Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για τη μεταφορά δεδομένων στο Nintendo 3DS

Οδηγίες βήμα προς βήμα για Nintendo 3DS και 3DS XL

Το Nintendo 3DS συνοδεύεται από κάρτα SD 2 GB και το Nintendo 3DS XL περιλαμβάνει κάρτα SD 4 GB. Εάν θέλετε να κατεβάσετε πολλά παιχνίδια από το eShop του 3DS ή την Virtual Console, μόλις 2 GB θα γεμίσουν γρήγορα και ακόμη και 4 GB θα γκρεμίζονται με μερικά παιχνίδια αξιοπρεπούς μεγέθους.

Ευτυχώς, είναι εύκολο να αναβαθμιστεί, δεδομένου ότι το Nintendo 3DS και το 3DS XL μπορούν να υποστηρίξουν κάρτες SDHC τρίτων με μέγεθος μέχρι και 32 GB. Επιπλέον, μπορείτε να μεταφέρετε τις πληροφορίες και τις λήψεις σας στη νέα σας κάρτα χωρίς παρενόχληση.

Πώς να κάνετε μια μεταφορά δεδομένων 3DS

Δείτε πώς μπορείτε να μεταφέρετε δεδομένα Nintendo 3DS μεταξύ δύο καρτών SD.

Σημείωση: Ο υπολογιστής σας πρέπει να διαθέτει έναν αναγνώστη καρτών SD για να λειτουργήσει η μεταφορά δεδομένων. Αν ο υπολογιστής σας δεν διαθέτει, μπορείτε να αγοράσετε έναν αναγνώστη βασισμένο σε USB από τα περισσότερα μεγάλα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών, όπως αυτό το πρόγραμμα ανάγνωσης καρτών Transcend USB 3.0 SD στο Amazon).

  1. Απενεργοποιήστε το Nintendo 3DS ή το 3DS XL.
  2. Αφαιρέστε την κάρτα SD.
    1. Η υποδοχή κάρτας SD βρίσκεται στην αριστερή πλευρά του Nintendo 3DS. για να το αφαιρέσετε, ανοίξτε το κάλυμμα, σπρώξτε την κάρτα SD προς τα μέσα και στη συνέχεια τραβήξτε την προς τα έξω.
  3. Τοποθετήστε την κάρτα SD στη συσκευή ανάγνωσης καρτών SD του υπολογιστή σας και, στη συνέχεια, αποκτήστε πρόσβαση μέσω της Εξερεύνησης των Windows (Windows) ή του Finder (macOS).
    1. Ανάλογα με το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείτε, ενδέχεται να λάβετε αυτόματα ένα αναδυόμενο μήνυμα που θα σας ρωτά τι θέλετε να κάνετε με την κάρτα SD. ενδέχεται να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το αναδυόμενο παράθυρο για να ανοίξετε γρήγορα τα αρχεία της κάρτας SD.
  4. Επισημάνετε και αντιγράψτε τα δεδομένα από την κάρτα SD και, στη συνέχεια, επικολλήστε τα σε ένα φάκελο στον υπολογιστή σας, όπως στην επιφάνεια εργασίας.
    1. Συμβουλή: Μπορείτε να επισημάνετε γρήγορα όλα τα αρχεία με τη συντόμευση πληκτρολογίου Ctrl + A ή Command + A. Η αντιγραφή μπορεί επίσης να πραγματοποιηθεί με το πληκτρολόγιο, χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα Ctrl + C ή Command + C και επικολλήσεις παρόμοια: Ctrl + V ή Command + V.
    2. Σημαντικό: Μη διαγράφετε ή τροποποιείτε τα δεδομένα στους φακέλους DCIM ή Nintendo 3DS!
  5. Αφαιρέστε την κάρτα SD από τον υπολογιστή σας και στη συνέχεια τοποθετήστε τη νέα κάρτα SD.
  1. Χρησιμοποιήστε τις ίδιες διαδικασίες από το βήμα 3 για να ανοίξετε την κάρτα SD στον υπολογιστή σας.
  2. Αντιγράψτε τα αρχεία από το Βήμα 4 στη νέα κάρτα SD ή μεταφέρετε τα αρχεία από τον υπολογιστή σας στη νέα κάρτα SD.
  3. Αφαιρέστε την κάρτα SD από τον υπολογιστή σας και τοποθετήστε την στο Nintendo 3DS ή 3DS XL.
  4. Όλα τα δεδομένα σας θα πρέπει να είναι ακριβώς όπως τα αφήσατε, αλλά τώρα με πολλά καινούργια διαστήματα για να παίξετε!