Τα 50 πιο δημοφιλή Yahoo! Mail Συμβουλές, Κόλπα και Tutorials

Βρείτε τις πιο δημοφιλείς συμβουλές για το Yahoo! Απευθυνθείτε εδώ σε ένα μέρος.

Είναι το Δημοφιλές Χρήσιμο;

Οι άνθρωποι ψήφισαν. Μπορείτε να αποκομίσουν τα οφέλη των προσπαθειών τους τώρα και να επωφεληθούν από το πιο δημοφιλές Yahoo! Συμβουλές αλληλογραφίας, κόλπα και μαθήματα αμέσως. Συνεχίστε αν είστε έτοιμοι να σκάψετε βαθύτερα:

01 από 50

Πώς να διαγράψετε το Yahoo! Λογαριασμός αλληλογραφίας

Λογότυπο Yahoo. © Eric Miraglia; CC BY-NC-SA 2.0

Μπορείτε να τερματίσετε και να κλείσετε το Yahoo! Λογαριασμός αλληλογραφίας, διαγράψτε όλα τα μηνύματα και καλύψτε τα ίχνη σας. Περισσότερο "

02 από 50

Πώς να ανακτήσετε ένα ξεχασμένο Yahoo! Κωδικός πρόσβασης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Δεν χάνονται όλοι αν το Yahoo! Ο κωδικός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει χαθεί. Δείτε πώς μπορείτε να το ανακτήσετε. Περισσότερο "

03 από 50

Πώς να ανακτήσει το χαμένο ή διαγραμμένο Yahoo! Μηνύματα αλληλογραφίας

Έχετε μηνύματα που έχουν εξαφανιστεί ανεξήγητα από το Yahoo! Λογαριασμός αλληλογραφίας; Ίσως αδειάσετε το φάκελο "Κάδος" με ένα σημαντικό μήνυμα μέσα; Εδώ είναι πώς να ξεδιαγράψει το ταχυδρομείο και να ανακτήσει τα χαμένα μηνύματα με την αποκατάσταση του Yahoo! Αποστολή σε προηγούμενη κατάσταση. Περισσότερο "

04 από 50

Πώς να αντιμετωπίσετε τους κωδικούς πρόσβασης On-Demand στο Yahoo! Ταχυδρομείο

Θέλετε έναν ασφαλή τρόπο για να συνδεθείτε στο Yahoo! Μηνύματα που δεν απαιτούν να θυμάστε έναν κωδικό πρόσβασης; Μάθετε εδώ πώς μπορείτε να ρυθμίσετε τους κωδικούς πρόσβασης κατά παραγγελία, πώς να τις απενεργοποιήσετε αν χρειάζεστε και πώς να διατηρήσετε ασφαλή τον λογαριασμό σας εάν χάσετε το τηλέφωνό σας. Περισσότερο "

05 από 50

Πώς να προωθήσετε το Yahoo! Αποστολή σε άλλη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Μπορείτε να λάβετε το Yahoo! Μηνύματα αλληλογραφίας σε άλλη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Δείτε πώς. Περισσότερο "

06 από 50

Πώς να επικοινωνήσετε με το Yahoo! Υποστήριξη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Αν βρήκατε ένα σφάλμα στο Yahoo! Mail ή έχετε κάποιο πρόβλημα να αναφέρετε, εδώ μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Yahoo! Υποστήριξη αλληλογραφίας για άμεση βοήθεια από την πηγή. Περισσότερο "

07 από 50

Πώς να αλλάξετε το Yahoo! Κωδικός πρόσβασης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Πιστεύετε ότι κάποιος μπορεί να έχει μαντέψει το Yahoo! Κωδικός πρόσβασης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου; Αλλάξτε το τώρα για να διατηρήσετε το Yahoo! Ο λογαριασμός είναι ασφαλής. Περισσότερο "

08 από 50

Πώς να ρυθμίσετε το Yahoo! Υπογραφή αλληλογραφίας

Ώρα να εξασκήσετε την υπογραφή σας. Ω, περιμένετε, στην πραγματικότητα, το Yahoo! Το ταχυδρομείο το κάνει για εσάς. Περισσότερο "

09 από 50

Πώς να δημιουργήσετε μια λίστα αλληλογραφίας στο Yahoo! Ταχυδρομείο

Δημιουργία λίστας διανομής στο Yahoo! Mail για να στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε έναν αριθμό ατόμων ταυτόχρονα. Περισσότερο "

10 από 50

Πώς να αποκλείσετε έναν αποστολέα στο Yahoo! Ταχυδρομείο

Πρέπει να εμποδίσετε κάποιον να επικοινωνήσει μαζί σας στο Yahoo! Ταχυδρομείο? Δείτε πώς μπορείτε να αποκλείσετε συγκεκριμένους μεμονωμένους χρήστες. Περισσότερο "

11 από 50

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο Yahoo! Αλληλογραφία στο Gmail

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Yahoo! Mail στο Gmail; Με ένα Yahoo! Mail Plus, δείτε πώς μπορείτε να ρυθμίσετε το Gmail για λήψη νέων μηνυμάτων και να σας επιτρέπουν να στέλνετε νέα μηνύματα (και απαντήσεις) χρησιμοποιώντας το Yahoo! Διεύθυνση ταχυδρομείου. Περισσότερο "

12 από 50

Πώς να ρυθμίσετε μια αυτόματη απάντηση διακοπών στο Yahoo! Ταχυδρομείο

Έχετε το Yahoo! Η ηλεκτρονική αλληλογραφία απαντά στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας αυτόματα, επιτρέποντας στους αποστολείς να γνωρίζουν ότι δεν είστε διαθέσιμος δημιουργώντας μια αυτόματη απάντηση στο εισερχόμενο μήνυμα, ενημερώνοντας τους παραλήπτες ότι βρίσκεστε σε διακοπές. Περισσότερο "

13 από 50

Πώς να εισαγάγετε μια εικόνα εν σειρά σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το Yahoo! Ταχυδρομείο

Αντί να επισυνάπτετε εικόνες στα μηνύματά σας, μπορείτε να τα τραβήξετε απευθείας από τον ιστό και να τα στείλετε σε ετικέτες, έτσι ώστε οι παραλήπτες να μπορούν εύκολα να τις προβάλουν χωρίς καμία ταλαιπωρία. Περισσότερο "

14 από 50

Πώς να εισαγάγετε μια εικόνα στο Yahoo! Υπογραφή αλληλογραφίας

Θέλετε να συμπεριλάβετε περισσότερα από κείμενο, γραμματοσειρές, χρώματα και μορφοποίηση στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας; Εδώ είναι πώς να τοποθετήσετε μια εικόνα ή μια εικόνα μέσα στο Yahoo! Υπογραφή υπογραφής . Περισσότερο "

15 από 50

Πώς να μεταβείτε στο Yahoo! Βασική αλληλογραφία (Απλή HTML παρόμοια με το Yahoo! Mail Classic)

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια απλή έκδοση του Yahoo! Mail που μπορεί να ταιριάζει καλύτερα στο πρόγραμμα περιήγησης και τη διάθεσή σας και να παρέχει ακόμα πλήρη εμπειρία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ακολουθεί ο τρόπος αλλαγής. Περισσότερο "

16 από 50

Πώς να έχετε Yahoo! Αποστολή αλληλογραφίας Προσθήκη νέων επαφών στο βιβλίο διευθύνσεων σας Αυτόματα

Yahoo! Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μπορεί να δημιουργήσει το βιβλίο διευθύνσεών σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου : εδώ μπορείτε να βρείτε το Yahoo! Η αλληλογραφία προσθέτει αυτόματα σε όλους τους συναδέλφους σας στις επαφές σας. Περισσότερο "

17 από 50

Πώς να ελέγξετε την ορθογραφία των μηνυμάτων σας στο Yahoo! Ταχυδρομείο

Πάρτε μερικές αστείες προτάσεις ορθογραφίας για τα email σας από το Yahoo! Mail (και βρείτε επίσης κάποια ανόητα σφάλματα πληκτρολόγησης). Περισσότερο "

18 από 50

Πώς να στείλετε ένα συνημμένο με το Yahoo! Ταχυδρομείο

Αποστολή αρχείων με τα μηνύματά σας εύκολα στο Yahoo! Ταχυδρομείο. Περισσότερο "

19 από 50

Πώς να στείλετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας τη μορφή εμπλουτισμένης μορφοποίησης με το Yahoo! Ταχυδρομείο

Αλλάξτε τις γραμματοσειρές, τα χρώματα και τα περισσότερα από το Yahoo! Μηνύματα αλληλογραφίας με τον πλούσιο επεξεργαστή μηνυμάτων κειμένου Περισσότερο "

20 από 50

Πώς να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους αποκαλυφθέντες παραλήπτες από το Yahoo! Ταχυδρομείο

Στείλτε ή προωθήστε ένα μήνυμα σε ένα σωρό άτομα χωρίς να αποκαλύψετε τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των επαφών σας. Ακολουθεί ο τρόπος αποστολής μηνυμάτων στους "μη δημοσιευμένους παραλήπτες" στο Yahoo! Ταχυδρομείο. Περισσότερο "

21 από 50

Τρόπος δημιουργίας φακέλων για την οργάνωση μηνυμάτων στο Yahoo! Ταχυδρομείο

Κρατήστε τα αρχειοθετημένα σας μηνύματα οργανωμένα στο Yahoo! Mail με τη δημιουργία ειδικών φακέλων για ορισμένες κατηγορίες μηνυμάτων. Περισσότερο "

22 από 50

Πώς να διαγράψετε ένα φάκελο στο Yahoo! Ταχυδρομείο

Αν ένας φάκελος που δημιουργήσατε στο Yahoo! Το ταχυδρομείο γίνεται άχρηστο, ήρθε η ώρα να απαλλαγούμε από αυτό. Δείτε πώς μπορείτε να διαγράψετε ένα Yahoo! Φάκελος ταχυδρομείου. Περισσότερο "

23 από 50

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα Yahoo! Λογαριασμός αλληλογραφίας στο iPhone Mail

Δημιουργία ενός Yahoo! Ο λογαριασμός αλληλογραφίας για αποστολή και λήψη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι εύκολος στα μηνύματα iPhone (και iPod touch). Περισσότερο "

24 από 50

Yahoo! Μήνυμα μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και όρια μεγέθους συνημμένου

Μπορείτε να στείλετε αρχεία με το Yahoo! Mail, αλλά όχι αρχεία οποιουδήποτε μεγέθους. Μάθετε ποια όρια μεγέθους μηνυμάτων και συνημμένων σας συνδέουν στο Yahoo! Ταχυδρομείο. Περισσότερο "

25 από 50

Πώς να στείλετε ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο χρησιμοποιώντας το χαρτί στο Yahoo! Ταχυδρομείο

Εμπλουτίστε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας με πλούσια γραφική ύλη για να πάτε με την αλληλογραφία σας: εδώ μπορείτε να εφαρμόσετε τα στυλ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατά τη σύνταξη στο Yahoo! Ταχυδρομείο. Περισσότερο "

26 από 50

Πώς να εκτυπώσετε ένα μήνυμα στο Yahoo! Ταχυδρομείο

Δείτε την αλληλογραφία σας σε μεγάλη εκτύπωση, χωρίς διαφημίσεις. Δείτε πώς μπορείτε να εκτυπώσετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Yahoo! Ταχυδρομείο. Περισσότερο "

27 από 50

Πώς να εξαγάγετε το Yahoo! Βιβλίο διευθύνσεων ταχυδρομείου

Θέλετε να διατηρήσετε τις επαφές σας όταν εγκαταλείπετε το Yahoo! Mail ή απλά να μοιραστείτε το Yahoo! Βιβλίο διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με άλλο πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου; Δείτε πώς μπορείτε να αποθηκεύσετε το Yahoo! Οι επαφές αλληλογραφίας σε ένα αρχείο CSV που θα εισαχθεί εύκολα αλλού. Περισσότερο "

28 από 50

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα δωρεάν Yahoo! Λογαριασμός αλληλογραφίας με Outlook

Το Yahoo! Ο λογαριασμός αλληλογραφίας δεν γίνεται μόνο για τον ιστό. Εδώ είναι πώς να κατεβάσετε τα μηνύματα από ένα δωρεάν Yahoo! Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Outlook και πώς να στείλετε μέσω του Yahoo! Mail, πάρα πολύ. Περισσότερο "

29 από 50

Πώς να κάνετε το Yahoo! Μηνύματα οθόνης αλληλογραφίας σε μεγαλύτερη γραμματοσειρά

Διαβάστε τα e-mail σας πιο άνετα κάνοντας Yahoo! Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εμφανίζονται από προεπιλογή σε μια μεγαλύτερη γραμματοσειρά. Περισσότερο "

30 από 50

Πώς να εισαγάγετε το Yahoo! Μηνύματα αλληλογραφίας και επαφές στο Gmail

Μετάβαση από το Yahoo! Μεταβείτε στο Gmail και θέλετε να διατηρήσετε όλα τα μηνύματα, τους φακέλους και τις επαφές σας; Δείτε πώς μπορείτε να εισάγετε τα μηνύματά σας, καθώς και το βιβλίο διευθύνσεών σας, από το Yahoo! Μεταβείτε στο Gmail και μετατρέψτε τους φακέλους σε ετικέτες. Περισσότερο "

31 από 50

Πώς να ελέγξετε άλλους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το Yahoo! Ταχυδρομείο

Αποκτήστε το ταχυδρομείο σας παντού με το Yahoo! Ταχυδρομείο. Περισσότερο "

32 από 50

Πώς να αδειάσετε τον κάδο απορριμμάτων στο Yahoo! Ταχυδρομείο

Δημιουργήστε χώρο για νέα μηνύματα στο Yahoo! Ανοίξτε και αδειάστε τον κάδο απορριμμάτων Περισσότερο "

33 από 50

Πώς να αναζητήσετε μηνύματα στο Yahoo! Ταχυδρομείο

Ψάχνετε για μηνύματα που διαδίδονται στο Yahoo! Φάκελοι αλληλογραφίας; Κοιτάξτε εδώ, οι χειριστές έξυπνης αναζήτησης για την περιγραφή του ταχυδρομείου. Περισσότερο "

34 από 50

Πώς να επιλέξετε όλα τα μηνύματα σε ένα Yahoo! Φάκελος αλληλογραφίας

Επιλέξτε ένα πλαίσιο και επισημάνετε & mdash; στη συνέχεια διαγράψτε ή μετακινήστε & mdash; όλα τα μηνύματα σε ένα Yahoo! Φάκελος ταχυδρομείου. Περισσότερο "

35 από 50

Πώς να προσθέσετε έναν αποστολέα ή έναν παραλήπτη στο Yahoo! Επαφές αλληλογραφίας γρήγορα

Κάνοντας το βιβλίο διευθύνσεών σας μεγαλύτερο και καλύτερο είναι εύκολο στο Yahoo! Αλληλογραφία: εδώ μπορείτε να προσθέσετε γρήγορα στους αποστολείς και στους παραλήπτες οποιουδήποτε ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις επαφές σας. Περισσότερο "

36 από 50

Πώς να προστατεύσετε το Yahoo! Λογαριασμός αλληλογραφίας με έλεγχο ταυτότητας σε δύο βήματα

Όταν το Yahoo! Το Mail αντιμετωπίζει μια ύποπτη προσπάθεια σύνδεσης, μπορεί να δημιουργήσει ένα δευτερεύον εμπόδιο ελέγχου ταυτότητας μετά την εισαγωγή του κωδικού πρόσβασης: Η επαλήθευση σε δύο βήματα απαιτεί έναν κωδικό που λαμβάνεται μέσω κινητού τηλεφώνου ή απαντά σε ερωτήσεις ασφαλείας. Περισσότερο "

37 από 50

Πώς να φιλτράρετε το Spam στο φάκελο "Spam" ή "Bulk" στο Yahoo! Ταχυδρομείο

Κρατήστε το Yahoo! Mail Inbox καθαρό έχοντας το μεγάλο Yahoo! Το φίλτρο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας μετακινείται αυτόματα (το μεγαλύτερο μέρος) του ανεπιθύμητου μηνύματος σε έναν ειδικό φάκελο Περισσότερο "

38 από 50

Πώς να στείλετε ένα μήνυμα σε ένα Yahoo! Λίστα αλληλογραφίας αλληλογραφίας

Διανομή ενός μηνύματος σε πολλούς παραλήπτες εύκολα στο Yahoo! Αλληλογραφία χρησιμοποιώντας τη λίστα αλληλογραφίας που έχετε ρυθμίσει. Περισσότερο "

39 από 50

Πώς να προσθέσετε Bcc: Οι παραλήπτες σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Yahoo! Ταχυδρομείο

Χρησιμοποιώντας τη γραμμή "Bcc:", μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε πολλούς παραλήπτες στο Yahoo! Μηνύματα χωρίς να αποκαλύπτουν τις διευθύνσεις τους. Περισσότερο "

40 από 50

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο Yahoo! Λογαριασμός αλληλογραφίας με το πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιεί το IMAP

Αποστολή και λήψη του Yahoo! Αλληλογραφία με το Outlook Express, το Eudora ή άλλο πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας το IMAP χωρίς προβλήματα. Περισσότερο "

41 από 50

Πώς να ρυθμίσετε ένα φίλτρο στο Yahoo! Ταχυδρομείο

Έχετε το εισερχόμενο Yahoo! Τα αρχεία ταξινομούνται αυτόματα χρησιμοποιώντας φίλτρα προσαρμοσμένων μηνυμάτων Περισσότερο "

42 από 50

Πώς να συνομιλήσετε με κάποιον στο Yahoo! Ταχυδρομείο

Η ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων δεν είναι πολύ διαφορετική από την αποστολή ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Yahoo! Ταχυδρομείο. Περισσότερο "

43 από 50

Πώς να πάρετε Instant Yahoo! Ειδοποιήσεις αλληλογραφίας για νέα μηνύματα

Yahoo! Το Messenger μπορεί να ανακοινώσει νέα μηνύματα στο Yahoo! Λογαριασμός αλληλογραφίας με χρήσιμο τρόπο. Δείτε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε αυτήν την επιλογή. Περισσότερο "

44 από 50

Πώς να αποφύγετε την λήψη του Yahoo! Φάκελος αλληλογραφίας αλληλογραφίας μέσω POP

Κατεβάστε μόνο το καλό Yahoo! Στείλτε email στον πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και αφήστε το spam στη θέση του. Περισσότερο "

45 από 50

Επανεξέταση του Yahoo! Ταχυδρομείο "Spam" φάκελο περιοδικά

Βεβαιωθείτε ότι τα μηνύματα που φιλτράρονται από το Yahoo! Το φίλτρο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας δεν είναι εσφαλμένα σημαδεμένο προκαλώντας τους να ξεφύγουν από την προσοχή σας. Περισσότερο "

46 από 50

Πώς να στείλετε μια σύνδεση ιστοσελίδας με το Yahoo! Ταχυδρομείο

Βρήκατε μια μεγάλη ιστοσελίδα ή μια ενδιαφέρουσα ιστορία; Εδώ είναι πώς να συμπεριλάβετε ένα σύνδεσμο σε αυτό σε ένα email με το Yahoo! Ταχυδρομείο. Περισσότερο "

47 από 50

Πώς να απαντήσετε σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Yahoo! Ταχυδρομείο

Έχετε λάβει ένα ωραίο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Yahoo! Mail λογαριασμό και τώρα θέλετε να απαντήσετε. Εδώ μπορείτε να το κάνετε εύκολα. Περισσότερο "

48 από 50

Πώς να εισάγετε γραφικά χαμόγελα στο Yahoo! Μηνύματα αλληλογραφίας

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε emoticons στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας; Μάθετε πώς μπορείτε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας γραφικά με το Yahoo! Ταχυδρομείο. Περισσότερο "

49 από 50

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο Yahoo! Λογαριασμός αλληλογραφίας μέσω POP σε οποιοδήποτε πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Θέλετε να διαβάσετε μηνύματα όχι μόνο στο Yahoo! Αλληλογραφία στο διαδίκτυο αλλά και στο αγαπημένο σας πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου - χωρίς να ανησυχείτε για τους φακέλους και τον συγχρονισμό σε απευθείας σύνδεση; Η πρόσβαση POP είναι εύκολη στη ρύθμιση και επιτρέπει στους πελάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου να ανακτούν τα μηνύματα από τα εισερχόμενα (και, προαιρετικά, το φάκελο "Spam"). Περισσότερο "

50 από 50

Πώς να επιλέξετε πολλαπλά μηνύματα ή μια περιοχή στο Yahoo! Ταχυδρομείο

Θέλετε να μετακινήσετε μια δέσμη μηνυμάτων ή να αναφέρετε ταυτόχρονα ως ανεπιθύμητο περιεχόμενο ; Δείτε πώς μπορείτε να επιλέξετε και να δράσετε σε πολλαπλά μηνύματα στο Yahoo! Ταχυδρομείο. Περισσότερο "