Πώς να κάνετε λήψη απομακρυσμένων εικόνων σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Outlook

Μπορείτε να κάνετε λήψη εικόνων σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ακόμα και όταν έχετε ρυθμίσει το Outlook να μην το κάνει αυτόματα για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Μπορείτε να λάβετε την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων από προεπιλογή και τις εικόνες κατόπιν ζήτησης;

Αν έχετε ρυθμίσει το Outlook έτσι ώστε να μην πραγματοποιεί αυτόματη λήψη εικόνων όταν ανοίγετε ή προεπισκόπηση ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είστε ασφαλείς από την παραβίαση απορρήτου και μερικά πιθανά προβλήματα ασφαλείας.

Αυτός ο αυτοσυγκράτηση σημαίνει επίσης ότι μερικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου-πιθανότατα τα αγαπημένα ενημερωτικά δελτία σας- δεν θα μοιάζουν με τον αποστολέα που θα τους επέτρεπε να εμφανιστούν. Χωρίς εικόνες, αυτά τα μηνύματα θα είναι δύσκολο να διαβαστούν και ίσως χάνετε ουσιαστικές πληροφορίες.

Ευτυχώς, είναι εύκολο να κάνετε το Outlook να ανακτήσει όλες τις εικόνες σε ένα μήνυμα αφού επιβεβαιώσετε ότι προέρχεται από μια αξιόπιστη πηγή.

Λήψη απομακρυσμένων εικόνων σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Outlook

Για να έχετε το Outlook λήψη απομακρυσμένων εικόνων σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

  1. Κάντε κλικ στη γραμμή που τοποθετήθηκε ακριβώς πάνω από το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λέει Κάντε κλικ εδώ για να κάνετε λήψη εικόνων. Για να προστατεύσετε το απόρρητό σας, το Outlook απέτρεψε την αυτόματη λήψη ορισμένων εικόνων σε αυτό το μήνυμα. .
  2. Επιλέξτε Λήψη εικόνων από το μενού που εμφανίστηκε.

Λήψη απομακρυσμένων εικόνων σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Outlook για Mac

Για να μεταφέρετε εικόνες σε ένα μήνυμα χρησιμοποιώντας το Outlook για Mac:

  1. Κάντε κλικ στην επιλογή Λήψη εικόνων στη γραμμή ακριβώς στην κορυφή του περιεχομένου μηνύματος που αναφέρει Για να προστατεύσετε το ιδιωτικό σας απόρρητο, ορισμένες εικόνες αυτού του μηνύματος δεν έχουν μεταφορτωθεί. .

Τι συμβαίνει όταν κάνετε κλικ στην επιλογή "Λήψη φωτογραφιών";

Αυτό επιτρέπει στο Outlook να κατεβάσει τις εικόνες σε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Οι εικόνες αποθηκεύονται προσωρινά στον υπολογιστή, επομένως δεν χρειάζεται να τις κατεβάσετε ξανά, αν ξαναεπισκεφτείτε το μήνυμα αργότερα. Εάν λάβετε ένα νέο μήνυμα από τον ίδιο αποστολέα, θα πρέπει να περάσετε ξανά τη διαδικασία που περιγράφεται παραπάνω.

(Δοκιμασμένο με το Outlook 2016 στα Windows και το Outlook 2016 για Mac)