Πώς να λάβετε ειδοποιήσεις Push για το Zoho Mail στο iPhone Mail

Ο έλεγχος για το Zoho Mail στο iPhone σας με το χέρι και επανειλημμένα είναι ένα ενοχλητικό χρονοβόρο. Ευτυχώς, μπορείτε να ρυθμίσετε το iPhone Mail να συνδέεται άψογα με το λογαριασμό σας στο Zoho Mail, ώστε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις push - αυτό σημαίνει ότι το τηλέφωνό σας θα σας ενημερώσει αυτόματα μόλις η αλληλογραφία αγγίξει το λογαριασμό σας στο Zoho Mail.

Αυτό επιτυγχάνεται χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο Exchange ActiveSync, το οποίο διατηρεί συγχρονισμένα τα μηνύματα και τους φακέλους σας. (Σημειώστε ότι το Zoho Mail Exchange ActiveSync λειτουργεί με πληρωμένα "Βασικά 15GB" και δωρεάν λογαριασμούς · με άλλους πληρωμένους λογαριασμούς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πρόσβαση IMAP και POP.)

Ρύθμιση ειδοποιήσεων Push για το Zoho Mail στο iPhone Mail

Για να προσθέσετε το Zoho Mail ως λογαριασμό Exchange ActiveSync στο iPhone Mail (συμπεριλαμβανομένης της ώθησης αλληλογραφίας και της πρόσβασης σε ηλεκτρονικούς φακέλους):

  1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις στο iPhone σας.
  2. Πατήστε Αλληλογραφία> Επαφές> Ημερολόγια .
  3. Επιλέξτε Προσθήκη λογαριασμού .
  4. Αγγίξτε το Microsoft Exchange .
  5. Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση αλληλογραφίας Zoho (χρησιμοποιώντας το "@ zoho.com" ή το δικό σας domain) στο πλαίσιο Email .
  6. Εισαγάγετε ξανά τη διεύθυνση αλληλογραφίας Zoho κάτω από το όνομα χρήστη .
  7. Πατήστε τον κωδικό σας Zoho Mail κάτω από το Password . Μπορείτε να αφήσετε κενό το πεδίο Domain .
  8. Προαιρετικά, πληκτρολογήστε "Zoho Mail" ή οτιδήποτε προτιμάτε κάτω από την περιγραφή αντί "Exchange".
  9. Πατήστε Επόμενο .
  10. Εισαγάγετε το "msync.zoho.com" κάτω από το διακομιστή .
  11. Πατήστε Επόμενο .
  12. Βεβαιωθείτε ότι το μήνυμα Mail έχει ρυθμιστεί σε ON . Για να συγχρονίσετε τις επαφές και τα ημερολόγια με τη σουίτα Zoho, βεβαιωθείτε ότι οι αντίστοιχες ρυθμίσεις είναι ενεργοποιημένες .
  13. Πατήστε Αποθήκευση .

Τώρα, μπορείτε να επιλέξετε τους φακέλους για να πιέσετε και να επιλέξετε πόσο αλληλογραφία θα διατηρηθεί συγχρονισμένο .