Επισκόπηση των τηλεοράσεων UD27 THX 4K Ultra HD της Sharp

Εισαγωγή στις τηλεοράσεις Sharp της σειράς UD27

Η πορεία 4K Ultra HD συνεχίζεται καθώς η Sharp προστίθεται στις προσφορές της με τη νέα σειρά τους πιστοποίησης THX UD27.

Υπάρχουν δύο σειρές στη σειρά UD27, οι LC-60UD27U (60-ίντσες) και LC-70UD27U (60 ίντσες). Και τα δύο σετ διαθέτουν λεπτό σχεδιασμό πλαισίου από άκρη σε άκρη, χρησιμοποιούν την τεχνολογία φωτισμού LED Edge , υποστηριζόμενη από ρυθμό ανανέωσης οθόνης 120Hz που συνδυάζεται περαιτέρω με την επεξεργασία κινήσεων AquaMotion 480 .

Συνδεσιμότητα

Οι τηλεοράσεις της σειράς UD27 παρέχουν επίσης τέσσερις εισόδους HDMI συμβατές με 4K και την ίδια σύνδεση στο Διαδίκτυο και στο δίκτυο SmartTV (συμπεριλαμβανομένης της πλήρους περιήγησης στο web) και άλλες προσβάσεις που είναι κοινά διαθέσιμες στην πλειοψηφία τηλεοπτική γραμμή Sharp, η οποία περιλαμβάνει πρόσβαση σε πολλές δημοφιλείς streaming μέσω Internet υπηρεσίες όπως Netflix, Vudu, YouTube, Pandora, Rhapsody και πολλά άλλα, συμπεριλαμβανομένου ενός ενσωματωμένου προγράμματος περιήγησης ιστού. Για εύκολη σύνδεση με οικιακό δίκτυο και διαδίκτυο, η σειρά UD27 παρέχει τόσο Ethernet όσο και ενσωματωμένο Wifi.

Μια άλλη πρακτική σύνδεση χαρακτηριστικό ότι UD27-series χαρακτηριστικά είναι ότι μία από τις εισόδους HDMI είναι MHL-ενεργοποιημένη . Αυτό επιτρέπει την άμεση σύνδεση συμβατών smartphones και tablet, καθώς και τη δυνατότητα Miracast που επιτρέπει άμεση ασύρματη ροή, επίσης από συμβατά smartphones και tablet. Επίσης, η σειρά UD27 παρέχει ενσωματωμένους αποκωδικοποιητές HEVC (H.265), μαζί με τη συμβατότητα HDCP 2.2 που επιτρέπει πρόσβαση σε επιλογές ροής 4K από υπηρεσίες όπως το Netflix.

Η πρόσθετη φυσική συνδεσιμότητα περιλαμβάνει ένα σύνολο κοινών εισόδων σύνθετου βίντεο , εισόδους και εξόδους αναλογικού ήχου καθώς και έξοδο ψηφιακού οπτικού ήχου και θύρα USB που παρέχει πρόσβαση σε αρχεία φωτογραφιών, βίντεο και μουσικής που είναι αποθηκευμένα σε μονάδες flash.

Φυσικά, το UD27 περιλαμβάνει επίσης μια είσοδο RF και ενσωματωμένους δέκτες για τη λήψη ψηφιακών και τηλεοπτικών εκπομπών μέσω Η / Υ - απλά συνδέστε μια εσωτερική ή εξωτερική κεραία και είστε έτοιμοι να πάτε.

Επεξεργασία χρωμάτων

Μέχρι στιγμής όλα τα παραπάνω ακούγονται αρκετά καλά, αλλά υπάρχουν περισσότερα. Αν και είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι η σειρά UD27 δεν ενσωματώνει την Τεχνολογία Quattron 4-Color της Sharp, η Sharp επέλεξε να χρησιμοποιήσει αυτό που αποκαλεί ως τεχνολογία έγχρωμης οθόνης "Spectros", το οποίο έχει ως στόχο να παρέχει έως και 21% περισσότερες τηλεοράσεις LED / LCD.

Bluetooth

Η ασύρματη δυνατότητα Bluetooth παρέχεται και στα δύο σετ που επιτρέπουν την απευθείας ροή ήχου από συμβατές συσκευές, καθώς και τη δυνατότητα χρήσης συμβατών ασύρματων πληκτρολογίων και ποντικιών.

Χαρακτηριστικά ήχου

Για το Audio, η σειρά UD27 διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα ηχείων 2.1 καναλιών με συνολική ισχύ 25 watt (10watt για το αριστερό και δεξί κανάλι - 15 watt για το ενσωματωμένο υπογούφερ). Οι πρόσθετες λειτουργίες ήχου περιλαμβάνουν τον αυτόματο έλεγχο έντασης ήχου, την βελτίωση της διαλόγου Clear Voice και τον εξομοιωμένο ήχο surround. Ωστόσο, αν σχεδιάζετε να χρησιμοποιήσετε τη σειρά UD27 ως την κύρια επιλογή προβολής στο σπίτι σας, σίγουρα θα πρότεινα να εξετάσετε ένα εξωτερικό ηχοσύστημα, όπως μια καλή μπάρα ήχου ή σύστημα home-to-the-box σε ένα ελάχιστο.

Περισσότερες πληροφορίες

Οι τηλεοράσεις 4K Ultra HD με πιστοποίηση THX LC60UD27U και LC70UD27U THX έχουν τερματιστεί μετά από μια παραγωγή παραγωγής 2014/2015 - για προτάσεις σχετικά με τις διαθέσιμες επιλογές, ανατρέξτε στην ενημερωμένη λίστα των καλύτερων τηλεοράσεων 4K Ultra HD για το σπίτι σας.