Αναθεώρηση του tablet της Wacom Intuos3 Professional Graphics

Mid-Priced Graphic Tablet για το Mac σας

Η κατώτατη γραμμή

Σχεδιασμένο με επαγγελματίες καλλιτέχνες, σχεδιαστές, εμψυχωτές, χαρτογράφους και φωτογράφους, το tablet γραφικών Wacom Intuos3 διατίθεται σε έξι διαφορετικά μεγέθη και διαμορφώσεις. Εκτός από την ικανοποίηση διαφορετικών μορφών εργασίας, ορισμένα από τα δισκία έχουν σχεδιαστεί για να συμπληρώνουν άλλο υλικό, όπως ευρεία οθόνη, μεγάλη οθόνη ή πολλαπλές οθόνες.

Με ένα ασύρματο στυλό με μπαταρίες που προσφέρει 1.024 επίπεδα ευαισθησίας στην πίεση, προγραμματιζόμενο ποντίκι και προγραμματιζόμενα Express Keys και Touch Strips, δεν θα βρείτε καλύτερα από το Wacom Intuos3 ( εκτός αν είναι ένα από τα Wacom Cintiqs ).

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Ο Wacom δεν εφευρέθηκε το tablet γραφικών, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η εταιρεία το τελειοποίησε. Εάν χρειάζεστε ένα tablet γραφικών, ποτέ δεν θα πάει στραβά με ένα Wacom? είναι κυρίως θέμα επιλογής του σωστού για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Το Wacom Intuos3 μπορεί να έχει σχεδιαστεί ειδικά για επαγγελματίες, αλλά δεν χρειάζεται να είστε επαγγελματίας για να εκτιμήσετε τον κομψό σχεδιασμό, το διαισθητικό περιβάλλον εργασίας, την ανταπόκριση και τις πολλαπλές επιλογές προσαρμογής. Το στυλό υποστηρίζει 1,024 επίπεδα ευαισθησίας πίεσης και στα δύο άκρα (το τέλος της επιχείρησης και το τέλος της γόμας). Μπορείτε να ρυθμίσετε εύκολα ένα πινέλο, από το λεπτό τρίχωμα σε ένα ευρύ χτύπημα, καθώς και να διορθώσετε ένα μικρό λάθος με τις ελαφρύτερες πινελιές. Κάθε σημείο της ταμπλέτας μεταφράζεται σε ένα αντίστοιχο σημείο στην οθόνη, για ακριβή αποτελέσματα. Βρήκα το στυλό να είναι άνετο στη χρήση, παρόλο που χρειάστηκαν λίγες μέρες για να αρχίσουμε να έχουμε μια πραγματική αίσθηση για τα είδη των κινήσεων και πιέσεων που θα μεταφράζονταν στα αποτελέσματα της οθόνης που είχα κατά νου.

Δύο σύνολα ExpressKeys, ένα στα αριστερά και ένα στα δεξιά, μπορούν να προγραμματιστούν χρησιμοποιώντας αναπτυσσόμενα μενού για την εκτέλεση των αγαπημένων σας λειτουργιών ή πληκτρολογίων. Μπορείτε να τα προγραμματίσετε να εκτελούν διαφορετικές λειτουργίες σε διαφορετικές εφαρμογές. Οι δύο λωρίδες αφής, που βρίσκονται στην ενεργή πλευρά του ExpressKeys, μπορούν επίσης να προγραμματιστούν για να εκτελέσουν συγκεκριμένες ενέργειες κύλισης, ζουμ ή πληκτρολόγησης. Όπως τα ExpressKeys, οι ταινίες αφής μπορούν να προγραμματιστούν για να εκτελούν διαφορετικές εργασίες σε διαφορετικές εφαρμογές.

Πακέτο λογισμικού

Λαμβάνοντας υπόψη την αγορά-στόχο για την οικογένεια δισκίων Wacom Intuos3, είναι λίγο περίεργο το γεγονός ότι είναι συνδυασμένα με το Adobe Photoshop Elements 4 (η τρέχουσα έκδοση είναι 14), το Corel Painter Essentials και το Nik Color Efex Pro 2. Κανένα από αυτά τα προγράμματα δεν είναι πιθανόν να είναι στην κορυφή της λίστας των περισσότερων επαγγελματιών. Προσωπικά, θα ήθελα να παραλείψω το πακέτο λογισμικού για χαμηλότερη τιμή δισκίου.

Εκσυγχρονίζω

Το tablet Wacom Intuso3 είναι ακόμα διαθέσιμο και τα ενημερωμένα προγράμματα οδήγησης για το OS X Snow Leopard μέσω του OS X Yosemite είναι διαθέσιμα από την τοποθεσία υποστήριξης του Wacom. Η δέσμη λογισμικού είναι ξεπερασμένη, αν και το tablet μπορεί να λειτουργήσει με τις πιο πρόσφατες εφαρμογές γραφικών για το Mac.

Δημοσιεύθηκε: 7/12/2008

Ενημερώθηκε: 9/26/2015