Τα 7 καλύτερα Smart Θερμοστάτες που θα αγοράσουν το 2018

Ποτέ δεν θα είστε πάρα πολύ ζεστός ή πολύ κρύος πάλι

Οι έξυπνοι ή συνδεδεμένοι θερμοστάτες συμβάλλουν στην εξοικονόμηση χρημάτων, καθώς μπορούν να παρακολουθούν τη θερμοκρασία, την υγρασία και να ρυθμίζουν τους κύκλους θέρμανσης και ψύξης. Και μπορείτε να ελέγξετε ολόκληρο το σύστημα από το smartphone σας. Στην πραγματικότητα, πολλοί είναι ακόμη συμβατοί με το Amazon Alexa, το HomeKit της Apple και το SmartThings της Samsung, το οποίο επιτρέπει ακόμα μεγαλύτερη λειτουργικότητα. Εάν θέλετε να μειώσετε το κόστος, να προσθέσετε κάποια τεχνολογία και να αποκτήσετε τον έλεγχο της θερμοκρασίας του σπιτιού σας, αυτοί οι συνδεδεμένοι θερμοστάτες αξίζουν καλά την επένδυση.

Συμβατό με την υπηρεσία φωνητικού ελέγχου Alexa της Amazon (Alexa πωλείται ξεχωριστά), το Nest είναι το πιο γνωστό όνομα της βιομηχανίας και, με το πλαίσιο από ανοξείδωτο χάλυβα, είναι ένα από τα καλύτερα σχεδιασμένα έξυπνα προϊόντα που διατίθενται σήμερα. Μόλις ολοκληρώσετε την αρκετά απλή διαδικασία εγκατάστασης (30 λεπτά ή λιγότερο), η Nest αρχίζει αμέσως να μάθετε πώς μετακινείτε το σπίτι σας, προσαρμόζοντας τις θερμοκρασίες αυτόματα με βάση την ώρα της ημέρας μέσω μιας σειράς αισθητήρων, του smartphone σας ή εκατοντάδων άλλων έξυπνων οικιακών συσκευών , συμπεριλαμβανομένων έξυπνων τηλεχειριστηρίων και συνδεδεμένων φωτογραφικών μηχανών όπως το Dropcam Pro.

Είναι επίσης εξοπλισμένο με Wi-Fi, έτσι ώστε να ελέγχετε το Nest από το smartphone, το tablet ή το φορητό υπολογιστή σας είναι ένα αεράκι και με την εφαρμογή μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε το ιστορικό ενέργειας. Επιπλέον, όπως η βοήθεια στο σπίτι / στο σπίτι, η εξοικονόμηση κόστους παρακολουθείται όταν κανείς δεν είναι στο σπίτι και αυτόματα ρυθμίζει τις θερμοκρασίες ανάλογα με την εξοικονόμηση ενέργειας. Μόλις εισέλθετε ξανά στο σπίτι, η τεχνολογία Nest's Farsight θα ανάψει την οθόνη 2,08 ιντσών (480 x 480) που σας παρουσιάζει το χρόνο, τη θερμοκρασία και τον καιρό. Με την αναμενόμενη εξοικονόμηση κόστους από 10 έως 12 τοις εκατό στους λογαριασμούς θέρμανσης και 15 τοις εκατό στους λογαριασμούς ψύξης, η Nest αναμένει τις συσκευές της να πληρώσουν μόνοι τους μέσα στα δύο πρώτα χρόνια της αγοράς με εκτιμώμενη εξοικονόμηση 131 έως 145 δολάρια ανά έτος.

Ο προγραμματιζόμενος θερμοστάτης Wi-Fi του Vine μπορεί να μην είναι η πιο φανταστική επιλογή, αλλά προσφέρει πολλές δυνατότητες χωρίς έντονο τιμοκατάλογο. Η συμπερίληψη ζευγαριών σύνδεσης Wi-Fi με την ελεύθερη εφαρμογή smartphone σε Android και iOS, ώστε να μπορείτε να κάνετε γρήγορες και εύκολες αλλαγές θερμοκρασίας. Συμβατό με τα περισσότερα μοντέλα HVAC, το Vine εγκαθιστά γρήγορα με το υλικό που περιλαμβάνεται, εφόσον είναι διαθέσιμο ένα καλώδιο C για την τροφοδοσία του θερμοστάτη. Μόλις εγκατασταθεί, η οθόνη LCD 3,5 ιντσών στο Vine επιτρέπει τον εύκολο προγραμματισμό έως και επτά ημέρες με οκτώ χρονικές περιόδους κάθε μέρα για την αύξηση ή τη μείωση των θερμοκρασιών.

Για όσους θέλουν μια πιο απτή εμπειρία ρύθμισης της θερμοκρασίας, υπάρχει ένα φυσικό dial που υπάρχει στο Αμπέλι. Κοιτάζοντας την παρελθούσα φυσική επαφή, η τιμολόγηση του προϋπολογισμού της Αμπέλου αποκρύπτει μερικά μικρά, αλλά φανταστικά αγαπημένα, όπως ωριαίες ή πενθήμερες προβλέψεις, αναφορές υγρασίας, προγραμματιζόμενο νυχτερινό φως, καθώς και υπενθυμίσεις υπηρεσίας για να σας ενημερώσουν πότε πρέπει να αλλάξετε τα φίλτρα.

Ενώ η εξοικονόμηση κόστους δεν είναι αστείο, οι αγοραστές αξίας θα πρέπει να εξετάσουν το Lyric T5 της Honeywell για ένα μικρότερο αρχικό κόστος με τις ίδιες δυνατότητες εξοικονόμησης που παρέχουν και οι άλλοι συνδεδεμένοι θερμοστάτες. Χάρη στην αποκλειστική επένδυση UWP της Honeywell, η εγκατάσταση είναι μια αύρα με διαμόρφωση καλωδίου C. Η παλιά εμφάνιση υπονομεύει την τιμολογιακή της αξία, αλλά μπορείτε εύκολα να αντιστοιχίσετε τη συσκευή με μια σειρά από συνδεδεμένες συσκευές, όπως το HomeKit της Apple και το Amazon Alexa. Το T5 διαθέτει προγραμματισμό επτά ημερών, ο οποίος προσαρμόζει τη θερμοκρασία κατά παραγγελία οπουδήποτε υπάρχει Wi-Fi ή κυψελοειδής σύνδεση και σας υπενθυμίζει επίσης να αλλάξετε το φίλτρο αέρα.

Μόλις ενεργοποιήσετε το Apple HomeKit, μπορείτε να το ελέγξετε τόσο με το Siri όσο και με το geofencing, το τελευταίο από το οποίο χρησιμοποιεί λογισμικό χαρτογράφησης για να δημιουργήσει ακτίνα γύρω από το σπίτι. Αφού εγκατασταθεί, το Geofencing επιτρέπει στο Lyric T5 να γνωρίζει αν βρίσκεστε στο σπίτι ή μακριά, πράγμα που βοηθά τον θερμοστάτη να ρυθμίζει ανάλογα τις θερμοκρασίες για επιπλέον κόστος και εξοικονόμηση ενέργειας. Οι οπαδοί της Amazon Alexa θα αγαπήσουν εξίσου τον φωνητικό έλεγχο που θα σας επιτρέψει να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία χωρίς να σηκώσετε το δάχτυλό σας.

Με ενσωματωμένο ηχείο και μικρόφωνο για την υπηρεσία Alexa του Amazon (έτσι δεν χρειάζεστε ειδικό Echo ή Echo Dot), είναι εύκολο να καταλάβετε γιατί το Ecobee4 είναι το πιο ολοκληρωμένο σύστημα. Προσφέρει επίσης υποστήριξη για το HomeKit της Apple, τα SmartThings της Samsung, το IFTTT και εκατοντάδες άλλες συσκευές. Με μια μέση εξοικονόμηση κόστους 23% ετησίως για θέρμανση και ψύξη, είναι καλό που η εγκατάσταση διαρκεί λίγα λεπτά για να λειτουργήσει.

Μόλις εγκατασταθεί, το Ecobee μπορεί να κάνει περισσότερα από ό, τι ρυθμίζει τη θερμοκρασία. Για παράδειγμα, μπορεί να διαβάσει τις ειδήσεις, να μιλήσει σε αστεία ή να παραγγείλει μια πίτσα με τις προ-φορτωμένες δεξιότητες των 10.000 (και καταμέτρηση) Alexa. Πέρα από την ολοκλήρωση, οι αισθητήρες χώρου βοηθούν στην παρακολούθηση ζεστών και κρύων κηλίδων γύρω από το σπίτι για αυτόματη ρύθμιση για πιο ιδανικές συνθήκες. Η διαθέσιμη εφαρμογή smartphone για Android και iOS επιτρέπει προσαρμογές θερμοκρασίας, είτε βρίσκεστε στο μπλοκ είτε στην άλλη πλευρά του κόσμου.

Με μια σειρά φυσικών αισθητήρων στη διάθεσή του, το Ecobee3 επιτρέπει εξαιρετικά ακριβείς αλλαγές στη θέρμανση και την ψύξη ενός σπιτιού. Πέρα από το ελκυστικό φυσικό σχεδιασμό και την οθόνη αφής, είναι συμβατό και με το HomeKit της Apple, με τα SmartThings της Samsung και το Amazon Alexa, το τελευταίο του οποίου επιτρέπει τον έλεγχο φωνής. Παρόλα αυτά, το πραγματικό χαρακτηριστικό δεν είναι η ολοκλήρωση, αλλά η προσθήκη έως και 32 ξεχωριστών αισθητήρων που λαμβάνουν γνώση των αλλαγών της υγρασίας και ρυθμίζουν αμέσως και αναζωογονεί ένα δωμάτιο σε μια πιο επιθυμητή θερμοκρασία.

Η μεγάλη ένταση του αισθητήρα αποτελεί βασική προσθήκη στη γνώση του Ecobee3 σχετικά με το ποια δωμάτια είναι κατειλημμένα ή αν κάποιος είναι στο σπίτι, ώστε να μπορεί να συνεχίσει να κάνει ενεργειακές ρυθμίσεις που μπορούν να προσθέσουν έως 23% των αποταμιεύσεων ετησίως. Με τις ενημερώσεις που έρχονται απευθείας από τον κατασκευαστή, η συσκευή είναι πάντα ενημερωμένη με το πιο πρόσφατο λογισμικό για να σας βοηθήσει να ενθαρρύνετε ένα πιο έξυπνο, καλύτερα συνδεδεμένο σύστημα θερμοστάτη. Η πρόσθετη υποστήριξη από ένα smartphone, tablet ή υπολογιστή τόσο στην Apple όσο και στο Android προσφέρει το ίδιο έλεγχο με τους άλλους συνδεδεμένους θερμοστάτες από οπουδήποτε στον κόσμο.

Το Emerson Sensi διαθέτει ένα θαμπό, λευκό πλαίσιο που φαίνεται και αισθάνεται πολύ παρόμοιο με το υπάρχον θερμοστάτη σας. Ευτυχώς, είναι εύκολο να εγκατασταθεί με το ενσωματωμένο καλώδιο C (αν και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και δύο μπαταρίες ΑΑ για να τροφοδοτήσετε, αν χρειαστεί). Τελικά, το Sensi βράζει κάτω από σας λέγοντάς του τι θέλετε από τον έλεγχο θερμοκρασίας και όχι τον άλλο τρόπο γύρω από συστήματα όπως το Nest ή το Ecobee που προσπαθούν να μάθουν από την κίνηση και τη συμπεριφορά σας.

Έχουν απομείνει η έγχρωμη οθόνη LCD, ο αισθητήρας εγγύτητας και η παρακολούθηση τοποθεσίας στο εσωτερικό του σπιτιού σας. Η εστίαση εδώ είναι μόνο η ρύθμιση, η αλλαγή και ο προγραμματισμός της θερμοκρασίας από οπουδήποτε στον κόσμο ευγένεια των εφαρμογών Android και iOS smartphone. Μια προσαρμοσμένη επιλογή προγραμματισμού επτά ημερών συμβάλλει στη μείωση των περιττών ενεργειακών δαπανών, καθώς και στην εξοικονόμηση του κόστους της ενέργειας HVAC. Η μοναδική φιγούρα με το Sensi είναι η ολοκληρωμένη υποστήριξη του Amazon Alexa για φωνητικό έλεγχο, αλλά αισθάνεται περισσότερο ως πρόσθετο παρά απόλυτη ανάγκη.

Με την καλή εμφάνιση και την οθόνη αφής που είναι εύκολο στη χρήση, ο έξυπνος θερμοστάτης Honeywell Wi-Fi είναι μια καλή επιλογή για τους ανεμιστήρες φωνητικού ελέγχου. Υποστηρίζοντας την υπηρεσία Alexa της Amazon (Echo, Echo Dot που πωλείται ξεχωριστά), το μοντέλο προηγείται από πολλούς από τους ανταγωνιστές του, αλλά διαθέτει το δικό του με ένα σύνολο χαρακτηριστικών που ανταγωνίζεται πιο δαπανηρές επιλογές. Τα προνόμια όπως μια προσαρμόσιμη οθόνη αφής που μπορεί να αλλάξει τα χρώματα ανάλογα με το ντεκόρ σας είναι καλά, αλλά η δωρεάν εφαρμογή smartphone για Android και iOS σας βοηθά να ελέγχετε τη θερμοκρασία όπου και αν βρίσκεστε σε σύνδεση στο Internet.

Η επιλογή της προγραμματιζόμενης λειτουργίας είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξοικονομήσετε ετήσιο κόστος θέρμανσης και ψύξης. Η μία περιοχή όπου η ηλικία επηρεάζει τη Honeywell είναι η ικανότητα να μαθαίνεις τη ρουτίνα σου και να προσαρμόζεις τη θερμοκρασία ανάλογα, αλλά αυτό είναι δύσκολο να σπάσει το deal όταν η πλευρά του flip είναι η καλύτερη στην κατηγορία διασύνδεση στην οθόνη. Με μια διαδικασία ρύθμισης που θέτει ερωτήματα σχετικά με το ποιος είναι στο σπίτι κατά τη διάρκεια της ημέρας και την προτιμώμενη θερμοκρασία όταν κοιμάται, το set-and-forget-it Honeywell εξακολουθεί να διαπερνά το βάρος του μέχρι σήμερα.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .