι ένα περιστρεφόμενο δίσκο άμεσης κίνησης με κινητήρα DC χωρίς ψήκτρες και έλεγχο Quartz-Lock για ακριβή έλεγχο της ταχύτητας και για τις LP 1/3 rpm και για τις εγγραφές 45 rpm.

Η πιατέλα των 12 ιντσών είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο Die cast casting και το περίβλημα είναι κατασκευασμένο από μεμβράνη Medium Density Fiberboard για αντοχή.

Ο παρεχόμενος βραχίονας τόνου διαθέτει σχεδιασμό σχήματος "S" και μπορεί να φιλοξενήσει το παρεχόμενο συγκρότημα κασέτας μαγνητικής κίνησης , καθώς και πολλές κασέτες plug-in μετά την αγορά.

Για να ενσωματώσετε το CP-1050 στο σύστημα ήχου ή οικιακού κινηματογράφου, πρέπει να διαθέτετε δέκτη στερεοφωνικού ή οικιακού κινηματογράφου με παραδοσιακές εισόδους phono (για λέξεις, αναλογικές συνδέσεις τύπου RCA αριστερά και δεξιά σε συνδυασμό με φωτο γείωση).

Εάν δεν διαθέτετε παραδοσιακή είσοδο phono στο σύστημά σας (σπάνια σε νεότερους στερεοφωνικούς δέκτες και δέκτες οικιακού κινηματογράφου), ο εναλλακτικός τρόπος είναι να αγοράσετε έναν εξωτερικό προενίσχυση phono που τοποθετείται ανάμεσα στον περιστρεφόμενο δίσκο και το σύστημά σας.

Επίσης, είναι σημαντικό να επισημάνετε ότι το CP-1050 δεν διαθέτει έξοδο USB για απευθείας σύνδεση με υπολογιστή για ψηφιοποίηση μουσικού περιεχομένου από το πικάπ στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας ή για εγγραφή σε CD.

Από την άλλη πλευρά, εάν ενσωματώσετε το CP-1050 σε ένα σύστημα που περιλαμβάνει δέκτη οικιακού κινηματογράφου, έχετε όχι μόνο την επιλογή να ακούτε τα κλασσικά (και νέα) βινύλια σας στο κλασικό στερεοφωνικό δίκανα κανάλια, αλλά μπορείτε Επίσης, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις λειτουργίες επεξεργασίας surround ήχου, όπως Dolby Prologic II , IIx , DTS Neo: 6 , ή ενσωματωμένες λειτουργίες DSP για να φέρετε ζωντανό το βινύλιο σας σε μια πιο συναρπαστική εμπειρία ακρόασης.

Επίσημη σελίδα προϊόντος