Πώς να επικοινωνήσετε με το Yahoo για πληροφορίες υποστήριξης

Λάβετε βοήθεια από την Υποστήριξη του Yahoo όταν αντιμετωπίζετε πρόβλημα Mail

Όταν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με το Yahoo Mail , αλλά τα έγγραφα βοήθειας της Yahoo δεν βοηθούν, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Yahoo Support για βοήθεια.

Ανεξάρτητα από το θέμα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Yahoo για αυτό, και η εταιρεία θα συνεργαστεί μαζί σας για την επίλυση του προβλήματος. Πριν κάνετε αυτό το βήμα, δοκιμάστε να αναπαράγετε το πρόβλημα επαναλαμβάνοντας τα ίδια βήματα. Ίσως το πρόβλημα ήταν απλώς ένα τρελό και δεν θα επαναληφθεί.

Εάν παρουσιαστεί το πρόβλημα όταν επαναλαμβάνετε τα βήματα, είτε πρόκειται για μπερδεμένο μήνυμα, για μηνύματα που λείπουν ή για τα οποία δεν μπορείτε πλέον να σύρετε εικόνες, είναι καιρός να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη του Yahoo Mail. Έχετε αρκετές επιλογές.

Πώς να επικοινωνήσετε με το Yahoo

Η Yahoo έχει μερικά διαφορετικά σημεία επαφής όπου μπορείτε να φτάσετε στην ομάδα υποστήριξής της. Μπορείτε να αναζητήσετε βοήθεια μέσω του Twitter ή του Facebook αν πάτε στο @YahooCare ή το YahooCustomerCare, αντίστοιχα.

Εάν προτιμάτε να επικοινωνήσετε με το Yahoo μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να εισαγάγετε ένα αίτημα υποστήριξης:

  1. Μεταβείτε στην οθόνη Βοήθειας Yahoo σε ένα πρόγραμμα περιήγησης.
  2. Κάντε κλικ στην καρτέλα Αλληλογραφία ( Mail ) στην κορυφή αυτής της σελίδας για να αποκτήσετε πρόσβαση στις επιλογές υποστήριξης του Yahoo Mail.
  3. Από το αναπτυσσόμενο μενού στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης, επιλέξτε το προϊόν Yahoo Mail που σας προκαλεί πρόβλημα. Η επιλογή περιλαμβάνει την εφαρμογή Αλληλογραφία για Android , εφαρμογή Mail για iOS , Mail for Desktop , Mobile Mail ή New Mail for Desktop .
  4. Στην περιοχή Αναζήτηση με θέμα , επιλέξτε το θέμα που ταιριάζει καλύτερα με τον λόγο σας για επικοινωνία με την Υποστήριξη του Yahoo.
  5. Αν δεν μπορείτε να βρείτε την απάντησή σας εκεί, επιλέξτε Mail for Desktop από το αναπτυσσόμενο μενού.
  6. Στη δεξιά πλευρά της οθόνης Υποστήριξη Yahoo, κάντε κλικ στο Εργαλείο γρήγορης διόρθωσης αλληλογραφίας για να εκτελέσετε το Yahoo μια σάρωση στο λογαριασμό σας .
  7. Στην οθόνη που ανοίγει, κάντε κλικ στο κουμπί Μετάβαση στο εργαλείο γρήγορης διόρθωσης Yahoo Mail .
  8. Εισαγάγετε το αναγνωριστικό Yahoo στο πεδίο που παρέχεται στο επάνω μέρος της οθόνης, αν δεν έχει ήδη καταχωρηθεί εκεί.
  9. Επιλέξτε το πρόβλημα που έχετε από το αναπτυσσόμενο μενού.
  10. Εισαγάγετε μια διαφορετική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (όχι τη διεύθυνση αλληλογραφίας του Yahoo με την οποία έχετε προβλήματα) στο πλαίσιο Εναλλακτικού μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου .
  11. Στο επόμενο πλαίσιο κειμένου, δώστε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση.
  1. Πληκτρολογήστε τον κώδικα που βλέπετε στο πλαίσιο CAPTCHA .
  2. Κάντε κλικ στην επιλογή Δημιουργία αιτήματος για να δώσετε εντολή στη Υποστήριξη Yahoo για να σαρώσετε το λογαριασμό σας για προβλήματα.

Ελέγξτε το λογαριασμό email που δώσατε στο Yahoo για μια περίληψη των ευρημάτων του Yahoo. Μπορεί να περιλαμβάνει βήματα για να ακολουθήσετε για να λύσετε το πρόβλημα. Η όλη διαδικασία μπορεί να διαρκέσει από δύο έως 24 ώρες.

Εάν έχετε μια απλή ερώτηση και δεν θέλετε να περιμένετε μια πλήρη σάρωση του λογαριασμού σας Yahoo Mail, κάντε κλικ στο κουμπί Επικοινωνία ή Yahoo Βοήθεια Κοινότητα στην οθόνη Βοήθεια Yahoo κάτω από την καρτέλα Αλληλογραφία.

Προειδοποίηση: Σύμφωνα με το Yahoo, αν δείτε έναν αριθμό εξυπηρέτησης πελατών Yahoo που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο, δεν είναι για την υποστήριξη του Yahoo. Η κλήση μπορεί να οδηγήσει σε αίτημα για πληροφορίες πιστωτικής κάρτας, τραπεζικού λογαριασμού ή σύνδεσης. Μην δίνετε αυτές τις πληροφορίες και κλείνετε. Η υποστήριξη από το Yahoo είναι δωρεάν.