Πώς να ρυθμίσετε το Yahoo! Ημερολόγιο iCal Sync

Μπορείτε να μοιραστείτε το Yahoo! Γεγονότα ημερολογίου με οποιονδήποτε μέσω αυτού που ονομάζεται αρχείο iCalendar (iCal). Αυτά τα αρχεία ημερολογίου μπορεί να έχουν την επέκταση αρχείου ICAL ή ICALENDAR , αλλά συνήθως να τελειώνουν στο ICS .

Αφού κάνετε ένα Yahoo! το ημερολόγιο, μπορείτε να αφήσετε οποιονδήποτε να προβάλετε τα συμβάντα και να εισαγάγει το ημερολόγιο στο δικό του ημερολογιακό πρόγραμμα ή εφαρμογή για κινητά. Αυτή η λειτουργία είναι μεγάλη εάν έχετε ένα ημερολόγιο εργασίας ή προσωπικό που θέλετε συνεργάτες, φίλοι ή οικογένεια να μπορούν να δουν κάθε φορά που κάνετε αλλαγές.

Μόλις ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα, απλά μοιραστείτε τη διεύθυνση URL στο αρχείο ICS και θα μπορούν να παρακολουθούν όλα τα νέα και τα υπάρχοντα συμβάντα ημερολογίου σας για να κρατούν τις καρτέλες στο πρόγραμμά σας. Αν αποφασίσετε ποτέ να σταματήσετε να μοιράζεστε αυτά τα συμβάντα, απλώς ακολουθήστε τα βήματα που περιγράφονται παρακάτω.

Εύρεση του Yahoo! Ημερολόγιο iCal Διεύθυνση

  1. Συνδεθείτε στο Yahoo! Λογαριασμός αλληλογραφίας.
  2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Ημερολόγιο στο επάνω αριστερό μέρος της σελίδας.
  3. Είτε κάνετε ένα νέο ημερολόγιο από την αριστερή πλευρά της οθόνης, κάτω από τα Ημερολόγιά μου , είτε κάντε κλικ στο μικρό βέλος δίπλα σε ένα υπάρχον ημερολόγιο από αυτήν την περιοχή.
  4. Επιλέξτε το μερίδιο ... επιλογή.
  5. Ονομάστε το ημερολόγιο και επιλέξτε ένα χρώμα για αυτό.
  6. Τοποθετήστε ένα πλαίσιο ελέγχου δίπλα στην επιλογή Δημιουργία συνδέσμων .
  7. Αντιγράψτε τη διεύθυνση URL που εμφανίζεται στο κάτω μέρος αυτής της οθόνης, στην περιοχή Εισαγωγή σε μια ενότητα εφαρμογής Ημερολογίου (ICS) .
  8. Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση για να βγείτε από αυτήν την οθόνη και να επιστρέψετε στο Yahoo! Ημερολόγιο.

Διακοπή κοινής χρήσης ενός Yahoo! Αρχείο ICS Ημερολογίου

Εάν ανοίξετε τον σύνδεσμο που αντιγράψατε ή μοιραστείτε με κάποιον άλλο, το άτομο αυτό μπορεί να έχει πρόσβαση στο αρχείο iCal και να βλέπει όλα τα συμβάντα του ημερολογίου σας.

Μπορείτε πάντα να ανακαλέσετε την πρόσβαση επιστρέφοντας στο βήμα 7 και επιλέγοντας την επιλογή Επαναφορά συνδέσμου δίπλα στην ενότητα ICS. Είναι το μικρό, μισό κύκλο βέλος δίπλα από τις λέξεις Προβολή μόνο γεγονότων . Κάνοντας κλικ στην επιλογή " Επαναφορά συνδέσμου " θα γίνει μια νέα διεύθυνση URL ημερολογίου και θα απενεργοποιηθεί το παλιό.