Ο πλήρης οδηγός για την αποστολή ενός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας χαρτικά στο Yahoo Mail

Στείλτε χαρτικά για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απευθείας από το λογαριασμό σας στο Yahoo Mail

Γιατί να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με απλό, βαρετό κείμενο όταν μπορείτε να το φτιάξετε αμέσως με ακίνητο; Το Yahoo Mail περιλαμβάνει πολλά από τα οποία μπορείτε να διαλέξετε και όλα αυτά είναι 100% δωρεάν για χρήση.

Απλά πληκτρολογήστε κάποιο κείμενο και επιλέξτε ένα στυλ για να εφαρμόσετε άμεσα στο μήνυμά σας γενέθλια, εποχιακά, ευχαριστίες ή άλλα είδη γραφικής ύλης.

Στείλτε ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο χρησιμοποιώντας χαρτικά στο Yahoo Mail

  1. Ξεκινήστε με ένα νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας μορφοποίηση εμπλουτισμένου κειμένου .
    1. Σημείωση: Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε χαρτικά αφού έχετε ήδη πληκτρολογήσει κείμενο για το μήνυμα. δεν χρειάζεται να ξεκινήσετε από το μηδέν. Στην πραγματικότητα, ίσως είναι ακόμη πιο εύκολο να δείτε το αποτέλεσμα ενός στυλ με ήδη υπάρχον κείμενο.
  2. Από τη γραμμή εργαλείων στο κάτω μέρος του μηνύματος, κάντε κλικ ή επιλέξτε το κουμπί Προσθήκη πρότυπου χαρτιού. Η εικόνα της είναι ένα κουτί με μια καρδιά μέσα.
  3. Από το νέο μενού που εμφανίζεται ακριβώς πάνω από τη γραμμή εργαλείων, επιλέξτε οποιοδήποτε από τα στυλ. Χρησιμοποιήστε τα βέλη στα αριστερά και τα δεξιά του μενού για να μετακινηθείτε μέσα από αυτά και επιλέξτε μια κατηγορία από τα αριστερά για να δείτε άλλα χαρτικά.
    1. Σημείωση: Μπορείτε να δοκιμάσετε διαφορετικά στυλ χαρτιού χρησιμοποιώντας το ίδιο μήνυμα και κανένα κείμενο που έχετε ήδη πληκτρολογήσει δεν θα επηρεαστεί.
    2. Συμβουλή: Για να αφαιρέσετε το ακίνητο χωρίς να διαγράψετε ολόκληρο το μήνυμα, απλά χρησιμοποιήστε το κουμπί Διαγραφή χαρτιού στην κάτω δεξιά πλευρά του μηνύματος ή επιλέξτε Καμία από το μενού γραφικής ύλης.
  4. Συνεχίστε να συνθέτετε το μήνυμα και στη συνέχεια να το στείλετε σε εσάς κανονικά.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επιστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Το Yahoo Mail δεν είναι ο μόνος πάροχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε χαρτικά στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Το Outlook και άλλα δημοφιλή προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου περιλαμβάνουν κάποια μορφή αυτού του είδους.