Υποστήριξη της Cisco

Πώς να αποκτήσετε προγράμματα οδήγησης και άλλη υποστήριξη για το υλικό της Cisco

Η Cisco είναι εταιρεία τεχνολογίας υπολογιστών που κατασκευάζει δρομολογητές , διακόπτες και άλλο εξοπλισμό δικτύου.

Ο κύριος ιστότοπος της Cisco βρίσκεται στη διεύθυνση https://www.cisco.com.

Υποστήριξη της Cisco

Η Cisco παρέχει τεχνική υποστήριξη για τα προϊόντα τους μέσω μιας ηλεκτρονικής διαδικτυακής τοποθεσίας υποστήριξης:

Επισκεφθείτε την Υποστήριξη της Cisco

Μπορείτε να περιηγηθείτε ανά κατηγορία για υποστήριξη σε συγκεκριμένο υλικό, καθώς και να καταχωρήσετε ένα προϊόν, να ελέγξετε την κάλυψη των συμβάσεων παροχής υπηρεσιών και πολλά άλλα.

Cisco Firmware & amp; Download Driver

Η Cisco παρέχει μια ηλεκτρονική πηγή για λήψη προγραμμάτων οδήγησης και υλικολογισμικού για το υλικό τους:

Κατεβάστε το firmware και τα προγράμματα οδήγησης της Cisco

Δεν είναι δυνατή η εύρεση του προγράμματος οδήγησης ή του υλικολογισμικού της Cisco που αναζητήσατε; Οι οδηγοί και το firmware απευθείας από τη Cisco είναι καλύτεροι, αλλά υπάρχουν και άλλα μέρη για να κατεβάσετε τους οδηγούς επίσης.

Μερικές φορές, προτιμάται ένα δωρεάν εργαλείο ενημέρωσης προγράμματος οδήγησης , επειδή μπορεί να εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας για να ελέγξει αν υπάρχουν παρωχημένοι ή λείπουν οδηγοί της Cisco, ακόμα και να τις εγκαταστήσετε για εσάς.

Δεν είστε βέβαιοι για τον τρόπο ενημέρωσης των προγραμμάτων οδήγησης για το υλικό Cisco σας; Ανατρέξτε στην ενότητα Τρόπος ενημέρωσης προγραμμάτων οδήγησης στα Windows για εύκολη ενημέρωση οδηγού.

Εγχειρίδια προϊόντων της Cisco

Πολλοί από τους οδηγούς χρήσης, τις οδηγίες και άλλα εγχειρίδια για το υλικό της Cisco είναι διαθέσιμα στην τοποθεσία υποστήριξης της Cisco:

Κατεβάστε εγχειρίδια προϊόντων της Cisco

Μόλις πλοηγηθείτε στις σελίδες και προσγειωθείτε στη σελίδα υποστήριξης τελικού προϊόντος, μπορείτε να κατεβάσετε το εγχειρίδιο στο προϊόν Cisco από την καρτέλα " Τεκμηρίωση ". Τα περισσότερα εγχειρίδια στον ιστότοπό τους είναι διαθέσιμα σε μορφή PDF .

Υποστήριξη τηλεφώνου της Cisco

Η Cisco παρέχει τεχνική υποστήριξη μέσω τηλεφώνου για τους μικρούς πελάτες της στο 1-866-606-1866. Η σελίδα επαφών SBSC της Cisco παρέχει αριθμούς τηλεφώνου τοπικούς στη χώρα σας.

Ο αριθμός τεχνικής υποστήριξης της Cisco για άλλους πελάτες είναι 1-800-553-2447. Οι αριθμοί εκτός των ΗΠΑ μπορούν να βρεθούν στη σελίδα επαφών της Cisco Worldwide.

Συνιστώ ανεπιφύλακτα να διαβάσετε τις συμβουλές μας σχετικά με την Τεχνική Υποστήριξη πριν καλέσετε την τεχνική υποστήριξη της Cisco.

Υποστήριξη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Cisco

Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με το Κέντρο Τεχνικής Βοήθειας (TAC) της Cisco στην ακόλουθη διεύθυνση:

tac@cisco.com

Άλλες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι διαθέσιμες για μη Αγγλικά / Ισπανικά ηχεία στη σελίδα Cisco Worldwide Contacts.

Υποστήριξη άμεσης συνομιλίας Cisco

Η άμεση συζήτηση είναι άλλη επιλογή υποστήριξης για επικοινωνία με τη Cisco:

Επισκεφτείτε τη σε απευθείας σύνδεση συζήτηση της Cisco

Για να ξεκινήσετε μια νέα συνομιλία συνομιλίας με τη Cisco, χρησιμοποιήστε το κουμπί Συνομιλία τώρα στη συγκεκριμένη σελίδα και, στη συνέχεια, συμπληρώστε τη φόρμα που σας δίνεται για να επαληθεύσετε ποιοι είστε πριν μιλήσετε με την ομάδα υποστήριξης.

Υποστήριξη Forum Cisco

Η Cisco παρέχει επίσης ένα φόρουμ ως έναν τρόπο περαιτέρω υποστήριξης του υλικού τους:

Επισκεφτείτε το φόρουμ της Cisco

Πρόσθετες επιλογές υποστήριξης της Cisco

Εάν ο ιστότοπος της Cisco δεν επιλύει το πρόβλημα, φροντίστε να ελέγξετε την Κοινότητα υποστήριξης της Cisco στο Facebook, καθώς και την επίσημη σελίδα υποστήριξης της Cisco στο Twitter @Cisco_Support.

Αν χρειάζεστε υποστήριξη για το υλικό της Cisco αλλά δεν έχετε επιτυχία επικοινωνώντας απευθείας με τη Cisco, ανατρέξτε στην ενότητα Λήψη περισσότερης βοήθειας για πληροφορίες σχετικά με την επικοινωνία μαζί μου στα κοινωνικά δίκτυα ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη δημοσίευση σε φόρουμ τεχνικής υποστήριξης και πολλά άλλα.

Έχω συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερη πληροφορία τεχνικής υποστήριξης της Cisco και ενημερώνω συχνά αυτήν τη σελίδα για να διατηρήσω τις πληροφορίες σε ισχύ. Ωστόσο, αν βρείτε κάτι για τη Cisco που χρειάζεται ενημέρωση, παρακαλώ ενημερώστε μας!